İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

15 aralık 2015 de kürtaj oldum o günden sonra hiç korunmadım ve hala gebelik yok . :KK43: artık çok istiyorum her ay dr gidiyoruz beklememiz gerektiğini söylüyorlar. enson cuma günü gittim ve yine gebelik yok sol yumurtalığımda kist var ilaç falan vermedi kendiliğinden düşebileceğini söyledi umarım tez zaman da bnm de bebelerim olur ikiz bebek cok istiyorum hemde cok lütfen dua edin :KK43:
canım galiba sen çift rahimliydin değil mi ?kürtajını yapan doktor zorlanmış mı kürtajını yaparken ,bana da bir çift rahimlisin dediler,iki doktor da yok öyle bişey dedi.Bende bilmiyorum

Merhaba kızlar. Benim hikayem anlatım. Bu arada yabancıyım türkçe iyi yazmaya bilirim.mayis ayında hamile kaldım. Çok sevindik 12 hafta geldiğinde kalbi durdu kurtaj oldum. Çok beklemiş dik.snra yine 2 ay dinlendim. Doktor hemen hamile kalabilrsin dedi. Ama 2 ay korundum. Temmuz da yine hamile kaldım. A şükr dedik.her şey iyi gidiyordu. Hatta 1 hafta önce gidiyordu. 2 Aralık randevum vardı. 20 hafta olmuş diye. Doktor ultrasonda bakib 10 gün önce kalbi durmuş dedi. Maf oldum.aksam hastaneye yatım. Gece 23 başladı ilaç verdi tablet içtim bide vatana içinde .öyle 2 saatte bir tekrar verildi ilaç.saat sabah4 kader ağrı dayanilirdi. 4 den snra bu nasıl bir ağrıyse. Çok kötüydü. Ağrı kesici vermiyorlar mis çünkü ilaç etkisini kayib etcekmis. Sonunda sabah oldu saat 8.doktor geldi ve kontrol etti. Aa hazır değilmiş sin deye giderken su ile kan geldi ve sonunda ameliyat a aldilar. Ve patoloji gönderdi eşim.genetik de gönderdi. Şimdi 6 ay bekliyim diyom. Bu arada yaşım 38 .kızlar daha şansım varmı acaba hamile kalmak için.

Merhaba kızlar. Benim hikayem anlatım. Bu arada yabancıyım türkçe iyi yazmaya bilirim.mayis ayında hamile kaldım. Çok sevindik 12 hafta geldiğinde kalbi durdu kurtaj oldum. Çok beklemiş dik.snra yine 2 ay dinlendim. Doktor hemen hamile kalabilrsin dedi. Ama 2 ay korundum. Temmuz da yine hamile kaldım. A şükr dedik.her şey iyi gidiyordu. Hatta 1 hafta önce gidiyordu. 2 Aralık randevum vardı. 20 hafta olmuş diye. Doktor ultrasonda bakib 10 gün önce kalbi durmuş dedi. Maf oldum.aksam hastaneye yatım. Gece 23 başladı ilaç verdi tablet içtim bide vatana içinde .öyle 2 saatte bir tekrar verildi ilaç.saat sabah4 kader ağrı dayanilirdi. 4 den snra bu nasıl bir ağrıyse. Çok kötüydü. Ağrı kesici vermiyorlar mis çünkü ilaç etkisini kayib etcekmis. Sonunda sabah oldu saat 8.doktor geldi ve kontrol etti. Aa hazır değilmiş sin deye giderken su ile kan geldi ve sonunda ameliyat a aldilar. Ve patoloji gönderdi eşim.genetik de gönderdi. Şimdi 6 ay bekliyim diyom. Bu arada yaşım 38 .kızlar daha şansım varmı acaba hamile kalmak için.
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun benimde 2 düşüğüm oldu biri kimyasal diğeri kalbi durduğu için bana 2. Sonrasında genetik testler yapıldı mtfr de heterozigot taşıyıcı çıktım kan sulandırıcı kullanıyorum bence patolojıden ziyade genetik test yaptırın yaş konusuna gelince takılmayın Allah ol derse olur

Evt aldılar test için. Patoloji için. Ve genetik test için. Şimdi 3 gündür biraz ağrım var normalmiydir. İki kasigimda var.

Cnm patolojiden birsey cikmiyor genelde benim kan pihtilasmasi çıktı keske 1. De kan pihtilasmasina baksaydim 2.kurtarabilirdik gerci kismeti yokmuş ama iste ne bileykm
benim ıkısıninde kalbi durdu ılki belli değildi sebebi genetikte cıktı kan pıhtılaşması bende ikincide işne oldum ama yine durdu

Merhaba herkese
Maalesef bende bebeğimi kaybettiğimi 10. Hafta için kontrole gittiğimde öğrendim. Dün kürtaja aldılar. Bir daha aynı durum olur diye çok tedirginim. Kalbi durmuş. Patolojiye yolladılar ama sonucu sizin bilmenize gerek yok ilk gebeliklerde %40 böyle olabilirmiş. 😔

Merhaba herkese
Maalesef bende bebeğimi kaybettiğimi 10. Hafta için kontrole gittiğimde öğrendim. Dün kürtaja aldılar. Bir daha aynı durum olur diye çok tedirginim. Kalbi durmuş. Patolojiye yolladılar ama sonucu sizin bilmenize gerek yok ilk gebeliklerde %40 böyle olabilirmiş. 😔
Gecmis olsun canim rabbım sana yardım etsın ben de maalesef 3 ay önce 7 haftalıkken düşük yasadım 9. Hafta da kontrol ıcın gırttıgımde öğrendım cok üzüldüm agladım hala toparlayamadım ama benım kanama alanı vardı ve keseden daha büyüktü doktor rısklı demişti görünce oyle de oldu bu ay yıne düşünüyorum hamılelık catlatma ıgnesı ile acımı unutmak istiyorum eger yıne aynı acıyı yasamazsam

Merhaba herkese
sağlıklı bir doğum yaptınız mı ikinci gebeliğinizde ?

Back
X