- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Konumu işgal ettiğini felan yok canım sıkıntı yok :)milletçe karşı görüşte olan insana saygı duymadığımızdan, empati kurmaya çalışmadığımızdan oluyor işte bunlar hep...
ilk olması önemli mi??
İlk olsun da sonrasinda ne olur bilinmez bir ilkini atlatalim biz
aynen öyle dozunda içilse neyse yani ama ağzıyla içmeyi bilmeyen insanda algı değişimi yapıyor resmen alkol..Konumu işgal ettiğini felan yok canım sıkıntı yok :)
Aynen dediğin gibi içmek zorunda değilim ben sana karışmıyorum sen niye tıp tıp bakıyorsun o kdr elit bir yere gelmişsin neyin kafası bu bu olaydan sonra sokak köftecisi diye baktığımız yerde daha rahat yemek yer oldum pilavcilar felan varya on numara ya sanki alkol almak zoeundaymisim gbi hissetti garson bile ne alkol alırsınız, diye geldi şok olduk resmen ya.
Eşim hiç zaten kullanmamış bende bir dönem aldım üni zamanında dozunda ama iyi ki eşimle karsilasmisim tamamıyla yok şuan ve bir çok sorun olmuyormuş canım. Annemle babamın evliliğinden sonra pamuklar üzerinde olduğumu düşünüyorum şuan ne kdr tartışma da olsa evimde alkol yok.
O yüzden bir plan yaparken çok zorlanıyorum hani alkolsüz mekanları tercih etmek istese de çok seçeneğin kalmıyor açıkçası
Kötüydü ama sonra el mahkum düzeldi :) umarım sizinki rüya gibi geçer ♡İnşallah kötü geçmemiştir canım
kız dur eşime soracağım hatırlayamadımbizim özel günler ardı ardına olduğu için hangisine ne yağtık karıstırdm bi an.. subat bası sevgililer günü,subat sonu eşimin doğum g. ,nisan benm dog. g. ,mayıs evlilik yıl günü
böyle olunca simdi ilk evlilikte ne yaptık bilemedimm
aynen öyle dozunda içilse neyse yani ama ağzıyla içmeyi bilmeyen insanda algı değişimi yapıyor resmen alkol..
tartışma her evde olur ama alkol çok giren evde tartışmalar bile maalesef ki daha şiddetli oluyor..
Rabbim muhabbetinizi daim etsin iki cihan saadeti versin canım
Kötüydü ama sonra el mahkum düzeldi :) umarım sizinki rüya gibi geçer ♡
Gayet güzel bnce ya güzel geçsin hepimizin günleri önemli olan oUnuttuk..
Kayınvalidem arayıp kutlayınca hatırladık. Güldük kendimize..
Hatırlasak da kutlamayız zaten en fazla sarılır, öpüşürüz..
Kesinlikle öyle :)Gayet güzel bnce ya güzel geçsin hepimizin günleri önemli olan o
Sağolasın Rabbim hepimizin yuvasını huzurlu kılsın inşallah....Çok sevindim duzelmesine çok mutlu oldum Allah mutluluğunuzu daim etsin hep Gül'ün :)
İnşaallah rüya gbi gecmese de olur kabusa donmesin de normal de geçse olur daha dün akşam bir KV olayı yükselecek gibi oldu iyi kurtardık inşallah patlak vermez bakalım :)
Ozelden yazayımEvi güllere mı bogdun naptin ya merak ettim
Bekliyorum canım ya merakla :)Ozelden yazayım
Sağolasın Rabbim hepimizin yuvasını huzurlu kılsın inşallah....
Aman aman hiç kv kb yuzunden aranızın bozulmasına izin verme. Balonlar al kapli malpli. İplere resmlerinizi mandalla böyle minnak mandal yapmışlar bilirsin :)) minnoş bi pasta. Renkli mumlar Bide gecelik giy tamam o iş
Bana da öyle bir hediye gelse güzel olabilir tabi ki yalnız olmayı tercih ederdim sanırım :)Biz başka şehre gezmeye gitmiştik kayınvalidem in hediyesiydi hatta onlarla birlikte gittik :))
Eger ucuncusune kadae ailesi bizi bosandirmadan dayanabilirse bosanmamis olursak tabi geciririz siz insallah ilk evlilik yildonumuzunu guzel gecirirsinizOlsun üçüncüde inşallah birlikte olursunuz nasip herşey öyle değil mi :)
Haklısınız yalnız en iyisi aslinda ama hediye olunca iste bir de kayınvalidem gilin 31 Temmuz bizim 1 agustos olduğundan birlikte kutladık :)Bana da öyle bir hediye gelse güzel olabilir tabi ki yalnız olmayı tercih ederdim sanırım :)
çok teşekkürler :)mad sea beach diye bir yerde geçen sene kalmıştık. ağva imrenli köyünde. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?