• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk eşyalarımız bunlar <3

T77940K4DD001_1_org_thumb.jpg
kızlaaaaar bu yatak örtüsünü gördüm bayıldım ama karar veremedim alsam mı almasam mı ben öyle yeni gelin işi dantelli tüllü kabarık yatak örtülerinden nefret ediyorum zaten hiç de benim evimin konseptiyle uyuşmuyor. Ya böyle bişey alırım ya da daha da sade pop art tarzı basit bi örtü alırım ama kafamı karıştıran bişi var benim yatak odam camel be beyaz kombini bu örtü oraya olmaz mı acaba :18: Şu anda 600 den 320 ye düşmüş açıkçası çok da uygun kaçırmak da istemiyorum .
alfemo-modena-yatak-odasi.jpg
20133137715a362-4d26-4561-a079-0d1d8534547c.jpg.thumb.jpg

Bu yatak odamın modeli işte kızlar bu örtü de hani içinde kahveler falan geçiyor leopar olduğu için ama bi de siyahı katıp iyice karışıklartırmasam mı bilemedim. Fikri olan var mı alsam mı almasam mı ? yerde de halı düşünmüyorum peluş uzun tüylü yolluk ya da sadece böyle ufak bi halı ama bu renk bu model bu halıyı istiyorummm
e36153d146ce6c458f95e49a33a11924_1278260867.jpg

kızlaaaaar bu yatak örtüsünü gördüm bayıldım ama karar veremedim alsam mı almasam mı ben öyle yeni gelin işi dantelli tüllü kabarık yatak örtülerinden nefret ediyorum zaten hiç de benim evimin konseptiyle uyuşmuyor. Ya böyle bişey alırım ya da daha da sade pop art tarzı basit bi örtü alırım ama kafamı karıştıran bişi var benim yatak odam camel be beyaz kombini bu örtü oraya olmaz mı acaba :18: Şu anda 600 den 320 ye düşmüş açıkçası çok da uygun kaçırmak da istemiyorum .

Bu yatak odamın modeli işte kızlar bu örtü de hani içinde kahveler falan geçiyor leopar olduğu için ama bi de siyahı katıp iyice karışıklartırmasam mı bilemedim. Fikri olan var mı alsam mı almasam mı ? yerde de halı düşünmüyorum peluş uzun tüylü yolluk ya da sadece böyle ufak bi halı ama bu renk bu model bu halıyı istiyorummm

Yatak odanız çok güzel ancak şu leoparlı yatak örtüsü çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki, çok ama çok kötü.Bir kere, yatak oda takımınız detayları olan bir takım.Ahşapın kendi çizgileri, beyaz kısımlar ve yatak başınız.Bir de böyle desenli bir yatak örtüsü tercih ederseniz tamamen göz yoran karman karışık bir mekan elde edersiniz.Yatak odasının dekorunun dinlendirici olması gerekir, göz yorucu değil.O yüzden yatak örtünüzü düz, tek renk ve detayları olabildiğince az tercih etmelisiniz.
Peluş için de söyleyebileceğim şey, renk olarak daha kırık beyaz -krem olursa bence daha güzel olur.

Kendi şahsi fikirlerim tabi ki bunlar, güle güle ve mutlulukla kullanın inşallah.

Öncelikle yatak örtüsü senin mobilyana hiç mi hiç uygun değil ama düz renk bir odaya gayet uygun olucak çünkü kendi başına çok şık, ayrıca o yatak örtüsüyle sectigin halıda çok alakasız, o yüzden bnce örtüyü hiç alma, halı gayet güzel ona uygun sade bir takım al derim

Yatak örtüsü hem uyumlu değil hem de birazcık azzzzcık rüküş :17::17: Bence daha sade bir model düşünebilirsin tatlım tabi bu benim fikrim.. O evde yaşayacak olan sensin, senin zevkine göre olmalı. Odana girdiğinde için açılmalı, göz yormamalı.

