• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

Kurtajdan sonra hic korunmadigin halde 6 ay sonrami gebe kaldin o zaman ben bosa hayal kurmayim kurtajin pesine hamile kalanlari aklim almıyor kurtaj oluyor 2ay3 ay sonra bakmissin hamile

Senin dr arastrma falan onermiymisti canim dusukten sonra.bide 6 ay boyunca tekrar hormonlarina falan baktrdin mi
BakBaktirdim canım hep tenis çıktı ben sadece adetten sonra günlerimi iyi takip ettim yumurtlama gununu hesap etim.i gün hep iki gün arayla ilişki yaptım sonra doktora gittim adetime bir gün kala yok bebek dedi 7 gün adet olmadım test aldım yaptım hamile çıktım kan testi verdim ondada pozitif çıktı önemli olan günleri iyi takip etmen

BakBaktirdim canım hep tenis çıktı ben sadece adetten sonra günlerimi iyi takip ettim yumurtlama gununu hesap etim.i gün hep iki gün arayla ilişki yaptım sonra doktora gittim adetime bir gün kala yok bebek dedi 7 gün adet olmadım test aldım yaptım hamile çıktım kan testi verdim ondada pozitif çıktı önemli olan günleri iyi takip etmen
O ara hangi testleri yaptrdin cnm bide adetliyken mi uaptrdin nelere baktrdin hatrliyrmusun

Arkadaşlar merhaba , ilk gebeliğimdi ve 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu . Kürtajla aldı doktor . Patolojiye yolladık ama mol gebelik olma ihtimali yüksek . 7+3 te kalp atışlarını duymuştuk ve gayet sağlıklıydı . Tek anormal şey beta hcg 3-4 kat artıyordu . Ve son dönemde birşeye çok üzülmüştüm . Bu durumu yaşayanınız ve daha sonra sağlıklı hamilelik geçireniniz var mı ? Ya da çocukları olan? Lütfen yardım .
Canim pataloji sonucun cikti mi ben de dsha once mol gebelik yasadim simdi 11 jaftalikken bebegimin yine kalbi durdu yine mol gebelikten supheleniliyor

Canim pataloji sonucun cikti mi ben de dsha once mol gebelik yasadim simdi 11 jaftalikken bebegimin yine kalbi durdu yine mol gebelikten supheleniliyor
CAnım patoloji sonucum normal çıktı . Kromozom testine de yolladık . Onda henüz sonuç gelmedi . Ama patoloji normal ise sorun çıkmaz diyorlar . Beta değerlerime tekrar baktı doktor ilk iki testime anormal artış gözükmüyor dedi . Senin ilkinin mol olduğu nasıl anlaşıldı .

Canım bende 1 kalp atışı alamamak birde kimyasal olmak üzere 2 düşük yaşadım genetik testler yapıldı şu anda tekrar hamileyim bi nedenini araştırın derim tabi nedensiZ de olabilir takdiri ilahi inşallah en kısa sürede iyi haberler alırsın
ikinciden sonramı genetiğe yollamıstnz canım sonuc nasıl cıkmıstı pekı

Back
X