- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Ne olursa olsun Adama ve kendinize o günü zehir etmeyin
Geçen bir konu vardı evlilik yıldönümü diye tatile gitmişler Adama yanına pantolon al demiş Adam da kot almış diye olay çıkmıştı
Ne olur sürpriz yapacaksanız da karşıdan beklenti ile yapmayın bu günleri kendi kafanızdaki kalıplar ile aynı olacak diye üzüntü ile geçirmeyin
Nice mutlu senelere
Kalp kalıplarım vardı benim bir zamanlar.
İlk evlilik yıl dönümümüzde güzel bir sofra hazırladım.
Şuna benzer, sade
Alkol kullanmıyoruz ama içecekleri kadehe koymuştum.
Ve şu şekilde muhallebi yapmıştım. Yemek sonrasına.
Sofraya mumlar falan koymuştum.
Evde sade bi şekilde geçmişti...
Eki Görüntüle 2031984
Ilk evlilik yildonumumuzu ayri sehirlerde gecirdik ikincisinde de ayriyiz . Ne yapilir hic bilmiyorm
Ay ilk sene af edersiniz b.kunu çıkarmıştım. Sağolsun eşim de en ivir zivir günü bile unutmaz. Çıtayı o kadar yuksekten başlayınca 4 senedir karnima ağrılar giriyor ne bulayim diye. Hic biri de o ilk sene kadar absurt olmadi. Geriye bakınca hem gereksizmis diyorum, hem de iyi ki ugrasmisim bi daha ilk olmayacak diyorum :)
Biraz iyi biraz kötü olmuş sanırım senin için canımİlk evlilik yıldönümümüzde kayınvalide ve kayınpeder bizdelerdi, biz de küsmüştük. Baktı gitmeyecekler konuşalım diye beni yemeğe çıkardı. O gün bana "annemin mertebesine gelebilmek için kırk fırın ekmek yemen lazım" dediği gündü.
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) hüsran konusunu anlamadım ama inşallah kötü birşey olmamistirİlk evlilik yıldönümümüzde eşim cok sevdigim bir restoranta yemege götürmüştü. Sonrasında da manzarasi guzel olan bir kafeye gitmistik. Tanisma yildonumumuz ve esimin dogum gunu ayni zamana denk geliyo boyle bi masa hazirlamistim eger evde kutlamak istersen bu sekilde bir masa hazirlayabilirsin ortaya yas pasta guzel olur. Gerci benimki biraz husranla sonjclanmisti ama dersimi aldim
Eki Görüntüle 2032006
Kızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
Ilk evlilik yıldönümünde evde yemek hazırlarım sanırım:)
Ay bu çok iyiymiş yaikimiz de unuttuk
Ben romantik bir slayt hazirlamistim esim de bana bonnyfood gondermisti :)
İlk evlilik yıldönümümüzde kayınvalide ve kayınpeder bizdelerdi, biz de küsmüştük. Baktı gitmeyecekler konuşalım diye beni yemeğe çıkardı. O gün bana "annemin mertebesine gelebilmek için kırk fırın ekmek yemen lazım" dediği gündü.
Bonnyfood çok güzel fikir kendime gönderebilirim sevdim bu fikri slayt zor iş ya az kaldı :)
Kafam karıştı aciksasi ne yapabileceğim konusunda en sonunda birşey yapmayacağım sanırım
ilk senemizde rakı balık ayvalık yaptık. bu sene hamilelikten yemek artı suya talim :)Kızlar ilk evlilik yıldönümunuzde ne yaptınız acil fikirlerinize ihtiyacim var
Bugün bizimde 8 inci evlilik yildonumumuz ama benim odun kocam hatirlamayacak kadar yogun hoş hatirlasada birsey yapacagini sanmıyorum o böyle olunca benimde icimden birsey Yapmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?