Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
En sonunda bizim de ilk dişimiz çıktııııı :lepi:ama alttan değil üstten teyzeleriii kaç gündür mızmızlık yapıyordu hiçbirşeyde yemiyordu demek ki tahmin ettiğim gibi dişlerdenmiş sizin dişler ne alemde
Ayy hadi bakalım yeni dişi hayırlı olsun diyelim hihii benim oğlumda altan çıkardı dişini bikere ateşi oldu ogün iştahsızlandı çok şükür bitti ama daha çok diş çıkaracağı için bakalım neler olucak inşallah çok çekmeden atlatırız.
Merhebe arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde 6.5 aylık kızım var beslenme problememiz benim kızım hiç mama sevmiyor arkadaşlar ne yapmam lazım çok üzülüyorum sürekli çorba içiyor ve beni emiyor ama ben yeteince beslenmediğini düşünüyorum mama yerine başka bişey verebilrmiyim önerisi olan varmı.
benim prensesiminde dişleri daha cıkmadı.bugunlerde bıraz huysuz uyku duzenıde bozuldu kulağını falan kasıyor ama dıs yeımızde heuz bır sey yok bakalım hayırlısı artık.doktorumuz erken cıkmasındansa bıraz gec cıkması daha ıyı dedı ama bılmıyorum hayırlısı olsun.
arkadaşlar benim kızım 3 aylık ve eli devamlı ağzında ve ağzından salya eksik olmuyo herkez seninki erken diş çıkaracak diyor siz ne dersiniz sizin bebişler ilk ne zaman diş çıkardı