- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Eylül de benimki .geliyor borca girdik ayrıca kurban geliyor valla bir şey yapamayacağız sanki :) Halbuki ne güzell şeysellere giidcektim :S
Hiçbir şey yapmadık :)) karı koca biraz odunuz :))))))))
Bizim için de en güzeli sanırım o olurdu ama nasip olmadı canım Allah hayırlı evlat nasip etsin :)bebeğin gazını çıkarıyorduk herhalde. hiç hatırlamıyoruz biz öyle günleri. fazladan yükten kurtuluyor insan :)
Benim eşim unuttu, ben unutttuğunu biliyordum inanılmaz yoğundu o aralar, güzel bir yemek hazırlamak niyetindeydim ama işten gelince yorgunluktan üşendim:)
Eşim gelince daha kapıdayken hiç eve girme dışarı yemeğe çıkıyoruz dedim, o an kafasına dank etti zaten.
Gittik yemeğimizi yedik geldik güzelce.
Çok da büyütmemek lazım amaç birlikte olmak.
Güzel bir yemek hazırlayın ben gibi üşenmezseniz, üşenirseniz de yemeğe çıkarsınız. :))
Disarida yemek+alkol
Benim icin en guzel organizasyondur
Nice seneleriniz olsun
Dışarıya çıkıp süslenip püslenmek bile zul geliyor. İÇim mi geçmiş kızlarr... hoş her şartta albenisi olan biriyim belki onandırya ben niye kokoş süslü olamıom:S
Bugün bizimde 8 inci evlilik yildonumumuz ama benim odun kocam hatirlamayacak kadar yogun hoş hatirlasada birsey yapacagini sanmıyorum o böyle olunca benimde icimden birsey Yapmak gelmiyor
Kahvaltıya gelen habersiz misafirlerle akşama kadar pinekledik. PöfffffKızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
Alkolsüz meyve kokteylleri var onlar da superDışarı da yemek olacak ama alkol tercih meselesi kullanmıyoruz canım amin cümlemize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?