• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

kurtajdan ne kdr sure sonra hamıle kalmıstn canım bnde aynı durumdayım da
dr um 1 ay korunun dedi ben 2 ay korundum sonra subatta kımyasal gebelık oldı testler yapıldı nısan son adetımdı mayısda betam pozıtıf cıktı hemen iğne ve progestan baslattı drum bu arada hep folık asıt kullandım ama rahmın toplanmasına yardımcı oluyormus

mol gebelik bod gebelik ti demi canım yanı embriyo yok
Canim benim kalp atisi vardi dr dinletti hersey yolunda dedi ne olduysa 3 hafta sonra kontrole gittik bebeginin 3 haftadir kalbi durmus dedi ben de daha once mol gebelik gecirdim ama onda kalbi falan duyulmamisti dr um yine ondan suphelendi patalojiye gidecek iste sonuclar umarim tekrarlamaz

CAnım patoloji sonucum normal çıktı . Kromozom testine de yolladık . Onda henüz sonuç gelmedi . Ama patoloji normal ise sorun çıkmaz diyorlar . Beta değerlerime tekrar baktı doktor ilk iki testime anormal artış gözükmüyor dedi . Senin ilkinin mol olduğu nasıl anlaşıldı .
Pataloji sonicunda cikti canim ama kalbini duymamistik onda bunda 8 haftalikti hersey normaldi ama anlamadik sana baska test yapildi mi genetik ya da Kromozomlarla ilgili falan

Kizlar bebegin kalp atisi durduktan sonra hanfi testler yapıldı size lutfen yardimci olun
Can'ım Bebek için kromozom testi istedik . Ben ve eşimde önümüzdeki hafta tıbbi genetikten randevu aldık . Test yapılmasını talep edeceğiz . En azından içimizi rahatlatmak için . Mol gebelik olsa doktor anlamazmıydı hafta olarak baya ileri senin .

Can'ım Bebek için kromozom testi istedik . Ben ve eşimde önümüzdeki hafta tıbbi genetikten randevu aldık . Test yapılmasını talep edeceğiz . En azından içimizi rahatlatmak için . Mol gebelik olsa doktor anlamazmıydı hafta olarak baya ileri senin .
canim benimki parsiyel moldu anlasilmayabiliyor patoloji sonucunda cikiyor genetik testi 3 kayip yasarsan yapiyorlar diye duydum ama biz de talep edecegiz

ben varım tatlım ilk bebeğim hiç kalp atışını duyamadan düştü şimdi buna kimyasal gebelik diyorlar ikinci bebeğim ise aynı senin yaşadığın gibi 6 haftalık kalp atışını duyduk çok sevindik 8. haftada gittiğimizde 6 haftalıktı hala ve kalp atışı yoktu ölmüş karnımda onda kürtaj olmak zorunda kaldım çok uğraştık ilaçlarla falan ama düşmedi vakumlu kürtaj oldum sonra oğluma hamile kaldım 2008 yılında şimdi 7 yaşında maşallah :) şu an ise 2. bebeği düşünüyoruz Rabbim nasip eder inşallah
Cnm bende senin gibi ilk gebelik mol 2. Gebelik kalp durmasi ayni haftada ins 3 gebelikte sorunsuz bir sekilde saglikli bebek sahibi olurum ben ve bütün arkadaslarimiz

Cnm bende senin gibi ilk gebelik mol 2. Gebelik kalp durmasi ayni haftada ins 3 gebelikte sorunsuz bir sekilde saglikli bebek sahibi olurum ben ve bütün arkadaslarimiz
Canim gecmis olsun ikinci gebelik sona erditrn sonra da test yapildi mi patoloji sonucuna bakildi mi senin .benim de bebegimin kalbi durdu ayrica benim de ilk gebeligim moldu dr yine molden supheleniyor ama ins degildir artik patoloji sonucunu bekleyip gorecegiz

Canim gecmis olsun ikinci gebelik sona erditrn sonra da test yapildi mi patoloji sonucuna bakildi mi senin .benim de bebegimin kalbi durdu ayrica benim de ilk gebeligim moldu dr yine molden supheleniyor ama ins degildir artik patoloji sonucunu bekleyip gorecegiz
Cnm patolojiden birsey cikmiyor genelde benim kan pihtilasmasi çıktı keske 1. De kan pihtilasmasina baksaydim 2.kurtarabilirdik gerci kismeti yokmuş ama iste ne bileykm

Canim yukarida mol yazmistin ya o yuzden sordum kan pihtilasmasi nın cozumi var igne yaptiriyorlar ins diger gebeligin sorunsuz olur ben mol gebelik geçirdim oyle birsey ki ne ilaci var bekleme suresi veriyorlar sonucunda trkrarlamama garantisi de yok

Kizlar hic uzulmeyin
Cnm patolojiden birsey cikmiyor genelde benim kan pihtilasmasi çıktı keske 1. De kan pihtilasmasina baksaydim 2.kurtarabilirdik gerci kismeti yokmuş ama iste ne bileykm
Pihtilasmadan kayiplar ilk trimesterde olmuyor .pihtilasmankz varsa 12 ve daha buyuk haftalik gebelerin basina geliyor ..o yuzden icin rahat olsun kucuk gebelik kayiplari rahimde bi anamolik yoksa %90kromozom bozuklugundan oluyormus .benim 3 kaybim var hemde pihtilasmam en ust seviyede ignede kullandim dustu . cok doktor arastirdim hep proflara gittim hepsi de ilk uc ay istersen igne kullanma dediler ama normal kadin dogum doktorlari tavsiye ediyorlar :)artij esim ve ben bebeklerimin pihtilasmadan dustugune inanmiyoruz ya kromozom bozuklugu oluyor ya da yanlis bolunuyorlar yani bebek ile ilgili sorunlar ..

