İlk evlilik yıldönümü

Çok haklısınız hiç kimse ne yıldönümü nedeniyle normal gününü zehir etmesin zaten gereksiz beklenti içerisinde değilim aslında normal gbi gün sadece bunun da farkındayım ama adam bnden bekliyor biliyor durmayacagimi ki oyle birşey inşallah olmaz abuk sabuk şeylerden kimse tartışması inşallah
Tesekkur ederim :)

Çok güzel olmuştur eminim ki ellerinize sağlık :)))

Ay ilk sene af edersiniz b.kunu çıkarmıştım. Sağolsun eşim de en ivir zivir günü bile unutmaz. Çıtayı o kadar yuksekten başlayınca 4 senedir karnima ağrılar giriyor ne bulayim diye. Hic biri de o ilk sene kadar absurt olmadi. Geriye bakınca hem gereksizmis diyorum, hem de iyi ki ugrasmisim bi daha ilk olmayacak diyorum :)

Aynen hem insan gereksiz görüyor hem de aman yılda bir kez yap gitsin diyorum b.kunu çıkardım derken canım ne yaptın öyle ki

İlk evlilik yıldönümümüzde eşim cok sevdigim bir restoranta yemege götürmüştü. Sonrasında da manzarasi guzel olan bir kafeye gitmistik. Tanisma yildonumumuz ve esimin dogum gunu ayni zamana denk geliyo boyle bi masa hazirlamistim eger evde kutlamak istersen bu sekilde bir masa hazirlayabilirsin ortaya yas pasta guzel olur. Gerci benimki biraz husranla sonjclanmisti ama dersimi aldim

İlk evlilik yıldönümümüzde kayınvalide ve kayınpeder bizdelerdi, biz de küsmüştük. Baktı gitmeyecekler konuşalım diye beni yemeğe çıkardı. O gün bana "annemin mertebesine gelebilmek için kırk fırın ekmek yemen lazım" dediği gündü.

Biraz iyi biraz kötü olmuş sanırım senin için canım

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) hüsran konusunu anlamadım ama inşallah kötü birşey olmamistir

Evlilik yıldönümünde mi dedi bunu?
Ya sen ne yaptın peki?

Bonnyfood çok güzel fikir kendime gönderebilirim sevdim bu fikri slayt zor iş ya az kaldı :)
Kafam karıştı aciksasi ne yapabileceğim konusunda en sonunda birşey yapmayacağım sanırım

Zor degil ya slayt uygulamasi var google store da onla yapmistim animoto mu neydi. Daha sonra magisto ile de yapmistim. Arkaya bizim şarkımızi koymustum guzel olmustu.

aslında benım asıl önem verdiğim erkeğin hatırlaması eşim hatırlamasa önem vermese çok kötü hşssederdşm kendimi ama çok şükür benden önce planlar hazırlar o yuzden ben daha sakin karşılıyorum bu gunleri ,

çiçek +yemek

Bugün bizimde 8 inci evlilik yildonumumuz ama benim odun kocam hatirlamayacak kadar yogun hoş hatirlasada birsey yapacagini sanmıyorum o böyle olunca benimde icimden birsey Yapmak gelmiyor

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerim

nice saglık ve huzur dolu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…