Yatak odanız çok güzel ancak şu leoparlı yatak örtüsü çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki, çok ama çok kötü.Bir kere, yatak oda takımınız detayları olan bir takım.Ahşapın kendi çizgileri, beyaz kısımlar ve yatak başınız.Bir de böyle desenli bir yatak örtüsü tercih ederseniz tamamen göz yoran karman karışık bir mekan elde edersiniz.Yatak odasının dekorunun dinlendirici olması gerekir, göz yorucu değil.O yüzden yatak örtünüzü düz, tek renk ve detayları olabildiğince az tercih etmelisiniz.
Peluş için de söyleyebileceğim şey, renk olarak daha kırık beyaz -krem olursa bence daha güzel olur.

Kendi şahsi fikirlerim tabi ki bunlar, güle güle ve mutlulukla kullanın inşallah.

Şimdiii yorumları gülmekten yarılarak okudum kızlar çok tatlısınız :52: Aslında bayılsam ve çok uygun bu buna uydu desem zaten kaldırır alır kimselere sormazdım. Bence de yatak örtüsü hoş bir yatak örtüsü idi ki gerçeğini görseniz cidden çok kalite bişey öyle herkesin evinde olan dandirik tüllü tüllü şeylerden değil belki o yüzden ilgimi çekti dokusu falan çok hoş süet gibi çok tatlı bişi . Tek başına çok tatlıydı içinde leopar ve kahve detaylar var diye bilemedim bi arkadaşım da olur bu senin yatak odana alalım diye çok ısrar etti ben de tam içime sinmediği için burda bi yanyana görmek ve bi de şööle sizin fikirlerinizi alayım istedim zaten yoksa ben beğensem feriştahı gelse o güzeldir :1: neyse yatak örtüsü benim güzelimmmm yatakodamın tarzı değilona birlikte kanaat getirdik . Zaten aslına bakarsanız ben yatak örtüsü almayı bile düşünmüyorum nevresimlerimi özellikle cicili bicili seçiyorum battaniyelerimi de öyle alacağım çünkü özellikle sevgilim belirtti yatak örtüsünden nefret ettiğini ve istemediğini ben de hani bulundurmalık bitane alacaktım lazım olursa arada kullanır mıyım diye yoksa her zaman kullanmak için değil ama tamam kabul bu örtü benim odayla uyuşmuyormuş ama güzel bi örtü gerçekte görmenizi tavsiye ederim kızlar biraz klasiğin dışına çıkın ne o gelin gibi örtüler ya da dümdüz pike gibi örtüler hep :ssz: halıya gelince oda kırık beyaz ya da krem değil ki halıyı kırık beyaz ya da krem alıyoruz . Onu da doğru kombinlemek lazım madem gereksiz renk kalabalığı yapmayalım halı için kesin bişi söleyemem ama kocaman halı istemiyorum minicik bi peluş yeter ayakucuna ki kesinlikle beyaz olacak

Öncelikle yatak örtüsü senin mobilyana hiç mi hiç uygun değil ama düz renk bir odaya gayet uygun olucak çünkü kendi başına çok şık, ayrıca o yatak örtüsüyle sectigin halıda çok alakasız, o yüzden bnce örtüyü hiç alma, halı gayet güzel ona uygun sade bir takım al derim

canım doğru söylüyosun eğer o yatak örtüsünü alsam o halıyı almazdım zaten bi an yatak örtüsünün albenisine kapılıp galeyana geldim sabah sabah halıyı eskiden beğenmiştim ondan da vazgeçemedim alışveriş sırasında aklım başıma gelirdi o şekilde almazdım zaten ben almaya kalksam çok bilmiş aşk böcüğüm kesinlikle almazdı kendisi iç mimardan hallicedir :52: neyse sonuç olarak iyiki heyecanlanıp almamışım o örtüyü :1: benim şu heyecana gelip aldıklarımı bi görseniz:1: ha sonra farkedip kullanmıyorum giymiyorum falan olan parama oluyor ama işte :1: bu kez gene öyle olmasın diye bi şurda konu açtım iyi oldu:34:

Yatak örtüsü hem uyumlu değil hem de birazcık azzzzcık rüküş :17::17: Bence daha sade bir model düşünebilirsin tatlım tabi bu benim fikrim.. O evde yaşayacak olan sensin, senin zevkine göre olmalı. Odana girdiğinde için açılmalı, göz yormamalı.

