İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

Oda temiz çıkar inşallah benim Dr um tekrar hamile kalmak için blr kere adet olsan yeter demişti ama bwn 2 ay bekledim bu arada folik asiti bırakmadım rahmin kendini toplamasına yardımcı okur demişti Drun bu arada çok soru sormadıysan kan pıhtılaşmasına bakıldı mı

Oda temiz çıkar inşallah benim Dr um tekrar hamile kalmak için blr kere adet olsan yeter demişti ama bwn 2 ay bekledim bu arada folik asiti bırakmadım rahmin kendini toplamasına yardımcı okur demişti Drun bu arada çok soru sormadıysan kan pıhtılaşmasına bakıldı mı
Yok kan pıhtılaşmasına bakılmadı . O bizim biraz tecrübesizliğimiz oldu . 3 düşükten sonra bakıyorlar felan dediler . Gerçekten öylemi ?

Yok kan pıhtılaşmasına bakılmadı . O bizim biraz tecrübesizliğimiz oldu . 3 düşükten sonra bakıyorlar felan dediler . Gerçekten öylemi ?
Asıl doktorum izinde . Dönünce ben de gidip soracağım . Geçen kontrolde doktor ultrasonla karnımdan baktı . Sonrasında çok az kanamam oldu . Ağrı kesici ilaçlarım vs bitti . Bu kanamalar ne Zaman geçiyor acaba .

Asıl dok . Dönünce ben de gidip soracağım . Geçen kontrolde doktor ultrasonla karnımdan baktı . Sonrasında çok az kanamam oldu . Ağrı kesici ilaçlarım vs bitti . Bu kanamalar ne Zaman geçiyor acaba .
Benim ilk 3 gün gelmemişti sonra başladı aynı adet gibi önce kan sonra giderek rengi açılıyor bana ağrı kesici ve antibiyotik vermişti bir hafta sonra kontrolümde tekrar antibiyotik verdi çünkü benim o arada 2 gece titreme tutmuştu içim üşüyor dışım yAnıyordu sık sık pedini değiştir derim ben öyle yapmıştım bide Dr um tekrar beta verdirtmişti bana 0 a inmesi gerekiyormuş

Benim ilk 3 gün gelmemişti sonra başladı aynı adet gibi önce kan sonra giderek rengi açılıyor bana ağrı kesici ve antibiyotik vermişti bir hafta sonra kontrolümde tekrar antibiyotik verdi çünkü benim o arada 2 gece titreme tutmuştu içim üşüyor dışım yAnıyordu sık sık pedini değiştir derim ben öyle yapmıştım bide Dr um tekrar beta verdirtmişti bana 0 a inmesi gerekiyormuş
Benimde ilk gün gelmişti doktor kontrolüne gidene kadar rengi açılmıştı . Normale döndü herhalde Demiştim. Doktor kontrolünden sonra adet gibi yine geldi . Çok şükür aşırı Ağrı'm vs yok . Bakalım doktor izinden dönünce bir giderim yine .

Bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler nasıl ve nerede yapılıyor ?
Ben Ankara'da üniversşte hastanesinde yaptırdım benden ve eşimden kan alındı eşime sadece karyotıp analizi bana hem karyotıp hem pıhtılaşmaya bakıldı normal hastanelerde de yapılıyor diye biliyorum tıbbı genetik birimi olsun yeter

Ben Ankara'da üniversşte hastanesinde yaptırdım benden ve eşimden kan alındı eşime sadece karyotıp analizi bana hem karyotıp hem pıhtılaşmaya bakıldı normal hastanelerde de yapılıyor diye biliyorum tıbbı genetik birimi olsun yeter
Bunun İçin ne kadar ücret ödediniz . Ben de ikinci bi olumsuzluk yaşamak istemiyorum . En azından tedbir alalım istiyorum . Bize çok maliyetli olur dediler çevredekiler .

Ben hiçbir ücret ödemedim açıkcası benim ilk düşüğümde alınan parça Patolojı ve genetiğe gitmişti kürtaj işlemide yine gazi üniversitesinde yapılmıştı ben ücret vermedim hiç

Can
ben varım tatlım ilk bebeğim hiç kalp atışını duyamadan düştü şimdi buna kimyasal gebelik diyorlar ikinci bebeğim ise aynı senin yaşadığın gibi 6 haftalık kalp atışını duyduk çok sevindik 8. haftada gittiğimizde 6 haftalıktı hala ve kalp atışı yoktu ölmüş karnımda onda kürtaj olmak zorunda kaldım çok uğraştık ilaçlarla falan ama düşmedi vakumlu kürtaj oldum sonra oğluma hamile kaldım 2008 yılında şimdi 7 yaşında maşallah :) şu an ise 2. bebeği düşünüyoruz Rabbim nas

ben varım tatlım ilk bebeğim hiç kalp atışını duyamadan düştü şimdi buna kimyasal gebelik diyorlar ikinci bebeğim ise aynı senin yaşadığın gibi 6 haftalık kalp atışını duyduk çok sevindik 8. haftada gittiğimizde 6 haftalıktı hala ve kalp atışı yoktu ölmüş karnımda onda kürtaj olmak zorunda kaldım çok uğraştık ilaçlarla falan ama düşmedi vakumlu kürtaj oldum sonra oğluma hamile kaldım 2008 yılında şimdi 7 yaşında maşallah :) şu an ise 2. bebeği düşünüyoruz Rabbim nasip eder inşallah
Canim.merhaba 2 tane olumsuz sey yasamissn peki som dusukten ne kdr sonra hamile kaldim ?dusukler arasi ne kdr sure var

Back
X