- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi melekpamukipek
-
ben ewleneli 2.5 ay oldu hala olmadıinş senin olur benim korku takıntımda yoktu ama olmuyor kafayı yicem
umarım dediğiniz gibi olurçok uzatıyorum ama niyese ben hala ikna olmuyorum o kadar yerleşmiş ki kafama bu ağrı:18: annem bile ağrır dayan dedi:18:
Merak ettim evlendin mi? Tarih göremedim evliliğinle ilgili :) ve eğer evlendiysen sonucu bende bilmek isterim acıyıp acımadığı konusunda :))
vallaha az kaldı 3gün kaldıı napcam bilmiyorum
ben ewleneli 2.5 ay oldu hala olmadıinş senin olur benim korku takıntımda yoktu ama olmuyor kafayı yicem
pisikolojik galiba
çok teşekkür ederim hepinize gerçekten. kendimi ne kadar teskin etsem de rahatlamayı başaramıyorum. evet arkadaşlar sevdiğim adamla evleniyorum çok seviyorum hem de:)zaten bu kadar sevmesem bu korkuya tahammül edemez kaçardım:) şu an rahatım ama eminim 5dakika sonra yine başlayacak içimin burulması :18: bi geçseydi şu ilk gece ya aklımı kaçırcam artık. ben hipotiroidit hastasıyım, doğum kontrol hapı kullanırsam zararı olur mu bilmiyorum, hiçbişey bilmiyorum kafam allak bullak
ilk geceden önce yani dogum kontrol hapi falan da kullanmadan önce bir kadin doktoruna git. doktorla sihbet edersen daha cok rahatlarsin. bi arkadasim öyle yapmisti simdi cok rahat
dügün ne zaman yakınmı?
biz evlenebilmek için 3buçuk yıldır bekliyoruz, işimiz yoktu knt alacak paramız bile yoktu, çağrılaşırdık o ayrı ben ayrı şehirlerde... şimdi işimiz var ve çok şükür yuvamızı da kurcaz, bu beni korkum olmasa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: düşünüyorum çok kötü bişey olsa kimse yapmazdı ve biz olmazdık bile dünyada.artık lise çağındaki küçük kızlar bile(bu durumu asla uygun bulmuyorum) yapıyo diye hep kendimi ağrımadığı konusunda telkin ediyorum ama ilk 5dakika iyi sonra yine:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ve ben nasıl korunacağımı da bilmiyorum, tek çözüm hap mı?bana bi akıl verin lütfen
canım bende korkuyordum ama senin kadar değil tabi hem ilk gece olacak diye bişe yok kasma kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar kolay olur parmağına diken batmış gibi bi ağrı sen bunu düşünüp hayatını zehir ediyorsan çocuk yapmak isteyip doğum yapacağın zaman ne yapacaksın kimseden olumsuz yorumları dinleme abartıyorlar resmen birde prezervatifi erkekler sevmiyor ben bi süre sonra d.kontrl hapı aldım rahatladım yan etkisi en az olan bi ilaç adı yasmin 1,5 sene kullandım tavsiye ederim eczacıdan bilgi al alırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?