oooo o odaya girince içi açılmaz mı insanın mobilyalarımı bi gören bidaha dönüp bakıyor :16: o örtüyü alsam kullanmazdım ki akşam eve gelip baktım forumu açmadan önce ay yok ya o olmaz ki dedim benim mobilyalarıma foruma girdim bi baktım bi dövmediği kalmış kızların beni yarıldım gülmekten :52: örtü mörtü almıcam benim nevresimlerim nefis ki boşuna mı emek emek desenlerini seçtim çok sergilenesi nevresimler aldım :16: kışın birer battaniye ile örterim oooh mis battaniyelerimi de güzelinden alırım yine yazın da pike falan hallederiz ben çalışan insan olarak yatak topla kaldır uğraşamam hele aşk böceğim deli oluyor o örtülere alır atar çöpe:5:

cok güzelmiş canım ya bunlar iyi fikir olur bizede ya parmda yok maasım varda nasıl para yetiştiricem ya keske biriktirseydim nasip olursa insallah.bende su komple setler olyo ya ceyiz seti içinde hersey olyo ondan alırım.maaliyeti ne kadar tutu canım

cok güzelmiş canım ya bunlar iyi fikir olur bizede ya parmda yok maasım varda nasıl para yetiştiricem ya keske biriktirseydim nasip olursa insallah.bende su komple setler olyo ya ceyiz seti içinde hersey olyo ondan alırım.maaliyeti ne kadar tutu canım

sağol canım benim de hangisini beğendin hangisinin maliyetini sordun şimdi onu bilemedim :34:

eneee hepsi çok tatlı yaa evimi yeniden dizesim geldi şimdi bak.. güle güle kullan canım çok zevkli seçimler

eneee hepsi çok tatlı yaa evimi yeniden dizesim geldi şimdi bak.. güle güle kullan canım çok zevkli seçimler

ayy canım çok teşekkür ederim leoparlı yatakörtüsü ( ki almadığım ) sendromundan sonra bu iyi geldi :16: öyle deme eminim senin de çok cici bir evin vardır allah ağız tadıyla kulllandırmayı nasip etsin :54:

Şimdiii yorumları gülmekten yarılarak okudum kızlar çok tatlısınız :52: Aslında bayılsam ve çok uygun bu buna uydu desem zaten kaldırır alır kimselere sormazdım. Bence de yatak örtüsü hoş bir yatak örtüsü idi ki gerçeğini görseniz cidden çok kalite bişey öyle herkesin evinde olan dandirik tüllü tüllü şeylerden değil belki o yüzden ilgimi çekti dokusu falan çok hoş süet gibi çok tatlı bişi . Tek başına çok tatlıydı içinde leopar ve kahve detaylar var diye bilemedim bi arkadaşım da olur bu senin yatak odana alalım diye çok ısrar etti ben de tam içime sinmediği için burda bi yanyana görmek ve bi de şööle sizin fikirlerinizi alayım istedim zaten yoksa ben beğensem feriştahı gelse o güzeldir :1: neyse yatak örtüsü benim güzelimmmm yatakodamın tarzı değilona birlikte kanaat getirdik . Zaten aslına bakarsanız ben yatak örtüsü almayı bile düşünmüyorum nevresimlerimi özellikle cicili bicili seçiyorum battaniyelerimi de öyle alacağım çünkü özellikle sevgilim belirtti yatak örtüsünden nefret ettiğini ve istemediğini ben de hani bulundurmalık bitane alacaktım lazım olursa arada kullanır mıyım diye yoksa her zaman kullanmak için değil ama tamam kabul bu örtü benim odayla uyuşmuyormuş ama güzel bi örtü gerçekte görmenizi tavsiye ederim kızlar biraz klasiğin dışına çıkın ne o gelin gibi örtüler ya da dümdüz pike gibi örtüler hep :ssz: halıya gelince oda kırık beyaz ya da krem değil ki halıyı kırık beyaz ya da krem alıyoruz . Onu da doğru kombinlemek lazım madem gereksiz renk kalabalığı yapmayalım halı için kesin bişi söleyemem ama kocaman halı istemiyorum minicik bi peluş yeter ayakucuna ki kesinlikle beyaz olacak

