• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

İlk teste de baktım koyulasmis bence🥹 ay duygulandirdiniz beni kızlar Yaa 2 güzel haber birden çok sevindim😍
Benim için de çok erken ya 🙈 daha testte bile zor görüyorum. Kan versem 10 15 falan çıkacak heralde 😂 en iyisi beklemek. Test alırsam öyle takip ederim ama mecbur beklicem. 🥴

Kızlar rüyalarımda test yapıyorum ben de sözde kafaya takmıyormuş gibiyim🤣🤣 catlamanin 6. Günü daha bi de 🤣 testte çıkma ihtimali de olamaz döllenme olduysa bile ama ben bu ay beklemiyorum yani hissim o yönde
Beklemek en güzeli. Normalde biraz daha sabırlıyımdir. Ama bu ay bir şey oldu bana 😅
Senin bat ne zaman ?
3 4 gün daha bekle. Benimde daha çok var baksana 🙈 çok acele ettim

Benim için de çok erken ya 🙈 daha testte bile zor görüyorum. Kan versem 10 15 falan çıkacak heralde 😂 en iyisi beklemek. Test alırsam öyle takip ederim ama mecbur beklicem. 🥴
Koyulaşma takibi devam yani sende de😁 ya buraları terketmeyin ama tamam mı hem bizi de peşinizden surukleyin anneler grubuna 🤗 yolu açtınız bence Tmd2020 Tmd2020 😍

Beklemek en güzeli. Normalde biraz daha sabırlıyımdir. Ama bu ay bir şey oldu bana 😅
Senin bat ne zaman ?
3 4 gün daha bekle. Benimde daha çok var baksana 🙈 çok acele ettim
Ya benim geç oldu yumurtlama. Normal zamanda olsaydı 2 gün kalmıştı. Yumurtlamaya göre sayarsak da 6-8 gün arası var tahminen

Koyulaşma takibi devam yani sende de😁 ya buraları terketmeyin ama tamam mı hem bizi de peşinizden surukleyin anneler grubuna 🤗 yolu açtınız bence Tmd2020 Tmd2020 😍
ben terketmem. kadınlar kulübü bağımlısı oldum zaten :) içimden dua ediyorum allah biliyor :) allah hepimizin yüzünü güldürsün

Belirti var mı bu arada😁
var canım ya
kasıklarım ağrıyor, afedersin gazım var bi kaç gündür, bide geçen hafta böbreklerim, belim çok ağrıdı. akıntım da çok var. bunlar aslında tek başına bakılınca belirti gibi değil
o iğne batması da oluyor
hatta belim ağrıdı gece üşüttüm herhalde dedim

Ben hep diyorum hep beraber Eylül annelerine gidelim diye 😅😍 inşallah guzel haberler alırız. Ben de burda bir arkadaşımın testini görsem mutlu oluyorum gerçekten. Tanımıyoruz birbirimizi ama o hissi biliyoruz 😍
Ya benim geç oldu yumurtlama. Normal zamanda olsaydı 2 gün kalmıştı. Yumurtlamaya göre sayarsak da 6-8 gün arası var tahminen
Anladım canım. O zaman 4 5 güne netleşir seninde inşallah ya. 😍 Eylül annelerini basalım 🤪
ben terketmem. kadınlar kulübü bağımlısı oldum zaten :) içimden dua ediyorum allah biliyor :) allah hepimizin yüzünü güldürsün
Ay gerçekten bağımlılık oldu. Doğum günüm bugün. Bütün boş vaktimi burda değerlendiriyorum 😂😂😂

var canım ya
kasıklarım ağrıyor, afedersin gazım var bi kaç gündür, bide geçen hafta böbreklerim, belim çok ağrıdı. akıntım da çok var. bunlar aslında tek başına bakılınca belirti gibi değil
o iğne batması da oluyor
hatta belim ağrıdı gece üşüttüm herhalde dedim
Regl e usutmeye falan yorunca pozitif cikiyor hep zaten 🤣

Ben hep diyorum hep beraber Eylül annelerine gidelim diye 😅😍 inşallah guzel haberler alırız. Ben de burda bir arkadaşımın testini görsem mutlu oluyorum gerçekten. Tanımıyoruz birbirimizi ama o hissi biliyoruz 😍

Anladım canım. O zaman 4 5 güne netleşir seninde inşallah ya. 😍 Eylül annelerini basalım 🤪

