- 22 Kasım 2010
- 11.052
- 19.339
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Anneanne benden hevesli onakalsa tum.sulale gelecek dogum gününe ama eşimin tarafı da aynı esim gibi gereksiz gözüyle bakacaktir. Bugun rakam aldıktan sonra ben de öyle düşünmeye basladim:)10-15 kişilik üstelik anneanneli babaanneli doğumgünü için organizasyon firmasına hiç gerek yok. Torunlarının ilk doğumgünü için her iki taraf da masa donatır siz rica ederseniz :)
Eşiniz balonları şişirir, siz de pasta yaptırırsınız biter gider.
Firmaya vereceğiniz parayı da bebeğinize harcarsınız.
Valla yanlış düşünüyorsunuz. Ha organizasyon firması olsa da olmasa da nasil kutlarsak kutlayayım ınstagramda paylaşırım zaten buna kafa yoracak degilim :)Oğlunuzun doğum günü hatırası için değil instagramda paylaşmak için istiyorsunuz eminim konseptli balonlu doğum gününü:) Bi pasta el yapımı bi kaç şey eş dostla da gayet kutlanabilir neticede. Abartıyı gereksiz ve komik buluyorum
İsimle konsepte başka bişey gelmedı aklımaAhaha o nerden çıktı:)
Yarin bir gun okula baslayacak anaokulu masraflari olacak onlara birikim yapin o parayi :))Evettüm mesajlar ortak paydada bulustugunu gore hakikaten organizasyon gereksiz:) fiyat almamıştım hic bugun bir iki yerle görüştüm. 15 kişi evde yapilacak bi kutlama icin alt tarafı ne kadar masraf çıkar diyedusunyordum taa kii bir firma 2200 diğeri 2850den başlayan fiyatlar verene kadar :)
Ocakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Yapmak istiyorsanız yapın içinizde kalmasın çevremde bı çok kişi sizin anlattığınız gibi yaptı bn ise evimde eşimle beraber oğlumuzun doğum gününü bı pasta bı mum la kutladıkOcakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
İlk yaşı kutlamayı bende gereksiz buluyordum küçücük çocuk ne anlıyor diyordumOcakta oğlumun 1.yas gününu kutlayacağız nasipse. Becerikli bir hatun degilim maalesef kendim uğraşıp da bir suru çeşit çıkaramam. Nette 1 yaş dogum gunu masaları, ozellikle süslemeleri cok hoşuma gidiyor. Bir organizasyon firmasıyla anlaşayım aklından geçenleri söyleyeyim hazırlasınlar diyorum.esime kalsa gereksiz masraf. Cocuk hatırlayacak mi sanki diyor :) o hatırlamasa da biz hatırlayacağız artı ilk dogum gunu Ne özeniyorum haliyle. Sizce gereksiz mi hakikaten? Onun ve benim aileler gelecek toplamda 15 kişi kadar olacağız. Çok masraflı bir şeye girişmem bir konsept var aklımda ( oğlumun adıyla bağlantılı) pasta ona gore hazırlanır uyumlu balonlar ve masa süslemesi olur diye dusunuyorum. Gereksiz mi sizce esimin dediği gibi?
Biz şöyle yaptık; evde şekersiz pasta yaptım, aileden bir iki kişi çağırdık. Pastayı bebenin önünde koyduk. Gerisini de videoya çektik. En son ayak parmaklarına bulaşan kremayı yalıyordu. Bize böylesi yetiyor. Üç yaşına geldiğinde gökkuşaklı pasta istedi. Üç beş süs püs aldık. Kreş arkadaşlarıyla kutladı. Küçük kızımın doğum günü şeması da böyle olacak muhtemelen, yakında o da bir yaşında olacak. Organizasyon olaylarını gereksiz buluyorum.
Öncelikle güzel yaşlarınız olsun ..onun haricinde eğer içinden geliyorsa yap canım ;He organizasyon firması olmaz (çünkü gerçekten çok pahalılar ) ama dışarıda güzel süslemeli vs birşey yap ..mesela ben balon stantlarından almıştım ;bebeğin resimlerinden büyük poster gibi bir süs yaptırmıştım ;ben genelde bu gibi organizasyonlarda sınırsız çay içerikli kahvaltıyı tercih ediyorum .hem insanların tüm günü gitmemiş oluyor ;hem ikram derdi olmuyor hem çaya ekstra ücret vermiyorsun .Evet organizasyon firmasından vazgeçtim. Hakikaten uçmuşlar. Uygun fiyatlı bir cafe bakıyorum simdi. Ikramlik pasta süsleme daha uygula kendimiz getirelim daha mantikli. Evim küçük olduğu icin bi tarz bir kutlamayı disarda yapmak daha mantıklı geliyor su snda.