3 aylık bebegim gündüz uykularından hemen uyanıyor ve gece gunduz her uyku öncesi aglama krizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi mdys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mdys

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
5
1
1
29
Merhabalar, oğlum 2 gün sonra 3 aylik olacak. Çok şükür gece gündüz ayrımını yapmaya başladı gece uykusuna aksam 18 30 19 00 gibi geçer ve rahat uyur. Gündüz uykularını da şimdiye kadar hep slingte veya üzerimizde yatırarak yapıyorduk. Son 1 hafta 10 gündür gece veya gündüz her uyku öncesi 5 10 dk aglama krizine giriyor sonra bi anda uyuyor. Ve sling haricinde 10 15 dk sonra hemen uyaniyor. İlk aylarda gazlı bir bebekti geçti sonra alerjisi çıktı diyetime tam anlamıyla uyuyorum kakasi düzeldi. Uyku ile ilgili bu dönemlerde siz böyle şeyler yaşadınız mı düzeldi mi ya da ne yapmam lazım fikir verirseniz çok sevinirim.

Aynı şeyleri yaşadım 5-10 dk ağlama krizleri ve sonra hiçbir şey olmamış gibi pat diye uykuya dalma. Benimkinin gündüz uykuları da gitmişti hâlâ daha tam düzeldi de diyemem. Zamana bırakmıştım ben kendi kendine geçti biraz daha büyüyünce slingde uyumak istemeyecek zaten benim kızım da göğsümde uyurdu kendi kendine bıraktı.

Back