- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Ahahahahhaha hakediyorlar bazen odun işte hepsi ayniBen dedim zaten kokerec mı diye sasirinca olmadı sucuk ekmek köfte yeriz hatunum diyor dedim iki tel saçın var o saçlarını yoldurma bana :) gülüyor :)
Sorma ya adam ki düşünceye gel otur ben de odunum aslında kokoreci de severim gider yerim sesim çıkmaz :)Ahahahahhaha hakediyorlar bazen odun işte hepsi ayni
Biz de bir yemek yedik geldik dışarda aman yetti kız daha ne olsun
Ahahahahhaha sende bendensinSorma ya adam ki düşünceye gel otur ben de odunum aslında kokoreci de severim gider yerim sesim çıkmaz :)
Sürpriz yapacağım için işlerinin yoğunluğu engel olsun istemiyorum. O yüzden İstanbul dan çıkmak istemedim. Ama o tarafları da araştırırım teşekkürler :)Biz agvaya gittik canım Ağva yerine Sakarya tarafına kafa dinleme yerleri daha güzel geliyor bana bir düşün derim :)
şöyle anlatayım.Kızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
Hemen hemen aynı mesleğe canım İstanbul Sakarya arası 2 saat taş çatlasın 3 saat Maşukiye de güzel bak :)Sürpriz yapacağım için işlerinin yoğunluğu engel olsun istemiyorum. O yüzden İstanbul dan çıkmak istemedim. Ama o tarafları da araştırırım teşekkürler :)
şöyle anlatayım.
evlilik yıldönümümüzde bebeğimiz yeni doğmuştu bir şey yapmadık, ama normalde ben mutlaka bir şey yapardım. DIM diyorum çünkü artık yapmam. benimki gibi öküz olsa kimse bir şeyler yapmak istemezdi eminim.
evlendik 2 ay sonra doğum günü vardı. ben bir sürü mum aldım şu minik kokulu olanlardan, şarap ve kadehler almıştım güzel güzel, mezeler hazırladım, bir kaç tane hazır aldım tam mumları diziyordum ki normalde akşam 8 de işten gelen adamın 6 da gelesi tuttu. kapıdan girip de beni öyle yere mum dizerken görünce güldü. ben böyle şeylere alışık değilim bebeğim hiç gerek yok, şarap da sevmem ayrıca, bira içelim biz dedi. mum ışığında bira içip bir yabancı takımın maçını izledik!
ben de tövbe ettim kutlama yapmamaya.
o yüzden fikir veremiyorum.
mad sea beach diye bir yerde geçen sene kalmıştık. ağva imrenli köyünde. tavsiye ederimEkimde bizimki geliyor ayrıca eşimin doğum günü küçük bi hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünüyorum. Becerebilirsem eğer ağva da güzel bir pansiyonda kalalım diyorum ama
o maç olayı yaşayacağım günlerin fragmanıymış canım öyle düşün..Bence de siz kutlamayin bir de maç mı işleriniz ay Allah'ım ya bakalım benim ki nasıl geçecek merakla bekliyorum :)
mad sea beach diye bir yerde geçen sene kalmıştık. ağva imrenli köyünde. tavsiye ederim
fikrinize saygı duyuyorum tabi ki, ama öyle yerlere gidip alkol kullanmayabilirsiniz de..Alkollü mekanlar için çok güzel yerler bulunabiliyor arama alkolsüz ortam olunca bulması biraz zor oluyor ya
o maç olayı yaşayacağım günlerin fragmanıymış canım öyle düşün..
futbolcu baldırı görmekten midem bulandı artık. 3,5 sene oldu.
yeşilden nefret ettim
fikrinize saygı duyuyorum tabi ki, ama öyle yerlere gidip alkol kullanmayabilirsiniz de..
yoksa hiç mi öyle ortamda bulunmak istemiyorsunuz?
fikrinize saygı duyuyorum tabi ki, ama öyle yerlere gidip alkol kullanmayabilirsiniz de..
yoksa hiç mi öyle ortamda bulunmak istemiyorsunuz?
hmm öyleyse haklısın canım..Ben ortamını da sevmiyorum canım bizim arkadaşlarimizda ailem de alkol alır ama ikimizde sevmiyoruz. Benim babamdan dolayı sağolsun çok alkolikti yasattiklarindan sonra değil alkol alan birinin yanında bulunmak satılan yere dahi gitmek istemiyorum o yüzden de diğer yerlere nazaran daha apahali olabiliyorlar
milletçe karşı görüşte olan insana saygı duymadığımızdan, empati kurmaya çalışmadığımızdan oluyor işte bunlar hep...Dediğin gibi bende saygı duyarım kim ne yaparsa yapsın beni etkilemez benim madam ayrı sonuçta diye bir kere gittim güzel bir yerdi hemde Beykoz sırtında pahalı da bir mekandı hani kendini bilen insan gelir içer diye düşündük ama alkol şişede durduğu o gbi durmuyor daha tövbe ettim açıkçası sanki bende onları rahatsız ediyormusum gbi düşündüm birde garip bakışları vardı bize karşı :)
Sanki adam yiyoruz ayran iciyorduk oysaki :)
Kızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?