- 3 Mart 2015
- 3.251
- 6.849
- 36
- Konu Sahibi morningmoon
Canım tüketmediğim şey kalmadı zaten Onları da yerimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cannım annelik en güzel duygudur doyasıya yaşa içinden geldiği gibi doyasıya yaşa ama tatlm fazla ağlama bebeğe de günah ya sen ne hissedersen oda onu hisseder cannm arkadaşmmÇok teşekkürler canımm. Darısı isteyen herkesin başınaa
Merhaba Arkadaşlar.
Ben hamile olduğumu Pazar 01 Mart 2015'de, evde yapılmış bir digital gbelik testi ile öğrendim.
İlk önce demek isterim ki ben de evlenince ilk 2 yıl çocuk istemiyorum diyenlerdendim. Hayır ...kazara olmadı. 6 ay evliğimizin çok iyi gittiğini gördükten sonra bizde 2015 Şubat ayında çocuk yapmaya karar verdik. Gerçekten Ocak ayında çok çok araştırma yaptım. 2 sene çocuğu olmayanlar, ilk denemede hamile kalanlar,tüp bebek yapanlar, aklınıza gelebilecek herşeyi okudum. Bu yüzden de nasılsa hemen olmayacak diyerek adet günlüğüme bakıp denemelere başladık.
Şubat ayının 2 sinde regl dönemim başladı ve 5 inde bitti. 25 günde bir adet gördüğüm için 11-12-13 Şubat günleri ovulasyon günüm olduğunu biliyordum (bir dahaki adet gününden 14 gün geriye sayıyoruz). Bunun tabi herkes için geçerli olmadığını öğrenerek, vajinal akıntımı gözlemlemeye başladım. (Yumurta akı gibi parmaklarda uzayan, yapışkan ve şeffaf sıvı o ayın hangi günlerinde ovulasyon olacağını gösterir)
İlişkiye elince ...o kadar çok şey okudum ki. İnanın hangisini yapsam şaşırdım. Hergün ilişki diyenler. 2 günde bir diyenler. Sadece Ovulasyon günü diyenler... Takvimim Ovulasyon gününü 12 Şubat olarak belirledi. Doğru olduğuna inanıyordum çünkü adetim hep günlüğümde tutar, ve hiç bir zaman erken ve ya geç olmaz. ( 1 senedir aynı programda tutuyorum)
Nezaman ilşkiye girdik:
7 Şubat - İlişki oldu fakat boşalma olmadı (spermleri yeniledik ve erkek çocuğu düşündüğümüz için bu gün boşalma olmadı)
10 Şubat - İlişki oldu, boşalma olmadı çünkü başımıza çok komi birşey geldi:))
11 Şubat - boşalma oldu (en verimli gün- ovulasyondan bir önceki gün, yani spermlerin oraya vardığında döllenmeye hazır yumurta bulacağı gün)
13 Şubat - boşalma oldu
Yani sadece 2 günden birinde hamile kaldım.
Hamilelik testi yaptığımda bir haftalığına gittiğim Yurtdışında ailemin yanındaydım. Aynı gün Eşimin yanına; Türkiyeye dönecektim. Adetimin gelmesi gerektiği gün bir test yaptım ve Negatif çıktı. Daha sonra adetimin 2 gün gecikmesi ile 1 Marta tekrar test yaptım. ve Digital "Pregnant 1-2" dedi. Yani 2 haftalık hamileydim. Ağladım... ağladım... okadar ağladım ki. Çünkü okuduklarım beni çok etkilemişti.
Eşime zaten supriz yapmayı önceden hayal ediyordum. Kendisine "olmadı işte, adet oldum" diyerek kandırdım. Aslında bende hamile olduğumu öğrenmeden gerçekten adet olucam sandım. Çenemin sol tarafında sivilcem çıkmıştı, kendimi hep ıslak hissediyor ve karın ağrıları yaşıyordum. Eşimde olsun ilk denememizdi tekrar yaparız dedi.
Havalimanına geldim ve eşim beni aldı. Ona çok güzel bir hediye aldığımı söyledim. Eve girer girmez çıkardım. (bütün gün baktım teste bu arada, acaba test sonucu silinmişmidir diye, şansıma silinmedi) Önce anlamadı ne ? dedi. Hamileyim dedimm. Çok sevindi! Bu gün hemde akşam saatlerinde tekrar test yaptım ve belirgin 2 adet kırmızı çizgi çıktı.
