İlk evlilik yıldönümü

Hepimiz fazlasıyla yoğun çalışıyoruz aslında :) ama özel günler bizim için önemli ve ikimizde tatil seviyoruz. O yüzden işi gücü bikaç gün sallayabiliyoruz. Bikaç gün çalışmazsak kimseye bişey olmaz bence

2 senelik evliyiz 2 yıl dönümü de Ramazan ayının içerisine denk geldi düğünü Ramazana girmeden 1 hafta önce yapınca öyle oluyormuş demek ki hafta içine de denk geldiğinden iş çıkışı güzel Ramazan ayına yakışır bir ortam seçip oraya gittik manzara eşliğinde genelde yemeğimizi yedik ben genelde yıl dönümlerinde sevgililer gününde doğum günümüzde falan evi kalpli balonlarım var onlarla süslerim bir kaç tane şişirip önemli olan beraber olmak sizinde nice yıllarınız olsun

Tabi ki de birlikte olmak çok önemli canım teşekkür ederim :)

Adam naptin ben onu merak ediyorum bu kdr tripi yedikten sonra :)))
Ahahahaha bişey yapmadım hadi yemeğe gidelim dedi yok dedm ben dedikten sonra kıymeti yok unutulup gitti Ahahahaha geçen elektrik gitti yemeğe gittiğimiz yerde çok romantiklik gibi anneme kızına mum ışığında yemek yedirdim diyor odun ama seviyorum napiyim ahahahahaha

Canım keşke dediğin gibi olsa bn zaten ev hanimiyim ama eşimin kendi iş yeri ve bu yüzden bazen tatiller bile zehir olabiliyor

Bir benim adam daha işte sanki kendi isteğiyle yapmış gibi bir de anlatmaları mı ben şok :) beni aramış şimdi gider kokoreç yer geliyoruz diyor ya :)))

mavihuzurdur_147yiyecekmist: 52409870 .!.:
Bir benim adam daha işte sanki kendi isteğiyle yapmış gibi bir de anlatmaları mı ben şok :) beni aramış şimdi gider kokoreç yer geliyoruz diyor ya :)))
Ahahahahahha kokoreç mi yiyecekmis köfte deseydi daha iyiydi

Cok masrafa gerek yok malum ev kurdunuz borc harc vardir bi aksam yemegi ayarlayin disarda yemek yeyin tamamdir
Benim esim bulundugumuz sehirde pek bi yer bilmez ben guzel bi uer bulmustum ve aksam isten cikis saatinde habersiz is yerine gidip hadi gidiyoruz deyip goturmustum bide cakmak almistim hediye..simdi kekoca gelebilir ama o zaman zippolar modaydi

Masraflarının bitmiyor maalesef iki ev kredisi bir kira çalışanların maaşları felan borç girtlaga kadar diyorlar ya aynen o durumdayız :) çok büyük beklenti içerisinde değilim zaten ya allaha şükür bunun için kalkıp trip atacak biri değilim ama nebilim birşeyler olsun istiyor insan :)

Ekimde bizimki geliyor ayrıca eşimin doğum günü küçük bi hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünüyorum. Becerebilirsem eğer ağva da güzel bir pansiyonda kalalım diyorum ama

Biz agvaya gittik canım Ağva yerine Sakarya tarafına kafa dinleme yerleri daha güzel geliyor bana bir düşün derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…