Kizlar hic uzulmeyin

Pihtilasmadan kayiplar ilk trimesterde olmuyor .pihtilasmankz varsa 12 ve daha buyuk haftalik gebelerin basina geliyor ..o yuzden icin rahat olsun kucuk gebelik kayiplari rahimde bi anamolik yoksa %90kromozom bozuklugundan oluyormus .benim 3 kaybim var hemde pihtilasmam en ust seviyede ignede kullandim dustu . cok doktor arastirdim hep proflara gittim hepsi de ilk uc ay istersen igne kullanma dediler ama normal kadin dogum doktorlari tavsiye ediyorlar :)artij esim ve ben bebeklerimin pihtilasmadan dustugune inanmiyoruz ya kromozom bozuklugu oluyor ya da yanlis bolunuyorlar yani bebek ile ilgili sorunlar ..
Offf allah sabir versin ve yardimci olsun cnm dilerim bundan sonrasi normal olur düşmez...ilkinde oyleydi saglikli degildi diye düştü ama 2.de kalp atışını duydum 2 hafta sonra durdu kan gitmediği icin falan dendi pihtilasmadan kaynakli olmuş 6 7 aydır coraspirin kullaniyorum hamile oldugum an 06 lik igne yapacam umarim bir dahakinde yasamam sıkıntı strese girme sakin doktor stres engeller herseyi igneker etki etmez diyor

Offf allah sabir versin ve yardimci olsun cnm dilerim bundan sonrasi normal olur düşmez...ilkinde oyleydi saglikli degildi diye düştü ama 2.de kalp atışını duydum 2 hafta sonra durdu kan gitmediği icin falan dendi pihtilasmadan kaynakli olmuş 6 7 aydır coraspirin kullaniyorum hamile oldugum an 06 lik igne yapacam umarim bir dahakinde yasamam sıkıntı strese girme sakin doktor stres engeller herseyi igneker etki etmez diyor
Canim ikinci bebegini kaybedisinden sonra da soniclarin patalojiye gonderildi mi brnim de hic bir sorun yoktu kalbini duyduk haftasina gore de ilerdeydi ne oldu anlamadik

kızlar 2 düşük yaşamış biri olurak şunu söyleyebilirim birincisi nedenlide olabilir gayta spontan düşklerde olabilir ama araştırın derim drlar genelde 3 den önce spontan diyorlar arastırma yapmıyrlar ama her dusukte vucudumuz daha zor toplanıyor ıkıncısı stres yapmamaya calısın benım dr um sunu demıstı ne guzel hamıle kalabılıyırsun senın yerınde olmak ısteyen tup bebkle ugrasan ne kadınlar var hayatla kendınle esınle didişme demişti öyle de yaptım su anda 24 haftalık hamıleyım cuma hurmetıne hepınıze dua okucam hamılelerın duası tutarmıs

Selamün Aleyküm kızlar siteyi sürekli takip ediyorum ve sonunda üye olup yaşadığımı paylaşmaya karar verdim:)Çünkü kendi kendimi yeyip bitirmeye başlıyorum:) Evliliğimin 1.yılı dolmak üzere ,6 ay korundum ve sonra Rabbim nasip ederse bebeğimiz olsun diye korunmayı bıraktık ramazanda gittiğim bir doktor yumurtalıklarımın normal olduğunu ama çift rahimli olabileceğimi söyledi ,tabi böylelikle benim endişeli sürecim de başlamış oldu.Bayramdan sonra tam darbe girişimi günü hamile olduğumu ögrendim,6.haftada doktor bebeğimin kalp atışlarını gördüğünü söyledi ama sesi dışarı vermedi,10.haftada tekrar gel dedi,tabi ben bu süre zarfında çift rahimli de olabilirim düşüncesiyle hep birşeylerin kötü olacağını,bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm.Böyle hissetmemde bulantı gibi hamilelik belirtisi yaşamayışım da etkili oldu.10.haftamda kendi doktorumdan randevu alamadığım için özel bir hastaneye gittim ve korktuğum başıma geldi.Bebeğimin kalbi durmuştu:(6.haftada kalmış bebeğim ve ben o halde 4 hafta durmuşum.26 ağustosta kürtaj oldum tabi kürtajı yapan doktoruma ben çift rahimliyim o yüzden mi demiştim kürtaj öncesi o da bana eğer öyleysen zor bir operasyon olacaktır demişti.fakat operasyon 10 dakika sürmüş ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor rahmin tertemiz ve senin dediğin gibi çift rahmin yok,için rahat edecekse rahim filmi çekelim dedi.İnanın rahim filmi çektirmeye cesaret edemiyorum,belki de hiç bir sorun yok ama kendimi kötü düşünmeye öyle alıştırmışım ki:((( Çok gereksiz bir kaygı ama anne olamayacağımı bile düşünüyorum.Biraz olsun yazıp ferahladım,teşekkür ederim.

Back
X