İlk denemede hamileyim

ilk ayda hemen dr a gittim ufak bir kist var ama gebeliğe engel değil dedi ilaç verdi birde klomen verdi kullandım ilaçların üstüne adetim gecikti düzensiz olmaya başladım sonra progestan verdi onda da rahatsızlandım ilaçları ve doktorları kestim mahalle hekimine gittim kadın rahmin ters dedi süt buharı yakı şu bu derken bu ayda adet oldum kadın karnımı ovdu ve düzeldiğini söyledi uzattım çok ama...bugün reglimin son günü bakalım sorunsuz ilk olarak bu ay denicez inşallah olur

Anlıyorum canım zor bir durum.. Bu ay olucak inşallah. Hemde o olmassa 6 ayınız var daha. Biliyosun doktorlar 1 sene denemek normal diyor. Ondan sonra başka yönlere bakılır. Hadi hayırlısı. Dualarım seninle..

Anlıyorum canım zor bir durum.. Bu ay olucak inşallah. Hemde o olmassa 6 ayınız var daha. Biliyosun doktorlar 1 sene denemek normal diyor. Ondan sonra başka yönlere bakılır. Hadi hayırlısı. Dualarım seninle..
ama çooook istiyorum ne yapaym inşallah bu ay olur rabbim verir bende buraya yazarım müjdeli haberi

Yap
Soylede bi durum var adetime henuz 10 gun var anneme felan gostwrdim erken olmissa yani diger adettn hemen sonra kaldiysan ve yeniyae ondnda silik olabilir dedi

Canım eczaneye gideceğine özel bir hastede kan testi yaptırsana. 1 saat içinde alırsın.[/QUOTE] Yaptim ama bundada tek cizgi anlamadim ya aceba varmidir yokmudur :KK43:

Yap

Canım eczaneye gideceğine özel bir hastede kan testi yaptırsana. 1 saat içinde alırsın.
Yaptim ama bundada tek cizgi anlamadim ya aceba varmidir yokmudur :KK43:[/QUOTE]
git bi kan testi yaptır canım üzülme hemen adetine ne kadar var

10 dkdan fazla beklemişse silik çizgi de çıksa sayılmaz. Dediğimiz gibi. Bu kadar istiyorsan Kan testi yaptırmalısın.
e bende daha önce yaptım günümde geçmişti bi saatten fazla bekledim silik çizgi çıkmadı gebelikte yoktu zaten

e bende daha önce yaptım günümde geçmişti bi saatten fazla bekledim silik çizgi çıkmadı gebelikte yoktu zaten

Evet canım bu sadece ihtimal. Kullanma klavuzlarında yazar. 10 dk dan fazla beklerseniz o sonuç geçersizdir, başka yapın diye. Yani ilk 5 dakikada negatif çıkıp 15dk sonra silik çizgi varsa o biraz şüphelidir.

Evet canım bu sadece ihtimal. Kullanma klavuzlarında yazar. 10 dk dan fazla beklerseniz o sonuç geçersizdir, başka yapın diye. Yani ilk 5 dakikada negatif çıkıp 15dk sonra silik çizgi varsa o biraz şüphelidir.
en iyisi kan yani

ya ben normalde 1yıl 2buçuk aylık evliyim ama evlendikten sonra VAJİNİSMUS olduğumu öğrendim ilişkiye giremedim ankaraya gittim özel psikolojk tedavi gördüm sonucunda eylül 30 da ilk ilişkimi yaşadım yani 5aydır hamile kalamıyorum
biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak daha adetim bitmedi biraz uzun sürüyorda 9 10 gün falan....

Yumurtlama doneminde akinti olur deniyor ama benim hep akintim var. Eskiden vajinamda mantar vardi ama artik yok tedavi oldum. Doktor yumurtaliklarimin cok coskulu oldugunu soylemisti. Bu acaba hamile kalmada basarili sonuc alacagimi gosterir mi?

Canım inşallah gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyoruz. Baya uzun sürüyormuş. Benim ki 4. günde bitmiş oluyor:KK22:
inşallah canım. aslında ilk 3-4 gün yoğun oluyorum sonrakiler lekelenme şeklinde ama abdest almak için tamamen bitmesini bekliyorum. zaten adetten çıkıp yumurtlamaya giriyorum:KK48: onu daha tutturamadık:KK70:

Canım inşallah gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyoruz. Baya uzun sürüyormuş. Benim ki 4. günde bitmiş oluyor:KK22:
buarada birşey soracağım benim hep 28 günde bir olurdu reglim ama geçen ay 3 gün gecikti bu ayda2 gün önce oldum acaba dedim rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyor

buarada birşey soracağım benim hep 28 günde bir olurdu reglim ama geçen ay 3 gün gecikti bu ayda2 gün önce oldum acaba dedim rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyor

Aa evet bunu çok duydum biliyo musun. Hatta ben geciktiyimde acaba adetimmi düzensizleşiyor dedim. Sanırım bilimsel birşeyi yok. Şuan 6 aylık hamile ve 7. haftada düşük yapan arkadaşlarım var, ikiside düzensizleşmişti. Bana öyle dediler. Bende olmadığı için kendi adıma birşey diyemiyorum.

Aa evet bunu çok duydum biliyo musun. Hatta ben geciktiyimde acaba adetimmi düzensizleşiyor dedim. Sanırım bilimsel birşeyi yok. Şuan 6 aylık hamile ve 7. haftada düşük yapan arkadaşlarım var, ikiside düzensizleşmişti. Bana öyle dediler. Bende olmadığı için kendi adıma birşey diyemiyorum.
evet benim arkadaşımda öyle dedi. hatta o 3 gün geciktiği ay doktora gitmiştim 1 hafta çncesinden vajinal ultrasonda baktı rahim için baya kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi.

X