İlk defa bütün belirtileri yaşıyorum sizce sonuç ne ?

Kızlar merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı bu ay da yamlaşık bir hafta önce falan göğüs uçlarım çok ağrıyordu ama sonradan geçti 10 gün önce de pembe ve kahverengi çok az akıntım oldu bulantı falan yok ama arada bi midem ekşiyor ve çok fazla akıntım var adetimde 4 gün gecikti ama test yapmaya çok korkuyorum hergün bugün adet olcam diye uyanıyorum

Canım benim bulantı diye yazdığım şeyde ekşime tarzı hatta hamilelikte sabahları olur diyorlar benim özellikle akşamları oluyordu bende sürekli herhalde yemeği fazla kaçırdım falan dedim ama demekki hormonlardandı işte. Bugün sevdiğim bir hemşire arkadaşımla konuşurken hormonların yeni yeni yükselmeye başladığında bize küçük ipuçları verdiğini ama bunlar günlük yaşanabilecek şeyler olduğundan bizim anlamadığımızı söyledi bence haklıydı bence düzenli adet oluyorsan normalde test yap. Hem en kötü sonuç belirsizlikten iyidir

Bn hala olmadım test yaptım kan negatif belki geç döllenme olabilir seninde hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin bizede bolca dua et cnm
Ben bu gün test yaptım pozitif çıktı çok şükür belirtiler hamilelik belirtisiymiş inşallah sizinde pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden okudum hamileymişsiniz.
Kaç aydır deniyordunuz?
Benim korunmayı bırakınca adet döngüm şaştı, sizde de benzer miydi?

Olsun tanışmış olduk en azından, memnun oldum:)
Şeffaf su gibi akıntı yaşadın mı bir kez oldu ne olabilir sence?

Merhaba hanimlar bende ayın 5 inde aşılama yaptırmıştım ara ara gelen kasik bel ağrılarım var göğüslerim çok hassas 4/5 gündür her yemekten 20 dk sonra falan acayip midem yanıyor eksiyor inşallah hamileyimdir adetime yarın 5 gün kalıyor asilamamin 13. Günü inşallah tutmustur

Canım inşallah tutmuştur sonucunu yazki konuya bakan arkadaşlarda faydalanır bak bana herkes o kadar erken mide ekşimez falan diyordu ama gayette ekşidi hatta bir arkadaş var yukarıda okursun dalga geçmiş gibi konuşmuş nitekim kendi bilgisizliğinin farkında olmadan bizi bilgisizlikle suçlamış ama tıpta yeri var erken gebelik belirtilerinin tamamen hormon artışı ile ilgili

Merhaba canım malesef ki 14. Günü adet oldum tutmadı asilamam doktorumla görüşüp ona göre plan yapicaz

Kızlar selam hamiş olanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese Bize de dua edin olur mu benim adetim de 2 gün gecikti umutlanmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır

Hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…