İlk denemede hamileyim

biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak daha adetim bitmedi biraz uzun sürüyorda 9 10 gün falan....
ee bakalım ama ben çoook umutluyum şükürler olsun rabbim dilediğim herşeyi verdi bugüne kadar bin şükür inşallah bebekte bu ay verir inşallah hepimize verir

Aa evet bunu çok duydum biliyo musun. Hatta ben geciktiyimde acaba adetimmi düzensizleşiyor dedim. Sanırım bilimsel birşeyi yok. Şuan 6 aylık hamile ve 7. haftada düşük yapan arkadaşlarım var, ikiside düzensizleşmişti. Bana öyle dediler. Bende olmadığı için kendi adıma birşey diyemiyorum.
bende iki aydır önceki ay iki gün erken bu ayda 2gün geçti bugün temizlendim bakalım

bende umutluyum zaten umutsuzluk şeytandandır.... inşallah en hayırlı şekilde verir bize
KULUN NİYETİ TAM OLURSA ALLAHIN ONA YARDIMI DA TAM OLUR HADİSİ ŞERİF...yeter ki biz kalbimizde inanalım ve diyelim ki rabbim verecek bi an bile şüphe etmeden olmadı allah vermedi demeden bekleyelim biliyorsun KİŞİ BEN ALLAHTAN İSTEDİM VERMEDİ demediği sürece rabbim verir hadiste diyor...

hadi kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar yemek yapıcam. yine görüşürüz. inşallah güzel haberlerle...

Meraba hanımlar ben 6 yıllık evliyim bi kızım var evlendikten hemen 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kızım iki yaşında korumayı bıraktım ikinci çocuğum hala olmuyor doktora gittim miom dediler sonra sende sorun yok dedi anlamadım ? Eşime bakması gerektiğini söyledi sonuçları aldım götürdüm sperm hücresi 100 de sıfır çıktı hareketlilik hiç yokmuş ve bu durumda hamile kalamazsn sigara içiyorsa bırakacak başka yolu yada tedavisi yok dedi bazıları var diyo çevrem aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile kalanlar oldumu lütfen yardımcı olun dua edin bana allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür yine de bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyor

Meraba hanımlar ben 6 yıllık evliyim bi kızım var evlendikten hemen 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kızım iki yaşında korumayı bıraktım ikinci çocuğum hala olmuyor doktora gittim miom dediler sonra sende sorun yok dedi anlamadım ? Eşime bakması gerektiğini söyledi sonuçları aldım götürdüm sperm hücresi 100 de sıfır çıktı hareketlilik hiç yokmuş ve bu durumda hamile kalamazsn sigara içiyorsa bırakacak başka yolu yada tedavisi yok dedi bazıları var diyo çevrem aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile kalanlar oldumu lütfen yardımcı olun dua edin bana allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür yine de bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyor

Canim aslinda ben 6 aylik evliyim ve inab bu konulari hic bilmezdim. Cocuk yapmaya karar verdik ve arastirdimda arastirdim. daha once dedigim gibi 2 arkadasimda eslerine sperm guclendirici ve ya cogaltici kullandiktan sonra gebe kaldi. Fakat once Doktorun dedigi gibi sigarayi biraksin guzel havalarda yuruyuse ciksin ve stress yapmasin. Saglikli beslensin. Sperm hucresi azda olsa fazlalasinca bu ilaclari doktor kontrolunde kullansin.
Sunu soyliyim ben evlendikten sonra sigarayi baya abarttim 1 paket iciyordum bide esimle iciyordum. bu ay sadece toplamda 5 sigarayi gecmemistir ictigim. Mecburen aliskaliklarimizi degismeliyiz. Erkekler bebegi tasimadiklari icin cok agirdan aliyorlar.
Sunu da ekliyim, cocugunuza surekli kardesten bahseden insanlari susturun. Hem cocugunuz hemde siz mutsuz olursunuz boyle. Benim nacizane fikrim bu. Bir de bir doktora daha gorunmekte fayda var. Allah gönlüne göre versin canim.

Yurt dışında yaşıyorum doktorumu üç ay geçmeden değiştiremiyorum mecburi bekliyorum hastaneye yolladı orda baktılar herseyime doktor miom var dedi hastane yok sende bişey hormonların herseyin olması gerektiği gibi dediler D vitaminim yokmuş sadece onada vitamin hapları verdi eşime hiç br şey vermedi sigarayı bıraksın dedi bende içiyorum bu yüzden onuda anlıyorum bırakması zor denedik çok yedik kontrol altında bırakalım böyle olmaz dedi kabul ettim doktora gidecez kızıma gelince etrafında diyen kimse yok ta ana okulunda kardeşleri görünce sürekli konuyu acıyor bana benim de olsun diye ama her şey allahtan elimde bir şey gelmiyor

canım sigarayı mutlaka bırakmalı ikincisi spermi hareketlendiren ilaçlar var dr lar veriyo diye biliyom aynı zamanda spermi hareketlendiren yiyecekler var bitter çikolata sarımsak kahve vb gibi

Negatif cikar doye korkuyorun
seni anlıyorum bendede o korku oluyor ama şöyle düşün geç yada erken o kanı vermen birşeyi değiştirecek mi?hayır ben şu 6günü de bekle geçsin derim ama illaki öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır ama benim fikrimi soracak olursan adet gününü beklemeden kan testi verme geç döllenme olduysa eğer kanda da çıkmaz stresten çocukta tutunmaz çok gordüm böyle psikolojik tedavi görüpte hamile kalanı stres etkiliyo gerçekten

X