Ay gerçekten bağımlılık oldu. Doğum günüm bugün. Bütün boş vaktimi burda değerlendiriyorum 😂😂😂
valla dimi ya komple gidelim eylül grubuna ohhh :D
artık hakkımızda hayırlısı
korkumdan sürekli inşallah hayırlısı sağlıklısı diye gezer oldum :) ağız tadıyla sevinemiyorum bile
insan bi kere hayal kırıklığı yaşayınca öyle mi olur böyle mi olur diye geziyor

korkumdan sürekli inşallah hayırlısı sağlıklısı diye gezer oldum :) ağız tadıyla sevinemiyorum bile
Ahah 😅 ben de öyleyim. Her ihtimali düşünüyorum. Olabilir de olmayabilir de. Diye kendimi hem çok umutlandirmamaya çalışıyorum. Hem de vardır ya neden olmasın diyorum 😅

O zaman doğum günün kutlu olsunnnn nice sağlıklı mutlu yıllara bebişinle birlikte hem inşallah 🥰
Evet tanımıyoruz ama aynı duyguları paylaşmak yüz yüze tanımaktan daha kıymetli oluyor bazen 😊 Eylül annelerinde hep beraber olalım çok Aminn 🤲🤗

gerçektne öyle , geçen ay bütün belirtiler var diyordum regl oldum , regl oldum hala yerleşme kanaması mı acaba diyordum :D en son ikna oldum kanama başlayınca
şimdi de böyle hala acaba mı , dur bakalım modundayım :)
Benim de standart şu an beyaz akıntı ve arada minik batmalar. Sindirim sistemim de hareketli dünden beri. Hem regl hem hamilelikte yaşadığım şeyler 🤣 o yüzden regl olacak gibi devam ediyorum üzülmemek için

Prodoktor. Son gebeligimi bu markayla ögrendim. Toplu almıştım. Daha önce gebelik yokken hiç göstermiyordu. 19 Aralık'ta oldum. Ama erken yumurtlama oldu. Beta sıfırlanmadan yumurtlama da olacağını sanmıyorum. Ama belli de olmaz tabi. Zaman göstericek.

Markası dediğim gibi prodoktor. Daha önce pozitif gösterdiğinde hamileydim. Ama daha çok erken test yaptım. Kürtaj sonrası beta değil bu. Öyle olsa dünden daha silik veya hiç çıkmazdı. Yeni gebelik gibi duruyor. He sağlıklı mıdır bilemem. İnşallah sağlıklıdır 🤲😊
Yani bence beta sıfırlanmıştır çünkü gebeliğin sanırım altı haftaydı yanlış okumadıysan ya da yanlış hatırlamıyorsam yani bence sıfırlanmıştır inşallah güzel sonuç alırsın. Ben kürtajdan sonra bir ay korunmuştum ama hiç test falan yapmak aklıma gelmedi. Yani yumurtlamış olabilirsin ben zaten kürtajdan sonra iki ay adet olmadım yani her bünye farklı inşallah olmuştur inşallah tutulmuştur inşallah seninledir. Yani o markayı çok detaylı bilmiyorum yani yalan söylemiş olurum. Bence gidip bir kan ver ya💓😍

Kızlar rüyalarımda test yapıyorum ben de sözde kafaya takmıyormuş gibiyim🤣🤣 catlamanin 6. Günü daha bi de 🤣 testte çıkma ihtimali de olamaz döllenme olduysa bile ama ben bu ay beklemiyorum yani hissim o yönde

Ben de aynı şekildeyim ya bugün yumurtlamamın yedinci günü daha teste çıkmaz ama umudun ne var ne yok bilmiyorum kafaya takmayacağım diyorum yine kendimi bu sitede buluyorum🤣

Benim de standart şu an beyaz akıntı ve arada minik batmalar. Sindirim sistemim de hareketli dünden beri. Hem regl hem hamilelikte yaşadığım şeyler 🤣 o yüzden regl olacak gibi devam ediyorum üzülmemek için
benimde normalde akıntım olurdu ama bu sefer daha çok oldu gibi geldi. bilemedim belki ondandır değildir :)

yaaaa benim kafam duruyor bazen
doğum günün kutlu olsun :) sağlıklı bol neşeli yılların olsun. bi bakmışsın seneye bugün bebişinle kutluyorsun :) o zaman bugünleri hatırlarsın
amin amin amin

Back