Çok özür dilerim de, burada fikir soran sizsiniz, fikirlerini belirten insanlara neden gülüyorsunuz anlayamadım.Siz sormuşsunuz herkeste nacizane fikrini söylemiş.Size uyar yada uymaz, katılırsınız yada katılmazsınız ama hem fikir isteyip sonra da "beğensem zaten alırdım, neden sorucam ki" diyerek insanlarla dalga geçemezsiniz.Madem siz karar verdiniz, sormayın gidin alın.Ben sadece yatak odanızın renklerinde ahşap ağırlıklı olduğu için halı için kırık beyaz yada krem demiştim.
Öyle tahmin ettiğiniz gibi zevksiz yada gelin gibi yatak örtülerinden alan da biri değilim.Hem size göre zevksiz de olabilirim ama bu şekilde kimseyle dalga geçemeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

Sayenizde anladım ki, burada her fikir isteyene safiyane duygularla fikir yazmamak gerekiyormuş.Sonra dalga geçilip ,gülmekten bayılınabiliyormuş.Saygılar.

toplam canım hepsi ne kadarı buldu:26:

canım mobilyalarım salon koltuklarım yok açtığım konulara bakarsan eğer görebilirsin daha açık bu konunun da içine karıştığı için yazıyorum 12.500 tuttu sıkı bir pazarlıkla. Ama şöle söliym tatlım sadece yemek odam yatak odam ve oturma odasındaki köşe takımın 12.500 TL. Salon koltuğum oturma odasındaki Tv ünitem sonra ben salonda vitrin falan sevmediğim için vitrin almadım vitrin gümüşlük falan yok bu fiyatın içinde . Salonda Yemek masası konsol konsol aynası XL yaşam ünitesi deniyormuş Tv ünitesi sonra orta sehpası sandalyeler var yemek odasında e yatakodasında herşeyi aldım bi de köşe takımı bide berjer dahil bu fiyata. Diğer ıvız zıvırlarım da şimdilik 1500 lira tuttu ama canım yani daha o büyükparçaların hiçbirini almadım benim aldıklarım hani ay çok sevimli diye görüp aldıklarım gibi düşün. Yani misafir yemek takımım yok çatal bıçak takımım yok öyle detaylı tencere setini falan almadım ben ıvır zıvırları alıyorum henüz sen sorunca hesapladım ben de şaşırdım 1500 tutmuş :26: yani toplamda 14000 lira harcadık çoooook eksiklerimiz var yani biz çeyiz almaya başlamadık bile öyle düşün :43: Allah yardımcısı olsun evlenecek olanın:14:

Çok özür dilerim de, burada fikir soran sizsiniz, fikirlerini belirten insanlara neden gülüyorsunuz anlayamadım.Siz sormuşsunuz herkeste nacizane fikrini söylemiş.Size uyar yada uymaz, katılırsınız yada katılmazsınız ama hem fikir isteyip sonra da "beğensem zaten alırdım, neden sorucam ki" diyerek insanlarla dalga geçemezsiniz.Madem siz karar verdiniz, sormayın gidin alın.Ben sadece yatak odanızın renklerinde ahşap ağırlıklı olduğu için halı için kırık beyaz yada krem demiştim.
Öyle tahmin ettiğiniz gibi zevksiz yada gelin gibi yatak örtülerinden alan da biri değilim.Hem size göre zevksiz de olabilirim ama bu şekilde kimseyle dalga geçemeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

