• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
18
Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum

Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
biz geri kalanalr zevkine seviyoruz tatlım. spor olsun diye sevişenler var hiç üzme kendini :)

Hep öyle hissediyordum. Ama inanın büyütülecek hiçbirşey yok. İlk gece olacak tek seferde olacak diye birşey de Yok. Denemekten vazgeçmeyin ve akışına bırakın. Bir bakmışsınız olmuş bitmiş. Sevdiğiniz insanla birlikte olmaktan daha büyük bir keyif Yok inanın. Bu arada vajinismus olmadım ama 4. denemede gerçekten oldu. Ve gerçekten ama gerçekten Gözde büyütülecek bir tarafı Yok.

Hep öyle hissediyordum. Ama inanın büyütülecek hiçbirşey yok. İlk gece olacak tek seferde olacak diye birşey de Yok. Denemekten vazgeçmeyin ve akışına bırakın. Bir bakmışsınız olmuş bitmiş. Sevdiğiniz insanla birlikte olmaktan daha büyük bir keyif Yok inanın. Bu arada vajinismus olmadım ama 4. denemede gerçekten oldu. Ve gerçekten ama gerçekten Gözde büyütülecek bir tarafı Yok.

Haklısınız çok teşekkür ederim

İlk başta zevk almazsın zaten.
Amacın da eşini mutlu etmek değil kendin o zevki almak olsun.
Sen onun seks makinesi değilsin ve onu mutlu etmek için yapmıyorsun bunu unutma.
İlk beraber olduğumda aklıma gelen ilk şey 'Bu muymuş milletin birbirini boğazladığı, namus namus diye öldürdüğü, bu muymuş milletin peşinden koştuğu' diye sinirlerim bozulmuştu.
Gerçekten seksin kötü bişey olduğunu sandım.
Ama sonra öğrendim ki seks sevdiğinle ve deneyimle büyülü bir hal alabiliyor.
O yüzden rahat ol ve zamana bırak. Beraber gelişerek güzel bir hal alacak.

Sana nasıl anlattılarsa 10 kat kolayı merak etme gerçekten isteyerek evleniyorsan hafif acı bile umrunda olmaz ki ille acıyacak diye birşey yok kocaman kadınsın korkacak birşey yok emin ol etrafta bu kadar evli insan var İnan hepsi boşanırdı kötü birşey olsa

Neden vajinismusla ilgili konular okuyorsun ki? Cilt kanserini araştırıp popondaki sivilceye de teşhis koyuyor musun?

Ne güzel naif bi arkadaşsın. Tecrübesiz olabilirsin ama bu bilgisiz olman gerektiği anlamına gelmez. Cinsellik hakkında biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. Ben bu satırları yazarken milyonlar sevişiyor. Abartacak bi şey yok.

Back