İlk denemede hamileyim

ayy ne güzel ya gebelik listeni yapıyorsun maşallah çoook özendim ya rabbim bana da nasip etsin inşallah kız bi de FINDIK eklesene bebeğin zekası açısımdan mevsimi gelsin çilekte ekle:KK72::KK72::KK72::KK72:

İnşallah canımm. Dur kızz eşimden hemen isteyi veriyim fındıkları. Bide Allbaby arkadaşımızın dediği gibi Cevizde aldırıyım. Sadece cevizde beyin gelişimine çok yararlı :KK72:

Canım 2 haftadır yediklerime bakarak bu şekil mukemmel! Cevizim yoktu evde, içinden çıkarsam bi damla birşey kalır. Oda tatlı niyetine olsun. Büyük ihtimalle armutu atlar akşam 2 kivi yaparım. Geç yatıyoruz eşimle çünkü:KK39:
CANIM siteye şöyle bi göz attım da her hamileyim diyen en geç bir ay sonra siteyi terk etmiş önceleri olmuyo uğraşıyoruz diyorlar olunca da terkediyorlar bize yazarlardı ne güzel ama sen gitmeee kal ha:KK55::KK12:

şükür umduğumdan rahat başladı hamileliğim ne bulantı ne baş dönmesi ne de tiskinmelerim var sadece kabızlık cekiyorum baya baya onada çözümüm kuru kayısı ve ılık su oldu
hamile olduğunu bilmiyordum canım yeniyim de sen bişeyler deneyerek mi hamile kaldın

ayy tatlım hamilesin işte ya çift çizgiden biri silikse bile gebelik var demektir gözün atdınn tatlımm:anneadayı:bana da dua et:KK68:

Canım dış gebelik ve ya kimyasal gebelikte de evdeki testlerde bu şekilde çıkıyor. Ben de ultrasonu bekliyorum. Ben ce dış gebelik ten sonra umutları hemen çıkartmıyalım, üzülmeyelim. Büyük ihtimal hamilesiniz, fakat önce kan testi daha sonra ultrason da emin olalım.[/QUOTE]
Allah hepinize nasip etsin simdi tekrardan eczanwyw gidiyorum ayni sekilde tekrarlicam ins olumsuz bisey gormem

Oh bee.. İnsan gibi kahvaltı etmeyi özlemişim. Kalkar kalkmaz abur cubura saldırmayı da özlemişimm. Kahvaltımın resmini ekliyorum. Canı çekenler buyursun :KK76:
tinypic.com

5cgk2e.jpg

Canım dış gebelik ve ya kimyasal gebelikte de evdeki testlerde bu şekilde çıkıyor. Ben de ultrasonu bekliyorum. Ben ce dış gebelik ten sonra umutları hemen çıkartmıyalım, üzülmeyelim. Büyük ihtimal hamilesiniz, fakat önce kan testi daha sonra ultrason da emin olalım.
Allah hepinize nasip etsin simdi tekrardan eczanwyw gidiyorum ayni sekilde tekrarlicam ins olumsuz bisey gormem[/QUOTE]
yine yaz tamam sonucu söyle

Canım dış gebelik ve ya kimyasal gebelikte de evdeki testlerde bu şekilde çıkıyor. Ben de ultrasonu bekliyorum. Ben ce dış gebelik ten sonra umutları hemen çıkartmıyalım, üzülmeyelim. Büyük ihtimal hamilesiniz, fakat önce kan testi daha sonra ultrason da emin olalım.
Allah hepinize nasip etsin simdi tekrardan eczanwyw gidiyorum ayni sekilde tekrarlicam ins olumsuz bisey gormem[/QUOTE]
Soylede bi durum var adetime henuz 10 gun var anneme felan gostwrdim erken olmissa yani diger adettn hemen sonra kaldiysan ve yeniyae ondnda silik olabilir dedi

Allah hepinize nasip etsin simdi tekrardan eczanwyw gidiyorum ayni sekilde tekrarlicam ins olumsuz bisey gormem
Soylede bi durum var adetime henuz 10 gun var anneme felan gostwrdim erken olmissa yani diger adettn hemen sonra kaldiysan ve yeniyae ondnda silik olabilir dedi[/QUOTE]
ben çok duydum yani silik olupta hamile olanı sen yine bi test daha al dene sonucu yine msj at bekliyom merakla

Soylede bi durum var adetime henuz 10 gun var anneme felan gostwrdim erken olmissa yani diger adettn hemen sonra kaldiysan ve yeniyae ondnda silik olabilir dedi[/QUOTE]

Canım eczaneye gideceğine özel bir hastede kan testi yaptırsana. 1 saat içinde alırsın.

3 yılın sonunda zamanı geldi ve oldu. ozel hiç bişi yapmadım dr kontrolunde yumurta takibi yaptırdım ardından catlama iğnesi oldum.allah sanada nasip etsin inş.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah

CANIM siteye şöyle bi göz attım da her hamileyim diyen en geç bir ay sonra siteyi terk etmiş önceleri olmuyo uğraşıyoruz diyorlar olunca da terkediyorlar bize yazarlardı ne güzel ama sen gitmeee kal ha:KK55::KK12:

Rukayyecim senin sorun nedir? Ne kadar zamandır olmuyor bebiş?

ya ben normalde 1yıl 2buçuk aylık evliyim ama evlendikten sonra VAJİNİSMUS olduğumu öğrendim ilişkiye giremedim ankaraya gittim özel psikolojk tedavi gördüm sonucunda eylül 30 da ilk ilişkimi yaşadım yani 5aydır hamile kalamıyorum

ya ben normalde 1yıl 2buçuk aylık evliyim ama evlendikten sonra VAJİNİSMUS olduğumu öğrendim ilişkiye giremedim ankaraya gittim özel psikolojk tedavi gördüm sonucunda eylül 30 da ilk ilişkimi yaşadım yani 5aydır hamile kalamıyorum

Geçmiş olsun canım. Ooo azcik bişi olmuş. Yolda o geliyoo:emir_bebek:

5 ay hamile kalamıyorum demek için çok erken bi süre.olucak tabikide zamanla düzenli bi dr olsun ve devamlı kontrollerine git sonrasınıda zamana bırak daha çok yolun başındasın sakın umutsuz olma canım

ilk ayda hemen dr a gittim ufak bir kist var ama gebeliğe engel değil dedi ilaç verdi birde klomen verdi kullandım ilaçların üstüne adetim gecikti düzensiz olmaya başladım sonra progestan verdi onda da rahatsızlandım ilaçları ve doktorları kestim mahalle hekimine gittim kadın rahmin ters dedi süt buharı yakı şu bu derken bu ayda adet oldum kadın karnımı ovdu ve düzeldiğini söyledi uzattım çok ama...bugün reglimin son günü bakalım sorunsuz ilk olarak bu ay denicez inşallah olur

5 ay hamile kalamıyorum demek için çok erken bi süre.olucak tabikide zamanla düzenli bi dr olsun ve devamlı kontrollerine git sonrasınıda zamana bırak daha çok yolun başındasın sakın umutsuz olma canım
drların verdiği ilaçlar beni mahvetti 8 gün değil ayağa kalkmak oturamadım bile canım oturduğumda belim ve karnım ağrıyordu çok şükür bitkiler kullanarak o ağrılarımdan kurtuldum allahın izniyle

X