- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
Benim tek kurtajim oldu o da düşük degildi kalbi durdugu için alindi kuzumGenetige bakildimi canim .2 dusukten sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek kurtajim oldu o da düşük degildi kalbi durdugu için alindi kuzumGenetige bakildimi canim .2 dusukten sonra
Senin dr arastrma falan onermiymisti canim dusukten sonra.bide 6 ay boyunca tekrar hormonlarina falan baktrdin miBenim 9 haftalıkken kalbi durmuştu 6 ay sonra şükürler olsun oldu ama ben korunmadim hiç şimdi 7 aylık hamileyim
BakBaktirdim canım hep tenis çıktı ben sadece adetten sonra günlerimi iyi takip ettim yumurtlama gununu hesap etim.i gün hep iki gün arayla ilişki yaptım sonra doktora gittim adetime bir gün kala yok bebek dedi 7 gün adet olmadım test aldım yaptım hamile çıktım kan testi verdim ondada pozitif çıktı önemli olan günleri iyi takip etmenSenin dr arastrma falan onermiymisti canim dusukten sonra.bide 6 ay boyunca tekrar hormonlarina falan baktrdin mi
O ara hangi testleri yaptrdin cnm bide adetliyken mi uaptrdin nelere baktrdin hatrliyrmusunBakBaktirdim canım hep tenis çıktı ben sadece adetten sonra günlerimi iyi takip ettim yumurtlama gununu hesap etim.i gün hep iki gün arayla ilişki yaptım sonra doktora gittim adetime bir gün kala yok bebek dedi 7 gün adet olmadım test aldım yaptım hamile çıktım kan testi verdim ondada pozitif çıktı önemli olan günleri iyi takip etmen
Adetki iken değil canım adetim 26 matti ben 25 martta kontrol gittimO ara hangi testleri yaptrdin cnm bide adetliyken mi uaptrdin nelere baktrdin hatrliyrmusun
Karyotip ne demek canimBen Ankara'da üniversşte hastanesinde yaptırdım benden ve eşimden kan alındı eşime sadece karyotıp analizi bana hem karyotıp hem pıhtılaşmaya bakıldı normal hastanelerde de yapılıyor diye biliyorum tıbbı genetik birimi olsun yeter
karyotıp analızı kromozon incelenmesi kısaca hem eşime hem bana yapıldı şükür bişey çıkmadı kandan yapılıyor 3 -4 haftaya çıkıyırKaryotip ne demek canim
kacıncı düsükten sonra yapılıyor peki canımkaryotıp analızı kromozon incelenmesi kısaca hem eşime hem bana yapıldı şükür bişey çıkmadı kandan yapılıyor 3 -4 haftaya çıkıyır
benım 2 den sonra yapıldı biri kalbı atmadıpı için alınmıstı diğeri kımyasal gebeliktikacıncı düsükten sonra yapılıyor peki canım
Canim pataloji sonucun cikti mi ben de dsha once mol gebelik yasadim simdi 11 jaftalikken bebegimin yine kalbi durdu yine mol gebelikten supheleniliyorArkadaşlar merhaba , ilk gebeliğimdi ve 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu . Kürtajla aldı doktor . Patolojiye yolladık ama mol gebelik olma ihtimali yüksek . 7+3 te kalp atışlarını duymuştuk ve gayet sağlıklıydı . Tek anormal şey beta hcg 3-4 kat artıyordu . Ve son dönemde birşeye çok üzülmüştüm . Bu durumu yaşayanınız ve daha sonra sağlıklı hamilelik geçireniniz var mı ? Ya da çocukları olan? Lütfen yardım .
CAnım patoloji sonucum normal çıktı . Kromozom testine de yolladık . Onda henüz sonuç gelmedi . Ama patoloji normal ise sorun çıkmaz diyorlar . Beta değerlerime tekrar baktı doktor ilk iki testime anormal artış gözükmüyor dedi . Senin ilkinin mol olduğu nasıl anlaşıldı .Canim pataloji sonucun cikti mi ben de dsha once mol gebelik yasadim simdi 11 jaftalikken bebegimin yine kalbi durdu yine mol gebelikten supheleniliyor
mol gebelik bod gebelik ti demi canım yanı embriyo yokCanim pataloji sonucun cikti mi ben de dsha once mol gebelik yasadim simdi 11 jaftalikken bebegimin yine kalbi durdu yine mol gebelikten supheleniliyor
ilkinden sonra ne kdr surede hamıle kaldın canımbenım 2 den sonra yapıldı biri kalbı atmadıpı için alınmıstı diğeri kımyasal gebelikti
smdı tekrar ıstyrmusun canım bnmde 2 ay oldu korunmadık ama bos gecti malesefBenim tek kurtajim oldu o da düşük degildi kalbi durdugu için alindi kuzum![]()
ilk dusukte genelde genetiğe göndermiyorlar sizmi istednz canım nasıl gonderdilerBen hiçbir ücret ödemedim açıkcası benim ilk düşüğümde alınan parça Patolojı ve genetiğe gitmişti kürtaj işlemide yine gazi üniversitesinde yapılmıştı ben ücret vermedim hiç
kurtajdan ne kdr sure sonra hamıle kalmıstn canım bnde aynı durumdayım da
ikinciden sonramı genetiğe yollamıstnz canım sonuc nasıl cıkmıstı pekıCanım bende 1 kalp atışı alamamak birde kimyasal olmak üzere 2 düşük yaşadım genetik testler yapıldı şu anda tekrar hamileyim bi nedenini araştırın derim tabi nedensiZ de olabilir takdiri ilahi inşallah en kısa sürede iyi haberler alırsın
evet 2 den sonra gittik bi gen bölgesinde taşıyıcı çıktım gebelşkte kan sulandırıcı kullanıyoruikinciden sonramı genetiğe yollamıstnz canım sonuc nasıl cıkmıstı pekı