- 18 Kasım 2014
- 4.808
- 6.222
- 358
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
izmirdeyseniz pasta işleri için arkadaşıma yönlendirebilirim aslaaa pişman olmazsınız. ORganiasyonda da yardımxı olacağını düşünüyorum.Ocakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Benim şahsi fikrim çok ama çok gereksiz olduğu yönünde. Evde bi pasta alıp üçümüz kutladık oldu bitti. Pastayı da eşim alıp gelmiş hadi dedim boş geçmeyelim. Çocuğun hiç hatırlamayacağı bir şey için o kadar uğraşıp maddi manevi zarar etmek bana pek doğru gelmiyor.
Bu kişisel bir tercih. Kimine gereksiz gelir kimi illa olsun der. Mesela ben çok gereksiz buluyorum . Bir pasta biraz alıştırmalık yapıp etrafı da süslerseniz biraz yeterli.Ocakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Bence eşiniz çok haklı bende aynı fikirdeyim çocuğun aklı yetene kadar böyle büyük orginizasyonlar gereksiz masraf aile içinde şirin bir kutlama daha makul olur. O paraylada çocuğun bir ihtiyacı karşılanır.Ocakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Bu bana tuhaf geliyor hediye alinmamis olabilir ama oraya geldin gordun harclikta mi verilmiyor mesela ?Hediyeyi belese almayacak kimse sonucta.3 cocugum var. Dogum gunu kutlamalarinda canim isterse yemek yaparim ve 4 cesit pasta hala teyze dede kv cagiracagim zaman dogum gunumuz var demem.cunku zorla hediye aldirmak gibi geliyor bana ben sevmiyorum.hatta gelirler ceske soyleseydin hediye alirdik diyorlar.
Bazende ailecek disarida yemek ve guzel bir pastanede pastamizi keser geliriz . ki buyuk oglum 28 aralik bu sabah konustuk esimle sade olacak disarida yemek ve pasta kesimi...
Organizasyon şirketine gerek yok ki. İnternette çok uygun fiyatlarla bu tür setler satılıyor. Masa örtüsünden balonuna, süslenmesine kadar Her şeyi içind e ve çok uygun fiyatlarla. Onları bir araştır bence. Pastanı da seçtiğin konsepte göre sipariş verirsin.Ocakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Bence yap oğlun için değil kendin için yap çok güzel anı oluyor artı yapmazsan hevesin kalıyor hazır tabaklar biraz pahalı oluyor ama ben kendi konseptime göre sticker hazırlamıştım istediğin boyutta sipariş veriyorsun. Tabaklar için ,9 cm bardaklar için 6 cm. Su şişesi sargısı fln da ne varsa doldurdum afiş bile yaptirdim çok da güzel olduOcakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Canım organizasyon şirketinin yapacağıni sen yaparsin ztn hevesini kacirma uygun fiyata gayet güzel suslersin ne var yaaa.Evettüm mesajlar ortak paydada bulustugunu gore hakikaten organizasyon gereksiz:) fiyat almamıştım hic bugun bir iki yerle görüştüm. 15 kişi evde yapilacak bi kutlama icin alt tarafı ne kadar masraf çıkar diyedusunyordum taa kii bir firma 2200 diğeri 2850den başlayan fiyatlar verene kadar :)
Bende dogum gunu yapacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ama el emegi daha bi anlamli olur bence bana organzasyon taleo etseler ben kabul etmemOcakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?