Sayenizde anladım ki, burada her fikir isteyene safiyane duygularla fikir yazmamak gerekiyormuş.Sonra dalga geçilip ,gülmekten bayılınabiliyormuş.Saygılar.
Ben yorumunu hayretler içinde okudum ciddi anlamda neye bu kadar sinirlenip köpürdüğünü anlayamadım . Ben ne kimseyle dalga geçtim ne de başka bişey. Gülmek ne zaman bu memlekette yadırganır oldu?:19: Evet güldüm çok şükür ben güleç bir insanımdır suratımı asıp üzülmem hiçbir şeye :21: Sizin orada yaptığınız yorumlar ciddi anlamda hoşuma gitti ve farkettiyseniz size de uzun uzun cevap yazdım evet hemfikiriz ben de düşündüm bence de olmaz aynı fikirdeyim dedim ama yorumlarınız hoşuma gitti onlara güldüm al yüne gülüyorum :52: Ben güleç bi insanım yapacak hiçbirşey yok sevgili arkadaşım dalga geçmek adına gülmedim fikirlerinize de gayet saygı ile yaklaştım. Dediğim de gayet doğru bir tespit eğer çok beğenmiş olsam burada kimseye sormadan alırdım kafamda soru işaretleri vardı ki burada üç beş yorum alayım bakalım dedim o sırada ben de baktım ettim benim de içim soğumuştu zaten gelen yorumlar da benim hissettiklerimle aynıydı o yüzden ben de gayet keyifle güldüm çok hoşsunuz kızlar dedim bunda kızacak birşey yok biraz hoşgörülü olmayı öğrenelim asık yüzlerle yaşamaya ne kadar alışmışız öyle.Ayrıca bakın siz söylüyorsunuz zevk meselesi sizin zevkiniz benim zevkim aynı olmak zorunda değil asla ben size zevksiz demedim onu nereden çıkarıyorsunuz aksine şuanda baktım sizin yorumunuz benim soruma karşı ıyy o ne biçim şey öyle tarzı falan olmuş ben şuan farkettim ki hiç önemli değil bu sizin fikriniz canınız sağolsun sizi rahatsız etmediği sürece benim evimde kaldığı sürece o yatak örtüsünden ben sorumlu olacağım o yüzden bunu bu kadar mesele etmenin anlamı yok. Ve gerçekten anlamış değilim ben sizi ne zevksizlikle suçladım aksine sizin benim soruma karşı ıyyy bu mu gibi bir tepkiyle karşılık vermenize rağmen ne de dalga geçmek için güldüm aksine hepinizin yorumları çok sevimli geldiği için size uzun uzun cevap verdim şuan olduğu gibi beni bilen bilir tanıyan tanır burası forum ortamı siz nereden tanıyacaksınız ben sinirli agresif bir insan değilim öyle sinirlenmem çok zordur ve ben gülerim bu sizi rahatsız ediyorsa üzgünüm negatif insanların sayfasına yönlendirelim sizi . Umarım anlamışsınızdır....

canım mobilyalarım salon koltuklarım yok açtığım konulara bakarsan eğer görebilirsin daha açık bu konunun da içine karıştığı için yazıyorum 12.500 tuttu sıkı bir pazarlıkla. Ama şöle söliym tatlım sadece yemek odam yatak odam ve oturma odasındaki köşe takımın 12.500 TL. Salon koltuğum oturma odasındaki Tv ünitem sonra ben salonda vitrin falan sevmediğim için vitrin almadım vitrin gümüşlük falan yok bu fiyatın içinde . Salonda Yemek masası konsol konsol aynası XL yaşam ünitesi deniyormuş Tv ünitesi sonra orta sehpası sandalyeler var yemek odasında e yatakodasında herşeyi aldım bi de köşe takımı bide berjer dahil bu fiyata. Diğer ıvız zıvırlarım da şimdilik 1500 lira tuttu ama canım yani daha o büyükparçaların hiçbirini almadım benim aldıklarım hani ay çok sevimli diye görüp aldıklarım gibi düşün. Yani misafir yemek takımım yok çatal bıçak takımım yok öyle detaylı tencere setini falan almadım ben ıvır zıvırları alıyorum henüz sen sorunca hesapladım ben de şaşırdım 1500 tutmuş :26: yani toplamda 14000 lira harcadık çoooook eksiklerimiz var yani biz çeyiz almaya başlamadık bile öyle düşün :43: Allah yardımcısı olsun evlenecek olanın:14:

anladım canım güle güle kullanın insallah ben seyi merak etmiştim hani gelin tarafının aldıgı esyalar bizde mutfak esyaları beyaz esya hariç halısı perdesi bide bulasık makinesi yatak odası takımı ve halısı perdesi kız evine ait olyo gerisi erkek evine.ama zaten nasip olursa hepsini berabewr ödeyecegiz.ama mutfak esyalarıtabak falan bana ait olur gene su gelin setleri varya hepsi içinde olyo tabak tenceresi ondan alcam insallah nasip olunca

anladım canım güle güle kullanın insallah ben seyi merak etmiştim hani gelin tarafının aldıgı esyalar bizde mutfak esyaları beyaz esya hariç halısı perdesi bide bulasık makinesi yatak odası takımı ve halısı perdesi kız evine ait olyo gerisi erkek evine.ama zaten nasip olursa hepsini berabewr ödeyecegiz.ama mutfak esyalarıtabak falan bana ait olur gene su gelin setleri varya hepsi içinde olyo tabak tenceresi ondan alcam insallah nasip olunca

