- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Hepimiz fazlasıyla yoğun çalışıyoruz aslında :) ama özel günler bizim için önemli ve ikimizde tatil seviyoruz. O yüzden işi gücü bikaç gün sallayabiliyoruz. Bikaç gün çalışmazsak kimseye bişey olmaz benceÇok güzel gecirmissiniz çok beğendim ama şuan o potansiyel yok sanırım bizde eşim çok yoğun çalışıyor kurban bayramından sonra inşallah onun için bir plan hazırlığında içerisinde yüz bakalım :)
5 haziranda evlilik yildonumunden 3 gün sonra kendi unuttuğum evlilik yildonumune kocama unuttun diye sitem ettim bendede odunum kocamda odunpff 3 ağustostu her sene olduğu gibi bu senede geçtikten sonra hatırladık..
bizde odungillerdeniz zaar
Bizmkide 27 temmuzda ilk yıldönümümüzdü. Hiç hatrlamayım. Hiç anlatmaym.
Nice mutlu seneleriniz olsun beraber.
5 haziranda evlilik yildonumunden 3 gün sonra kendi unuttuğum evlilik yildonumune kocama unuttun diye sitem ettim bendede odunum kocamda odun
Aynen öyle hemen unut hemde adama ama sen unuttun diye saydır napsin adamcik ahahahahaBu çok iyiymiş ya hem unut hemde kocana saydırma iyiymiş kadiniz biz işte ya :))
2 senelik evliyiz 2 yıl dönümü de Ramazan ayının içerisine denk geldi düğünü Ramazana girmeden 1 hafta önce yapınca öyle oluyormuş demek kihafta içine de denk geldiğinden iş çıkışı güzel Ramazan ayına yakışır bir ortam seçip oraya gittik manzara eşliğinde genelde yemeğimizi yedik ben genelde yıl dönümlerinde sevgililer gününde doğum günümüzde falan evi kalpli balonlarım var onlarla süslerim bir kaç tane şişirip önemli olan beraber olmak sizinde nice yıllarınız olsun
Aynen öyle hemen unut hemde adama ama sen unuttun diye saydır napsin adamcik ahahahaha
Ahahahaha bişey yapmadım hadi yemeğe gidelim dedi yok dedm ben dedikten sonra kıymeti yok unutulup gitti Ahahahaha geçen elektrik gitti yemeğe gittiğimiz yerde çok romantiklik gibi anneme kızına mum ışığında yemek yedirdim diyor odun ama seviyorum napiyim ahahahahahaAdam naptin ben onu merak ediyorum bu kdr tripi yedikten sonra :)))
Hepimiz fazlasıyla yoğun çalışıyoruz aslında :) ama özel günler bizim için önemli ve ikimizde tatil seviyoruz. O yüzden işi gücü bikaç gün sallayabiliyoruz. Bikaç gün çalışmazsak kimseye bişey olmaz bence
Ahahahaha bişey yapmadım hadi yemeğe gidelim dedi yok dedm ben dedikten sonra kıymeti yok unutulup gitti Ahahahaha geçen elektrik gitti yemeğe gittiğimiz yerde çok romantiklik gibi anneme kızına mum ışığında yemek yedirdim diyor odun ama seviyorum napiyim ahahahahaha
Benimde kendi işim :) eşimde kilit adam diyebilirim işyerinde,yönetici diyeyim detay vermeden :) ama buluyoruz bi yolunu. Hayat kısa..Canım keşke dediğin gibi olsa bn zaten ev hanimiyim ama eşimin kendi iş yeri ve bu yüzden bazen tatiller bile zehir olabiliyor
Ahahahahahha kokoreç mi yiyecekmis köfte deseydi daha iyiydimavihuzurdur_147yiyecekmist: 52409870 .!.:Bir benim adam daha işte sanki kendi isteğiyle yapmış gibi bir de anlatmaları mı ben şok :) beni aramış şimdi gider kokoreç yer geliyoruz diyor ya :)))
Bir yer de haklısınız sanırım :)Benimde kendi işim :) eşimde kilit adam diyebilirim işyerinde,yönetici diyeyim detay vermeden :) ama buluyoruz bi yolunu. Hayat kısa..
Ekimde bizimki geliyor ayrıca eşimin doğum günü küçük bi hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünüyorum. Becerebilirsem eğer ağva da güzel bir pansiyonda kalalım diyorum amaKızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
Cok masrafa gerek yok malum ev kurdunuz borc harc vardir bi aksam yemegi ayarlayin disarda yemek yeyin tamamdir
Benim esim bulundugumuz sehirde pek bi yer bilmez ben guzel bi uer bulmustum ve aksam isten cikis saatinde habersiz is yerine gidip hadi gidiyoruz deyip goturmustum bide cakmak almistim hediye..simdi kekoca gelebilir ama o zaman zippolar modaydi
Ahahahahahha kokoreç mi yiyecekmis köfte deseydi daha iyiydi
Ekimde bizimki geliyor ayrıca eşimin doğum günü küçük bi hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünüyorum. Becerebilirsem eğer ağva da güzel bir pansiyonda kalalım diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?