Sprey çok daha kolay kullanımlıdır sanırım. Yarin doktora gideceğim ondan da bir görüş alıp spreyi deneyeceğim. İlkinden sonra ağrılı bir birleşme olmuyor dimi?Hayır en hafifi zaten anestol oldugu ıcın ben vemcaın sprey ve anestol ıkısını bir kullandım. Azıcık yanma oluyor gecıyor o da spreyden dolayı. Hıc tehlikesi fılan yok doktor onermezdı oyle olsa. Deneyin korkmayın
Hayır daha kolay oluyorSprey çok daha kolay kullanımlıdır sanırım. Yarin doktora gideceğim ondan da bir görüş alıp spreyi deneyeceğim. İlkinden sonra ağrılı bir birleşme olmuyor dimi?
Çok teşekkür ediyorum o kadar kıymetli ki bu sözleriniz benim içinHayır daha kolay oluyor
Rıca ederım ne demek. Ne kadarlık evlısınızÇok teşekkür ediyorum o kadar kıymetli ki bu sözleriniz benim için
İlk başlarda bı duvar hissedersin sanki yenilmez bı duvar varmış gibi ama inan 1 aya kalmaz onuda aşıyorsun şuan tek yapman gereken biraz sabır göstermekAsla kendimi sartlamiyorum eşim de bu konuda asla baskı yapmıyor üzerime gelmiyor ben üzüldükçe beni sakinleştirmeye çalışıyor. Doktor randevusu da aldim bu söyledikleriniz benim için gerçekten çok önemli deneyim sahibi insanlarla konuşmak çok iyi oluyor.
Herkese de anlatamıyorum
1 hafta sonra 2 ay olacakRıca ederım ne demek. Ne kadarlık evlısınız
O duvarı hissettiğim an terlemeye başlıyorum avuc iclerime kadar terliyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Kendime o kadar sinirleniyorum ki anlatamamİlk başlarda bı duvar hissedersin sanki yenilmez bı duvar varmış gibi ama inan 1 aya kalmaz onuda aşıyorsun şuan tek yapman gereken biraz sabır göstermek
Bu kadarmi canın şirin kız hiç mi karın ağrısı bas ağrısı cekmiyorsun hiç yapamiyosan geçecek bir agriymis gibi düşünO duvarı hissettiğim an terlemeye başlıyorum avuc iclerime kadar terliyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Kendime o kadar sinirleniyorum ki anlatamam
Korkutmak değil ki derdim böyle seylee şehir efsanesi denildigi için açıkladım dünyanın sonu değil ya herkes sevisiyor insanin sevdiği mutlu olduğu biriyle bu duyguyu yaşamak paha biçilemez bir şey yalan bir şeymiş gibi veya bunu söyleyenleri yalan söylüyormuş gibi olmasın diye acikladim insanlar doğum yapıyor yani bunun acisindan nolcakYa iyide anlatmayın yaa ne alaka suan korkan bırıne bunu yazıyorsunuz
O kadar çok diş ağrısı karın ağrısı çektim ki çok dayanikliyim acı eşiğim O kadar düşük değil aslında ama konu bu olunca heryerim kasılıyorBu kadarmi canın şirin kız hiç mi karın ağrısı bas ağrısı cekmiyorsun hiç yapamiyosan geçecek bir agriymis gibi düşün
Emin ol bir kere olunca bu muydu korktugum bu kadar diyeceksin herşeyi geçtim anne olmak istemezmisin sence değmez miO kadar çok diş ağrısı karın ağrısı çektim ki çok dayanikliyim acı eşiğim O kadar düşük değil aslında ama konu bu olunca heryerim kasılıyor
Ayyy bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki çok isterim anne olmak tabikiEmin ol bir kere olunca bu muydu korktugum bu kadar diyeceksin herşeyi geçtim anne olmak istemezmisin sence değmez mi
Her sefanin bir cefasi vardır değil mi bak regl değilsen bu gece ye hazırlan ama kendini şartlandırma sadece deniyecegim de ve dayanabildigin yere kadar dayan ve artık sen eşini de düşünmek zorundasın değil mi kendini onun yerine koy sen çok isteklisin ama eşin yapamıyor uzulmezmiydin kafana takmaz mıydın tüm bunları düşün ve bu gece deneAyyy bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki çok isterim anne olmak tabiki
bu korkutucu şeyleri aklından sen sileceksin. yani öylece, durduk yere silinmeyecek. olduktan sonra da 'aa bu muydu' diyeceğinin garantisini veriyorum :) yaşayan hiç bir arkadaşımdan 'oluk oluk kan' ya da 'ayy inanılmaz ağrıdı' diye bir şey duymadım. bende de olmadı bunlar. bir kaç damla belli belirsiz kanama (hemen kesildi) ve ağrı sayılmayan, sadece kasın biraz zorlanmasını hissettiğim bir duygu oldu. kanama her bünyeye göre değişir ok ama eşin anlayışlıysa, kendini kaybedip zorlayacak bir psikopat değilse inan çok kolay olacak :)Boyle şeyler duydukça okudukça kendimi daha rahat hissediyorum yarin için doktor randevusu da aldim umarım biran önce bu korkutucu şeyler aklımdan silinir
Ayyy bu söylemleriniz beni cesaretlendiriyo birkaç ihtiyacım için dışarı çıkmıştım kokulu mum falan da alayım ortam güzel olur. Ay heycanlandim şuan ama deneyeceğimHer sefanin bir cefasi vardır değil mi bak regl değilsen bu gece ye hazırlan ama kendini şartlandırma sadece deniyecegim de ve dayanabildigin yere kadar dayan ve artık sen eşini de düşünmek zorundasın değil mi kendini onun yerine koy sen çok isteklisin ama eşin yapamıyor uzulmezmiydin kafana takmaz mıydın tüm bunları düşün ve bu gece dene
Eşim o kadar anlayışlı ki ben yapamadığım için sinirden delirirken o hep sakin ol yavaş yavaş olucak sorun değil daha sonra denerizndiyenhep beni sakinleştiriyor sağ olsun. Yaklasik 3 gündür dönemiyorum bu akşam tekrar deneyeceğim umarım oluuuurbu korkutucu şeyleri aklından sen sileceksin. yani öylece, durduk yere silinmeyecek. olduktan sonra da 'aa bu muydu' diyeceğinin garantisini veriyorum :) yaşayan hiç bir arkadaşımdan 'oluk oluk kan' ya da 'ayy inanılmaz ağrıdı' diye bir şey duymadım. bende de olmadı bunlar. bir kaç damla belli belirsiz kanama (hemen kesildi) ve ağrı sayılmayan, sadece kasın biraz zorlanmasını hissettiğim bir duygu oldu. kanama her bünyeye göre değişir ok ama eşin anlayışlıysa, kendini kaybedip zorlayacak bir psikopat değilse inan çok kolay olacak :)
Tabiki çok üzülürüm şuan da bile o kadar çok üzülüyorum kiHer sefanin bir cefasi vardır değil mi bak regl değilsen bu gece ye hazırlan ama kendini şartlandırma sadece deniyecegim de ve dayanabildigin yere kadar dayan ve artık sen eşini de düşünmek zorundasın değil mi kendini onun yerine koy sen çok isteklisin ama eşin yapamıyor uzulmezmiydin kafana takmaz mıydın tüm bunları düşün ve bu gece dene
Uzulmeniz için söylemiyorum yanlış anlamayin biraz cesaretlendirmek adınaTabiki çok üzülürüm şuan da bile o kadar çok üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?