• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun doğum günü

eşimle ıkımız yaptık pastsını ıkıncı yaş gununde hem daha lezeetlı hemde daha gorsellıydı =)

Oglumun dogum günü pastasini bu sene esim kendisi yapti. Gecen sene satin aldigimizdan daha güzel ve lezzetliydi. Sosyal medyadaki 1 yas abarti partilere bakmayin bence. Oglumun ilk dogum gününde uzun acik mavi bir elbise giymistim. Yeni birsey satin almadan

Kizimin dogumgunu konseptine uygun gorseli (kendi resmi de vardi,afisi tasarlayan yerden ucretsiz aldim)pastanin uzerine baski yaptirdik. Afis gorselini de kullanabilirsin bence.

Arkadaşlar merhaba,bu ay sonunda oğlum 1 yaşına giriyor bazı hazırlıklar yaptım resimli afiş süslemeler vs.ama ne giyeceğine karar veremedim. 77 kiloyum elbise nasıl olur bilmiyirum.
Kendi aramızda bir kutlama olacak aile içinde.çok masraf yapmak. İstemiyirum pasta fiyatlarına baktım cok pahali en ucuzu 150 tl bu renkli tasarım pasta tarzı olanlar kredi çektiğim için fazla harcama yapmak istemiyorum .
Bir dogum günü konsepti yaptirdim uygun fiyatlı süslemeler herşey var diyirum ki pastayı da normal bir pasta alsam şu kare beyaz pastalar oluyorya diğer türlü çok pahalıya geliyor.
Fikir verebilir misiniz?teşekkür ederim.
pastayı siz yapın... şeker hamuru ile şekil verir,renklendirirsiniz bir sürü örnek videoları var. inanın zor değil... ben olsam öyle yapardım... uğur böceği modeli çok kolay mesela deneyebilirsiniz... olurda yaparsanız resmini atın buraya...

Oglumun dogum günü pastasini bu sene esim kendisi yapti. Gecen sene satin aldigimizdan daha güzel ve lezzetliydi. Sosyal medyadaki 1 yas abarti partilere bakmayin bence. Oglumun ilk dogum gününde uzun acik mavi bir elbise giymistim. Yeni birsey satin almadan
Bende dolabımdan giymek istiyorum ama çok kilo aldığım için olmuyor uygun bir elbise almayı düşünüyorum sade uzun

Haklısın canım sadece bazı süslemeler yaptirdim uygun fiyata dogumda hiçbirşey yapamadığım için sanırım biraz heves ettim.aile içinde bir kutlama olucak zaten aslında bende sevmem gösterişli şeyleri
ilk cocukta insan heves ediyor.bende kizimin diş hediğini yapmistim.cok kalabalikti ben servis yapmaktan kizimi goremedim bile.misafirlerle ugrastim.o gunden beridir ozel gunleri kalabalik kutlamiyorum

Back