Valla canım biliyorum öyle adetler var da biz taraf olmamayı tercih ettik:1: Aldık alabildiğimizi ödüyoruz . Düğüne yakın eksin ne varsa aileler de kesin bişeyler almak isterler onlara eksikler söyleriz onlar da onları istedikleri biçimde alırlar işte atıyorum salon koltuklarını almamış olursak ya da klimalar eksik kalırsa birisine salon koltukları birisine 3 tane klima aldırırız çoook isterlerse yoksa herşeyi biz alırız. Onun dışında oturup o kız tarafı bu erkek tarafı diye bölüştürmedik pek hoş gelmedi sonuçta ortak bi ev BİZİM :16:

valla canım biliyorum öyle adetler var da biz taraf olmamayı tercih ettik:1: Aldık alabildiğimizi ödüyoruz . Düğüne yakın eksin ne varsa aileler de kesin bişeyler almak isterler onlara eksikler söyleriz onlar da onları istedikleri biçimde alırlar işte atıyorum salon koltuklarını almamış olursak ya da klimalar eksik kalırsa birisine salon koltukları birisine 3 tane klima aldırırız çoook isterlerse yoksa herşeyi biz alırız. Onun dışında oturup o kız tarafı bu erkek tarafı diye bölüştürmedik pek hoş gelmedi sonuçta ortak bi ev bizim :16:

evet canım ama adet işte.bizde nasip olursa zaten ikimiz alırız yani ne onun ailesi ne benim ailem bişi yapabilir.biz ödeyecegiz kimseye yük olmak istemem ne onun ailesine ne kendi aileme.mutlu olalımda esya ödenir.hayırlı olsun canım cok öptüm

aynen öyle takılmamak lazım kim aldı ne kadar aldı ortada alınması gerekenler var ve bunu siz kullanacaksınız anne babalara yüklemenin alemi yok çok ısrar edip almayı arzu ederlerse seçenek sunun onlar arzu ettiğini size hediye etsinler madem . Biz öyle yapmayı düşünüyoruz bizim evimiz sonuçta bizi bu yaşa kadar büyüttüler yetiştirdiler okuttular iş sahibi yaptılar hadi bi de evimizi yapın demek saçma geliyor :19:

kızlaaaaar bu yatak örtüsünü gördüm bayıldım ama karar veremedim alsam mı almasam mı ben öyle yeni gelin işi dantelli tüllü kabarık yatak örtülerinden nefret ediyorum zaten hiç de benim evimin konseptiyle uyuşmuyor. Ya böyle bişey alırım ya da daha da sade pop art tarzı basit bi örtü alırım
2012000232518_1_org_thumb.jpg

ama kafamı karıştıran bişi var benim yatak odam camel be beyaz kombini bu örtü oraya olmaz mı acaba :18: Şu anda 600 den 320 ye düşmüş açıkçası çok da uygun kaçırmak da istemiyorum .

kızlar diğer baktığım yatak örtüsü de bugün gelmiş onu da koydum yani çok basit bişi ama aslına bakarsanız benim yatak örtüsü alma kullanma gibi bir isteiğim ve hevesim yok sadece bitane olsun istiyorum kenarda köşede ve yatakodamı da gerçekten çok beğenerek özenerek aldım tarz olarak. Nevresim takımlarımı da ona göre öyle seçtim onun dışında odada kullanacağım diğer objeler de öyle olacak inşallaj o yüzden bi de yatak örtüsü ile uğraşmak ve boğmak istemiyorum aslına bakarsanız. Konsept olarak da spor ve rahat bir oda olacak ikinci eklediğim örtü olabilir mi yoksa dümdüz bir örtü mü alsam ya da hiç örtü almasam mı kararsız kaldım ya da beklesem mi biraz daha yani daha zamanım bol ama bu da tek başına güzel geldi böyle pop art tarzı olarak ama bilemedim açıkçası dümdüz birşey de alırsam iyice pike gibi battaniye gibi görünüp iyice basit duracaksa hiç almam daha iyi:44:

Back