İlk evlilik yıldönümü

Evlilik yıldönümünde mi dedi bunu?
Ya sen ne yaptın peki?
Zaten ailesi yüzünden kavga ediyorduk. Böyle bir şey söyleyince sen eşinle anneni aynı kefeye koyuyorsan direk annenle evlenseydin dedim. Uzun süre konuşmamıştık. Eve geldiğimizde kayınvalidem de pasta ve çiçek almıştı bizim için, bir de öyle kutladık güya...

Evlilik yıldönümümüzde dış çekim yaptığımız yerlere gidip aynı yerlerde fotoğraflar çekildik. Sonra dışarda güzel bi yemek (eşim süpriz masa hazırlatmış) ve hediyeler birbirimize.

Canım şuan iyisinizdir inşallah üzüldüm ya KV yine düşünmüş bilmiyorum aranızda ne var ama

Aynen daha çok erkek hatırladın istiyor insan amailla birşey de almasa olur ama bu laf söz ey insan gönül al öyle değil mi :)

Çok istediğim biyere tatile götürmüştü eşim,benden habersiz ayarlamış. Gayet romantik bikaç gün geçirmiştik.. bu 14 şubatta olanı,nikah tarihi. Düğün tarihimiz bikaç ay sonraydı ozamanda Antalyada güzel bi otelde 2 gece kalmıştık.. bizim hayatımız seyahat üzerine, o yüzden her fırsatı seyahate çeviriyoruz. Yemeğe gitmek falan anlamsız geliyor zaten haftada en az 3 gün dışarda yiyoruz akşam..
hoşlandığınız şey neyse onu yapın,kalıplara bağlı kalmayın..

Canım şuan iyisinizdir inşallah üzüldüm ya KV yine düşünmüş bilmiyorum aranızda ne var ama
Bizim işler çok karışıktı o dönem, eşimin ailesiyle oturuyorduk ama genelde yazlıkta kalıyorlardı. Yine de senede 2-3 ay kalmaları, eşyaların onlara ait olması bizi gerdi. Eşim benim evim diyemedi, ben onun pasifliğine ve ailesinin anlayışsızlığına kızdım. Şu an iyiyiz ama ilk seneler geri gelmiyor.

Çok güzel gecirmissiniz çok beğendim ama şuan o potansiyel yok sanırım bizde eşim çok yoğun çalışıyor kurban bayramından sonra inşallah onun için bir plan hazırlığında içerisinde yüz bakalım :)

Büyükada da 1 gece kalmıştık .gün içinde denize girdik aksami da çok hoş teraslı bi otelde takilmistik ilk yıldönümümuzde

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) hüsran konusunu anlamadım ama inşallah kötü birşey olmamistir
şöyleki ben kocaya sürpriz yapayım dedim eşim o dönemlerde arkadaşlarıyla iş çıkışı halı sahada maça gidiyordu sonrasında arkadaşın evine yemeğe gidiyolardı arkadaşlardan birinin hanımına sürprizden bahsettim eşine söylede haberi olsun eve yollasınlar benimkini dedim takılmasınlar. Eşide unutmuş hiç bişey dememiş bende evde bekle bekle sonra benimkine mesj attım gel die oda inat etti sonra saat çok geç olduğu için moralim bozulmuştu geç geldi eve tartışmıştık felan artık sürpriz yapmıyorum haber veriyorum

Kızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
9 yıllık evliyim ilk yıldönümünde evde kalmayı tercih ettim.Sevdiği yemekleri ve güzel bir masa hazırladım.Sonraki 8 sene hiç kutlamadıkBu yıl bebişin şerefine pasta siparişi verdim (eşimin haberi yok) 31 Ağustosta pastayla kutlayacağız.

Haklısın güzelim duzelmissiniz ama ne güzel hala aynı yerde saymamak da güzel bir başarı bence kimin olmadı ki nişanın da sözünde düğününde kavga gürültü atlatmış olmanıza sevindim :)

İyi ki tembihlemissin arkadaşının eşini yoksa hiç geleceği yoktu sanırım :)
Bazen bende yemek felan hazırlarım eşimin isinden dolayı ya bak bugün erken gel bugün bir yere gitmek diye hep o gün mesaj atarım sende bende son sürpriz yapicam bak gel tamam mı diye bebek pispisliyoruz resmen

Bebiş zaten en büyük hediye olmuş boşver pastayı felan gerek.kalmamis zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…