• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK GECE

Tabiki çok üzülürüm şuan da bile o kadar çok üzülüyorum ki
birleşme olacak diye başlamayın sevişmeye, birbirinize dokunmak için birbirinizi sevin sadece, birleşmeye odaklanmazsanız kendi kendine olur, anlamazsınız bile nasıl olup bittiğini, bi bakmışsınız içinizde eşiniz.

Öncelikle bazı kadınların "ben o kadar bakireyim ki litrelerce kan geldi düşün ne kadar bakireyim" diye övünerek anlattıkları şeyler tamamen yalan. Olması gerekenden fazla kan gelmesi zorlandığı anlamına gelir. Yani adam bildiğin acımamış tecavüz etmiş. Kadında gram istek olmamış. İstek=genişleme(kasılma)
Doğum olayını düşünün bebek kafası ordan nasıl geçiyor? Kasılmalar sayesinde. İnsan karşısındakini arzuladığında kaslar gevşiyor ve kanama minimuma iniyor.
Kendimden örnek verecek olursam ilk günler kendimi sıktım olmadı. Bazı sebepler vardı motivasyonumu düşüren. Bir de adet öncesiydi olmadı. Araya adetim girdi. Daha sonra oldu. Yani ilk denemeden yaklaşık 20 gün sonra. Üstelik ilk birleşmede kan gelmedi. İkincide geldi çok az bişey.
34 yaşındayım hala isteksizsem lekelenme oluyor. Eskiden kızları 14 15 yaşında evlendiriyorlarmış. Nasıl bir insan kıyımıdır aklım almıyor.

Öncelikle bazı kadınların "ben o kadar bakireyim ki litrelerce kan geldi düşün ne kadar bakireyim" diye övünerek anlattıkları şeyler tamamen yalan. Olması gerekenden fazla kan gelmesi zorlandığı anlamına gelir. Yani adam bildiğin acımamış tecavüz etmiş. Kadında gram istek olmamış. İstek=genişleme(kasılma)
Doğum olayını düşünün bebek kafası ordan nasıl geçiyor? Kasılmalar sayesinde. İnsan karşısındakini arzuladığında kaslar gevşiyor ve kanama minimuma iniyor.
Kendimden örnek verecek olursam ilk günler kendimi sıktım olmadı. Bazı sebepler vardı motivasyonumu düşüren. Bir de adet öncesiydi olmadı. Araya adetim girdi. Daha sonra oldu. Yani ilk denemeden yaklaşık 20 gün sonra. Üstelik ilk birleşmede kan gelmedi. İkincide geldi çok az bişey.
34 yaşındayım hala isteksizsem lekelenme oluyor. Eskiden kızları 14 15 yaşında evlendiriyorlarmış. Nasıl bir insan kıyımıdır aklım almıyor.

Dogru söylüyorsunuz insanlar çocuk doğuruyor o kadar ağrılı acılı kanamalı bir şey olsa kimse deneyemez. Sağ olsun eşim çok anlayışlı böyle bi zorlamada asla bulunmadı tam tersine beni sakinlestirdi hep. Tekrar deneyeceğim

orda bir kas var. yani vucudun tüm diğer organları gibi, o kası hareket ettirip ettirmemeniz size bağlı. bunu bu şekilde düşünüp, esnemeyi vs keşfedince daha kolay olmuştu benim için. yani yumrugumu sıkıp bırakmak gibi olduğunu düşünmüştüm ve kasmayı bırakmıştım..
Doktora gittiniz mi eğer düzelmediyseniz banada yazabilirsiniz ben 1 hafta önce atlattım vajinusmusun halinden başına gelen iyi anlar

Bugüne kadar etraftan hep bi acı duydum bu konuda evlenmeden 5 6 ay önce yakın arkadaşım evlendi ve canının çok yandığını felaket derece kan geldiğini bu tarz korkunç şeyler aktardı.
Eşim çok anlayışlı beni zorlamıyor sakinleştirmeye çalışıyor fakat istemsizce yapıyorum bacağım aşırı kasılıyor sıkıyorum kendimi.
Alkol de aldım sevismeyi uzun tuttuk süreç oraya tabiki geliyor ama birleşmeye geldiğini hissettiğim de istemsizce kasıyorum kendimi kendimi kasınca da korkudan endişeden kuruluk oluyor
Merhaba bence o arkadaşında senin gibi kasılmış ve ilişkide zorlama oldugu için kasıklarında yırtılma olmuştur ve bu da kanamaya neden olmuştur. Çünkü benim öyle oldu bende senin gibi gerildim ve ne kayganlaştırıcı ne başka bir şey kullanmadan zorladık ve 2 gün kanamam oldu adet oldum sanmıştım. Sonra doktora gittim yırtılma olduğunu söyledi. Her şey rahatlamada bitiyor yani anlayacağın. Ön sevişme gerçekten önemli gevşediğin an eşinle birlikte olmalısın ve mumkunse biraz pasif davranmasın yoksa sen bu korkuyla pek başa çıkamayacak gibi duruyorsun. Hiç endişelenecek bir durum söz konusu değil. Eğer gerilirsen kendini sıkarsan yırtılma olursa o kadar kanama olur yoksa pek bir kanama söz konusu değil. Tavsiyem ön sevişme + kayganlastırıcı ve uyuşturu bir ilaç(anestol) doktor önermişti.

Merhabalar, 25 yaşındayım yeni evliyim korktuğum için eşimle ilişkiye giremiyoruz. Kadın Doğum doktoruna gittim ve bana uygun ortam yaratıldığın da bir sorunla karşılaşmayacağımı söyledi denedim fakat hala korkuyorum kendimi istemsizce kasıyorum. Ne yapmalıyım?
Bu tarz şeyleri araştırmayı bırakın herkesin vucüt yapısı farklı ve bir damla gelirse gelir oluk oluk bir kanama söz konusu kesinlikle değil.
Hoşlanacağınız şeyler yapmaya çalışın yemek loş ortam müzik sonrasında denemenizi tavsiye ederim.
Korkacak bir durum yok acı sıfır acı hissetmiyorsunuz sakin olun.

Back