ah bu benim internet alışveriş çılgınlığıma kim dur diyecek kızlarrrBugün yine gözümü açar açmaz alışveriş yaptım baktım esse tencereler gelmiş tavalar var istediğim nevresim de gelmiş ki kimse tutamaz beniii
Eki Görüntüle 751317
bu ne zamandır ısrarla aradığım nevresim. Sonunda gelmiş çok sevindim hemen alıverdim şimdi iki de pamuk saten ama çok da janjanlı olmayan zarif nevresim alsam nevresim olayım bitmiştir pikelere başlayabilirim çünkü abartıp çok çok almayacağım evlenince de mutlaka alacağım için şimdiden hepsini alıp o haklarımı yemek istemiyorum ilk etapta 5 tane yeter zaten diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 751320
bunlar da Tencere setim. malum insan evleniyor evin içinde iki kişi oluyorsunuz ve alınan kocamaaaan tencereler misafirler dışında yer işgalinden başka işe yaramıyor. Esse de güzel indirimi yakalamışken sevdiceğim ve ben başbaşa yaşayıp giderken bunlar bizi idare eder dedim ve bunları aldım günlük kullanımlarımız için. Uygun bir zamanda kaliteli ve sadece işime yarayacak kadar büyük seramik tencereler alıp kendi takımımı oluşturucam. Büyük takım almayacağım özel olarak çünkü gereksiz buluyorum.
Eki Görüntüle 751325
bunu da tencerelerimin yanında yine esseden aradan çıksın bir tava diye alıverdim. Tava her zaman kurtarıcıdır tencereden daha çok kullandığım bir malzeme benimşimdilik bu kadar en yakın zamanda şu misafir yemek takımım çatal bıçak takımım ve günlük yemek tabaklarımı da bulsam çok rahatlayacağım . Keramika dan günlük yemek tabağı almak istiyorum alan kullanan var mı ?
ben bu nevresimee bayıldığımı söylemeliyim mükemmeelll