Bebek Beslenmesi ilk dişler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
En sonunda bizim de ilk dişimiz çıktııııı :lepi:ama alttan değil üstten teyzeleriii kaç gündür mızmızlık yapıyordu hiçbirşeyde yemiyordu demek ki tahmin ettiğim gibi dişlerdenmiş sizin dişler ne alemde

benim kızımda çok huzursuz ahh darısı bize inşallah...diş hediği yaparsan çağır bizi haaa

biz de ateş huysuzluk var bakalım ama daha cıkmadı
iştahta azaldı zaten iyice bekliyoruz dişlerinş

Ayy hadi bakalım yeni dişi hayırlı olsun diyelim hihii benim oğlumda altan çıkardı dişini bikere ateşi oldu ogün iştahsızlandı çok şükür bitti ama daha çok diş çıkaracağı için bakalım neler olucak inşallah çok çekmeden atlatırız.

hadi hayırlı olsun şükrancım inciniz :))) bizde bekliyoruz ha bugün ha yarın bakalım artık, umarım ateşsiz sakin bi şekilde atlarız .

Merhebe arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde 6.5 aylık kızım var beslenme problememiz benim kızım hiç mama sevmiyor arkadaşlar ne yapmam lazım çok üzülüyorum sürekli çorba içiyor ve beni emiyor ama ben yeteince beslenmediğini düşünüyorum mama yerine başka bişey verebilrmiyim önerisi olan varmı.

şükrancım hayırlı olsun ilk inciniz darısı diğer dişlere olsun diyelim.benim kızım henüz diş çıkarmadı sadece yeri bellii bakalım nezaman çıkaracakk.

Bizim dişler arka arkaya geliyor teyzeleri üstten iki alttan iki olmak üzere dört dişimiz çıktı sanırım sağ üst dişin yanındaki de gelmek üzere:))

ohh masallah sukocugum doldurmus senin kiz bizim daha birtanesi cikti yeni alttan cikti bizim ilk bakalim ikincisi ne zaman

Gülümseciğim sizin de hayırlısı olsun inci taneniz hemen arkası geliyor gör bak peşpeşe çıkacak hepsi:))

Hadi kızlar incileriniz hayırlı olsun benim oğluşumunda 2. dişi dıçtı ama geç çıktı ikincisi bakalım diğer dişler nezaman çıkıcak :)))

ya bizde hala diş yok sıkıntı var kaşınıyo yerleri belli ama cıkmadı

benim kizin ikinci diside cikiyor hemen ilk disinin yaninda gosterdi kendini ama hic uyumuyor her saat basi yanindayim birde huysuz ki cadiii

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım.benım de yedı buck aylık kızım var
dorduncu dısımızı cıkarıyoruz.onun huysuzlugu var bıraz

benim prensesiminde dişleri daha cıkmadı.bugunlerde bıraz huysuz uyku duzenıde bozuldu kulağını falan kasıyor ama dıs yeımızde heuz bır sey yok bakalım hayırlısı artık.doktorumuz erken cıkmasındansa bıraz gec cıkması daha ıyı dedı ama bılmıyorum hayırlısı olsun.

Kızım ayın 10 unda 8.ayını dolduruyor beşinci dişi de patladı teyzeleri :))

arkadaşlar benim kızım 3 aylık ve eli devamlı ağzında ve ağzından salya eksik olmuyo herkez seninki erken diş çıkaracak diyor siz ne dersiniz sizin bebişler ilk ne zaman diş çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…