İlk gece

mat1211

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
22
15
Arkadaşlar merhaba şu an nişanlıyım 2 ay sonra düğünümüz olacak soruyu nasıl soracağımı da bilemiyorum 🙈 düğünden 2 gün sonra regl olacağım 🤦‍♀️ ilk geceyi yaşayıp sonra ara mı vermek lazım yoksa 1 hafta beklemeli miyiz 🙈 tanıdık birileriyle konuşulmuyor malum evli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim 😊

Arkadaşlar merhaba şu an nişanlıyım 2 ay sonra düğünümüz olacak soruyu nasıl soracağımı da bilemiyorum 🙈 düğünden 2 gün sonra regl olacağım 🤦‍♀️ ilk geceyi yaşayıp sonra ara mı vermek lazım yoksa 1 hafta beklemeli miyiz 🙈 tanıdık birileriyle konuşulmuyor malum evli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim 😊
Tanıdık birileri ile neden konuşulmuyor?
Ayrıca bu 33 yaşında birinin soracağı bir soru mu?

Kasmayın ne şekilde isterseniz öyle olsun diyeceğim de,cıkk burnumdaki fake kokusu gitmiyor:işsiz:

O tamamen sizin seçiminiz. Eğer düğün günü regl olmazsanız olana kadar yapabilirsiniz ve olunca da döngünüz boyunca ara verirsiniz

Merhaba,

Bu kadar dusunecek bir sey yok :) ani yasarsiniz. Regl olmadan once birakmaniz, regl olduktan sonra beklemenize gerek yok. Regliniz baslayinca yapmazsiniz, regliniz bitip banyonuzu yapinca da devam edebilirsiniz. Sagliginiz acisindan regl iken iliskiye girmezseniz sizin icin daha iyi olur.

Tanıdık birileri ile neden konuşulmuyor?
Ayrıca bu 33 yaşında birinin soracağı bir soru mu?

Kasmayın ne şekilde isterseniz öyle olsun diyeceğim de,cıkk burnumdaki fake kokusu gitmiyor:işsiz:
Fake olduğunu düşündüğünüz kişileri ciddiye alıp cevap vermemenizi öneririm 😊 her iki taraf içinde zaman kaybı oluyor 😉

yorgun olmazsanız iyi olursanız hemen olur. Belki düğün stresinden reçeliniz gecikir. Onu beklemeye ne gerek var ki.

yorgun olmazsanız iyi olursanız hemen olur. Belki düğün stresinden reçeliniz gecikir. Onu beklemeye ne gerek var ki.
O geceden zaten çekiniyorum doğrusu🙈🙈 araya reglde girerse yarım kalmışlıktan dolayı o günlerde düşünüp düşünüp kafamda iyice büyümesinden korkuyorum sanırım

O tamamen sizin seçiminiz. Eğer düğün günü regl olmazsanız olana kadar yapabilirsiniz ve olunca da döngünüz boyunca ara verirsiniz
Bi aksilik olmazsa düğün gününe denk gelmiyor ama arada 1 2 gün olunca peş peşe gelince sağlık olarak nasıl etkiler ya da etkiler mi onu bilemiyorum 🙈

Regl yakınken baş ağrısı, göğüs hassasiyeti, gerginlik, bacak ağrısı bunlardan birkaçını yaşıyorsanız erteleyin tabi.

İlk gece kendinizi hazır hissettiğiniz zaman olsun.İlla düğün gecesini sartlandirmayin.

X