Selamün Aleyküm kızlar siteyi sürekli takip ediyorum ve sonunda üye olup yaşadığımı paylaşmaya karar verdim:)Çünkü kendi kendimi yeyip bitirmeye başlıyorum:) Evliliğimin 1.yılı dolmak üzere ,6 ay korundum ve sonra Rabbim nasip ederse bebeğimiz olsun diye korunmayı bıraktık ramazanda gittiğim bir doktor yumurtalıklarımın normal olduğunu ama çift rahimli olabileceğimi söyledi ,tabi böylelikle benim endişeli sürecim de başlamış oldu.Bayramdan sonra tam darbe girişimi günü hamile olduğumu ögrendim,6.haftada doktor bebeğimin kalp atışlarını gördüğünü söyledi ama sesi dışarı vermedi,10.haftada tekrar gel dedi,tabi ben bu süre zarfında çift rahimli de olabilirim düşüncesiyle hep birşeylerin kötü olacağını,bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm.Böyle hissetmemde bulantı gibi hamilelik belirtisi yaşamayışım da etkili oldu.10.haftamda kendi doktorumdan randevu alamadığım için özel bir hastaneye gittim ve korktuğum başıma geldi.Bebeğimin kalbi durmuştu

6.haftada kalmış bebeğim ve ben o halde 4 hafta durmuşum.26 ağustosta kürtaj oldum tabi kürtajı yapan doktoruma ben çift rahimliyim o yüzden mi demiştim kürtaj öncesi o da bana eğer öyleysen zor bir operasyon olacaktır demişti.fakat operasyon 10 dakika sürmüş ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor rahmin tertemiz ve senin dediğin gibi çift rahmin yok,için rahat edecekse rahim filmi çekelim dedi.İnanın rahim filmi çektirmeye cesaret edemiyorum,belki de hiç bir sorun yok ama kendimi kötü düşünmeye öyle alıştırmışım ki

(( Çok gereksiz bir kaygı ama anne olamayacağımı bile düşünüyorum.Biraz olsun yazıp ferahladım,teşekkür ederim.