İlk evlilik yıldönümü

Benim eşim unuttu, ben unutttuğunu biliyordum inanılmaz yoğundu o aralar, güzel bir yemek hazırlamak niyetindeydim ama işten gelince yorgunluktan üşendim:)
Eşim gelince daha kapıdayken hiç eve girme dışarı yemeğe çıkıyoruz dedim, o an kafasına dank etti zaten.
Gittik yemeğimizi yedik geldik güzelce.
Çok da büyütmemek lazım amaç birlikte olmak.
Güzel bir yemek hazırlayın ben gibi üşenmezseniz, üşenirseniz de yemeğe çıkarsınız. :))

Dışarıya çıkıp süslenip püslenmek bile zul geliyor. İÇim mi geçmiş kızlarr... hoş her şartta albenisi olan biriyim belki onandır ya ben niye kokoş süslü olamıom:S

Yok çok abartmayi bende sevmiyorum oda çok önemsemez amadun akşam biraz KV üzdü beni onu görünce bak seni ist goturucem boşver annemi ben tanımıyorum sanki felan böyle bir plan hazırlığında olduğunu öğrendim ondan ufak bir şey almam lazım ki almadan bana Allah razı olsun para gitmedi der daha çok sevinir :)

Dışarıya çıkıp süslenip püslenmek bile zul geliyor. İÇim mi geçmiş kızlarr... hoş her şartta albenisi olan biriyim belki onandır ya ben niye kokoş süslü olamıom:S

Bende öyleyim ferace şalı çek üzerine çık ne giydim derdi yok çanta zaten arabada kalıyor ohh mis :)

Bugün bizimde 8 inci evlilik yildonumumuz ama benim odun kocam hatirlamayacak kadar yogun hoş hatirlasada birsey yapacagini sanmıyorum o böyle olunca benimde icimden birsey Yapmak gelmiyor

Ne olursa olsun Adama ve kendinize o günü zehir etmeyin

Geçen bir konu vardı evlilik yıldönümü diye tatile gitmişler Adama yanına pantolon al demiş Adam da kot almış diye olay çıkmıştı

Ne olur sürpriz yapacaksanız da karşıdan beklenti ile yapmayın bu günleri kendi kafanızdaki kalıplar ile aynı olacak diye üzüntü ile geçirmeyin

Nice mutlu senelere

Bugün bizimde 8 inci evlilik yildonumumuz ama benim odun kocam hatirlamayacak kadar yogun hoş hatirlasada birsey yapacagini sanmıyorum o böyle olunca benimde icimden birsey Yapmak gelmiyor

Yoğun ama adam napsin ya ona da yazık çok çalışıyorlar ben bazen çok üzülüyorum gerçekten çok yoruluyorlar. Geçen de bir gün var eşim çok yorgundu ben evde yemek hazırladım öyle güzelce yemek yedik tek fark masada mum vardi :) siz yapın bence gene

Ilk evlilik yildonumumuzu ayri sehirlerde gecirdik ikincisinde de ayriyiz . Ne yapilir hic bilmiyorm

Kalp kalıplarım vardı benim bir zamanlar.
İlk evlilik yıl dönümümüzde güzel bir sofra hazırladım.
Şuna benzer, sade

Alkol kullanmıyoruz ama içecekleri kadehe koymuştum.
Ve şu şekilde muhallebi yapmıştım. Yemek sonrasına.
Sofraya mumlar falan koymuştum.
Evde sade bi şekilde geçmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…