Çocuk yapmaya karar verdiğimde olduğu gibi, önce Rabbime şükür ettim. Belki çok erken sevinmek için ama şükürki böyle güzel bir hissi yaşıyorum.
Bu arada etramızda çok kız çocuğu olduğu için biz de bir erkek olsun istedik. Fakat erkek de olsa kız da olsa inanın sağlıklı olması en büyük temennim.
Burada yaşadıklarımı paylaşmak isterim. Çocuk deneyenlere tek tavsiyem çok olumsuz şeyler okumamanız. Ben ilk denemede bile kendimi o kadar strese sokdum ve hiç deymezmiş.
Sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım. Rabbim çocuk isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun.
CAnm hoşgeldn senin sorunun ne anlat[/QUOTE][QUOTEtabkcbe, post: 39792281, member: 664852"]Merabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri
Merabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri
Merhaba bende aranızdayım:)))))) iki paşamın üstüne bir prensesim olsun istiyorum umarımki olacak; pazartesi kalp atışına gideceğim çok heyecanlıyım umarım görürüm pırpır atan o kalbi
Daha çoook zaman var cinsiyete fakat kız için okuduğum hani şu yumurtlama gününden önce ilişki yumurtlama gününde ilişki yok kuramını denedim umarım deneme başarılıdır:))))) haberdar ederim tabi sağlıkla olsun tabikide ama kız olsun:)))))))))))))) kesin bana kızanlar olacak ama neyapayım iki erkeğin üstüne insan sağlıkla hayırlısıyla birde kız istiyor:)Ay hayirli olsun canimm Allah bizede o günleri göstersinn. Rabbim gönlüne göre versin. Bize haber ver erkek mi kiz mi olucağinii.
Bundan iki sene once gebelik evreai gecirdm ve dis gebelik ile sonuclandi o surecte ise korunmuyodum son bir hafyadir migde bulantim ve yataktan kalkinca bas donmem oluyo o sebeple eczaneden aldgm test ile yapmis oldugum sonucta cift cizfi cikti fakat ikincisi silikti sizce hamilemiyim [/QUOTE]CAnm hoşgeldn senin sorunun ne anlat
Canım hamiş kalmak için yaptığın bişey var mı anlat bize bizde yapalım ama dimiMerabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri
ayy tatlım hamilesin işte ya çift çizgiden biri silikse bile gebelik var demektir gözün atdınn tatlımmbana da dua et[/QUOTE]Bundan iki sene once gebelik evreai gecirdm ve dis gebelik ile sonuclandi o surecte ise korunmuyodum son bir hafyadir migde bulantim ve yataktan kalkinca bas donmem oluyo o sebeple eczaneden aldgm test ile yapmis oldugum sonucta cift cizfi cikti fakat ikincisi silikti sizce hamilemiyim
Daha çoook zaman var cinsiyete fakat kız için okuduğum hani şu yumurtlama gününden önce ilişki yumurtlama gününde ilişki yok kuramını denedim umarım deneme başarılıdır:))))) haberdar ederim tabi sağlıkla olsun tabikide ama kız olsun:)))))))))))))) kesin bana kızanlar olacak ama neyapayım iki erkeğin üstüne insan sağlıkla hayırlısıyla birde kız istiyor:)
ayy ne güzel ya gebelik listeni yapıyorsun maşallah çoook özendim ya rabbim bana da nasip etsin inşallah kız bi de FINDIK eklesene bebeğin zekası açısımdan mevsimi gelsin çilekte ekleKızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;
BUGÜN
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekiyormuş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt
2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt
3. Ara:
1 adet kivi
Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?
Kızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;
BUGÜN
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekiyormuş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1 adet domates
3 adert küçük salatalık
5 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay
1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt
2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt
3. Ara:
1 adet kivi
Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?
canım senin sıkıntın ne neler deniyorsun bakayımgunaydın canım menü güzel ama cevizli sucuk yerine sadece ceviz ve gün de bir posiyon meyve tavsiye ederim hem bi tane kivi az gibi c vitaminini ve lif kaynağını bol tut yakında kabızlık cekiceksin malesef
gunaydın canım menü güzel ama cevizli sucuk yerine sadece ceviz ve gün de bir posiyon meyve tavsiye ederim hem bi tane kivi az gibi c vitaminini ve lif kaynağını bol tut yakında kabızlık cekiceksin malesef