- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 30
-
- Konu Sahibi ikincibebis
Tam olarak dalga mı geçiyosunuz anlamasamda zaten hamileyim çok şükürBakin esiniz de oyle diyorsa kesin hamilesiniz
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimiz için bu duamBen bu gün test yaptım pozitif çıktı çok şükür belirtiler hamilelik belirtisiymişinşallah sizinde pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim bulantı diye yazdığım şeyde ekşime tarzı hatta hamilelikte sabahları olur diyorlar benim özellikle akşamları oluyordu bende sürekli herhalde yemeği fazla kaçırdım falan dedim ama demekki hormonlardandı işte. Bugün sevdiğim bir hemşire arkadaşımla konuşurken hormonların yeni yeni yükselmeye başladığında bize küçük ipuçları verdiğini ama bunlar günlük yaşanabilecek şeyler olduğundan bizim anlamadığımızı söyledi bence haklıydıKızlar merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı bu ay da yamlaşık bir hafta önce falan göğüs uçlarım çok ağrıyordu ama sonradan geçti 10 gün önce de pembe ve kahverengi çok az akıntım oldu bulantı falan yok ama arada bi midem ekşiyor ve çok fazla akıntım var adetimde 4 gün gecikti ama test yapmaya çok korkuyorum hergün bugün adet olcam diye uyanıyorum
Ben bu gün test yaptım pozitif çıktı çok şükür belirtiler hamilelik belirtisiymişinşallah sizinde pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı olsun
Anlamadım canım?Sonuç ne yaptın mı
Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden okudum hamileymişsiniz.Merhaba benzer belirtiler bende de var ara ara ağrı oluyor sonra geçiyor sık sık tuvalete gidiyorum sanki regl olmuşum gibi geliyor dün yemekten sonra midem bulandı tam bulanma da değil ekşime gibi su an 3 gün gecikti ama ümitlenip test yapmak istemiyorum geçen ayda benzer şekilde gecikti test almaya gittim ki regl oldum siz bu ay hamile olabilir miyim?
Olsun tanışmış olduk en azından, memnun oldum:)
Onu ben öğrendikten sonra yaşadım hatta su gibi olunca şaşırdım o günde biraz fazla ayakta kalmıştım son adet tarihin ne zamanOlsun tanışmış olduk en azından, memnun oldum:)
Şeffaf su gibi akıntı yaşadın mı bir kez oldu ne olabilir sence?
Özelden yazdım.Onu ben öğrendikten sonra yaşadım hatta su gibi olunca şaşırdım o günde biraz fazla ayakta kalmıştım son adet tarihin ne zaman
Canım inşallah tutmuştur sonucunu yazki konuya bakan arkadaşlarda faydalanır bak bana herkes o kadar erken mide ekşimez falan diyordu ama gayette ekşidi hatta bir arkadaş var yukarıda okursun dalga geçmiş gibi konuşmuş nitekim kendi bilgisizliğinin farkında olmadan bizi bilgisizlikle suçlamış ama tıpta yeri var erken gebelik belirtilerinin tamamen hormon artışı ile ilgiliMerhaba hanimlar bende ayın 5 inde aşılama yaptırmıştım ara ara gelen kasik bel ağrılarım var göğüslerim çok hassas 4/5 gündür her yemekten 20 dk sonra falan acayip midem yanıyor eksiyor inşallah hamileyimdir adetime yarın 5 gün kalıyor asilamamin 13. Günü inşallah tutmustur
Merhaba canım malesef ki 14. Günü adet oldum tutmadı asilamam doktorumla görüşüp ona göre plan yapicazCanım inşallah tutmuştur sonucunu yazki konuya bakan arkadaşlarda faydalanır bak bana herkes o kadar erken mide ekşimez falan diyordu ama gayette ekşidi hatta bir arkadaş var yukarıda okursun dalga geçmiş gibi konuşmuş nitekim kendi bilgisizliğinin farkında olmadan bizi bilgisizlikle suçlamış ama tıpta yeri var erken gebelik belirtilerinin tamamen hormon artışı ile ilgili
Hamile misinizKızlar merhaba benim bazı belirtilerim var (özellikle bir şey yedikten 15 dk sonra ve özellikle akşamları mide bulantısı ekşimesi gibi hafif ama tutmasam kendimi kusarım, sabahları acayip acıkıyorum, bugün aşırı bir akıntı geldi altımı ıslak hissediyordum adet mi oldum acaba diye tuvalete gittim hatta ama daha çok var 2 mart batım, bazen ince ince cimciklenir gibi bazende kıpırtdatmayan ama iki türlüde çok kısa süren kasık batmalarım var bacaklarıma bile vurabiliyor, ara ara baş dönmelerim var ama ben onu buna bağlamadım sadece artık aklıma gebelikte geldiği için oda mı bu yüzden gibi düşünüyorum, belim ağrıyor ve son olarak sık sık idrar isteği oluyor.) benim adet döngüm biraz uzun (38) o yüzden kafamıza göre takılıyoruz bide bir çocuğumuz var çok şükür ikinciyide yeni yeni istiyoruz. Şuan bunu yazarken bile yemeği çok kaçırdığım için midem yanıyor, bulanıyor. Kimseye demek istemiyorum umutlanıp üzülmesinler diye ama içimdeki şüphe heyecana sebep oluyor. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan var mı sormak istedim
Bu arada metini yazdıktan sonra azda olsa kustum. Sürekli ağzımda acı bir tat var kusma isteği geliyor. Yardımcı olur musunuz
Hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba canım malesef ki 14. Günü adet oldum tutmadı asilamam doktorumla görüşüp ona göre plan yapicaz
AminKızlar selamhamiş olanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese Bize de dua edin olur mu benim adetim de 2 gün gecikti umutlanmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır
Çok şükürHamile misiniz
Ben de çok belirti yasamistim bana da gulmuslerdi bu kadar olmaz diyeÇok şükür