canim ne guzel yazmissin nuraycim valla cok guldum.... bende mi senin yolundan gitsem acaba harikasin masallahhh:))
35. gun bugun gittim sac boyami aldim agdami aldim makyaj malzemelerimi komple yeniledim kaslar alindi parfum yenilendi hamilelikte giydigim thy nin parasute benzeyen donlari copu boyladi,kaynakci mustafanin gozlugu gibi sutyenleri toz bezi yaptim, unutmadan kirmizi carsafi olan siyah bir yatak takimi aldim eh gobegim bayagi indi kilomda azaliyor tabi esim benim bu hazirliklarimin arkasindan kizi alip hadi kizim babisle yatsin diye ortamiza yatirmazsa ve ben bunun icin o carsafla herifi cirk diye bogmazsam 1 hafta sonra normale donucez vallahi tum hazirlik yanlis anlamayin depresyon yasamamak icin sut kokan bir milka inegi olduk uyanin kizlar Allahtan sansliyim Ingilterede yasiyorum kocam etrafa bakmaz etraf sisko dolu ben dogum yaptim kilo ortalamam ulke gerisinde zayif kategorisinde sukur hadi birde logusa avcisi kadinlarla ugrasirdik bakalim 1 hafta sonra kadinlik sifatimi annelige ekliycem:)))))
canım geri dönecek bi,şey olsa dönderecem valla doktoruma gitmedim devlet hastanesinde vicdansaız bir ebe yaptı .haklısın canım yarın arayım açıkçası biraz çekindim böle bişi için aramak ne bileyim!!! kudurdun mu ne demez inşallah:))) kendimi düşünüyosam ne olayım herif aylardır sabrediyor yazık adama!!
Valla bugun bizim 51. gunumuz ama hala korkuyorum ben yaklasamiyorum esime.Oda benden bekliyo nasil olucak bilmiyorum.
guleccim benim dikis 5 taneydi ona ragmen korkuyorum kaciyorum sen nasil yapicaksin canim ya Allah yardimcin olsun valla.
nuraycim sanada cok guldum allahta seni guldursun valla alemsin.senin yazin beni gaza getirdi ama sadece gaz devami gelmedi :))) henuz cesaretimi toplayamadim bakalim ne olucak.bende sacimi boyaticam vucut temizligimi bakimimi iyice yapicam ama ne zaman dersen sanirim bir 15 gun daha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?