• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü meselesi.

Merhaba hanımlar .
Hemen konuya giriyorum 😊
Oğlumun ilk yaş günü ve doğum günü için hazırlıklarıma başladım çoğu şey hazır ..
Ama çok kararsız ve bir türlü karar veremiyorum ..
Evimizin önünde bir dükkan var doğum gününü onun önündede yapabilirim ..( biraz çirkin bir görüntüsü var )
Evde de olabilir ama bu seferde koltuklarım büyük ve oda küçük bir oda .
Koltuğun bir tanesi mutfağa çıkartılacak
Bu konuda çok kararsız kaldım siz olsanız nasıl yapardınız ??
Ve organizasyona dışarıda yapıcağımızı söyledik masa vs herşey ona göre ayarlandı ve cumartesi günü sizce adama şuanda evde olucak diye seçtiklerimi değiştirebilir miyim?
Dayımların çok güzel çiçeklerle dolu bir bahçesi var burda yapabilirsiniz diyorlar ama orasıda uzak olduğu için arabayla evden herşeyi oraya getir götür yapmak istemiyorum ..
Kararsızlıklarımla baş edemedim bir türlü ..
Bana lütfen fikir verin ..
Herkes gereksiz olduğunu söylüyor organizasyonuda abartı olduğunu düşünüyorlar sizce organizyon gerçekten gereksizmi ? Gereksiz ve pahalı buluyor herkes sizcede öylemi (masa afiş pasta ) toplam 1000 lira sizce budamı gereksiz ?
Aile arasında olucak ama oğluna güzel fotoğraflar bırakmak istiyorum ilk yaş doğum günü olduğu içinde biraz özen gösteriyorum ama bana bir fikir verin lütfennnn 😊

Yani bence aşırı gereksiz ama özenmişsiniz madem çiçekli yerde yapın

Benim bebeklik fotoraflarım olmadığı için uğraşıyorum aslında bu kadar oğlumun güzel bebeklik fotoğrafları olsun istiyorum
Zaten aile arasında en fazla 15 kişi olucak.
Bence içinize nasıl siniyorsa öyle yapın .ben de benzer şekilde yaptım ;aile arasındaydı ama 1000 tl ye yakın pasta dahil masraf oldu .içim çok rahat ,bir daha 1 yaş dogum günü olmayacak .durumunuz elveriyorsa yapın .

Oğlunuz için değil kendiniz için yapıyorsunuz aslında. 1 yaşındaki çocuk hiçbir şey anlamayacak. Yıllar sonra fotoğrafa baktığında da 15 kişinin toplanmış olması zerre anlam ifade etmez, kendini görür, sizi görür o fotoğraflarda. Ama sizi mutlu edecekse yapın tabii. Ben böyle bir harcama ve organizasyon yapmazdım sanırım. Çekirdek aile, tatlış balon pasta oyuncaklar, yeterli.

Gereksiz mi diye sorduğunuz için söylüyorum, yoksa kim nasıl istiyorsa öyle yapsın, bence evet gereksiz. Kızıma organizasyonlu ilk doğum gününü 3 yaşında yaptık, çünkü kendi istedi. Organizasyon dediysem birkaç kişi çağırdık, istediği şekilde bir pasta aldık, o kadar. İlk doğum gününü evde 3 kişi kutladık, eşim, ben ve kızım. Pasta yaptım, yere bir örtü serip, kızımı pastayla baş başa bıraktık ve video çektik. En son ayak baş parmaklarına bulaşan pastayı yalamaya çalışıyordu. Öyle güzel fotoğraflar, görüntüler olsun istiyorsanız, illa ki organizasyona gerek yok, ondan anlatıyorum.

Sizin şartlarınızda yerinizde olsam doğum gününü dayımın bahçesinde yaparım. Bir pasta, birkaç kurabiye, içecek, kullan at tabaklar, çatallar... Birkaç süs, balon... Tamamdır. Bütün evi taşıyacak değilsiniz ya da eksiksiz bir davet veriyor değilsiniz. Öyle çok yorucu bir hale getirmeden de gider yapabilirsiniz kutlamanızı.

Back