- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
-
- Konu Sahibi ikincibebis
Bi test yapsan yaa nasil duruyosunBen de prolaktin sorunu vardı şimdi normale indi bu ay da 3 gün gecikti hiç adet belirtim de yok bilemedim bekleyip birkaç gün sonra kan vercem canım. Yok Almanca öğretmeniyim
Büyütüp ekran ışığını açınca çoook silik goruyrium ama gözüm beni mi yanıltıyor? Sen görüyor musun? Işıkta ve hafif gölgeli bak . İnşallah bir şeyler vardırBi test yapsan yaa nasil duruyosunbak ben yaptim ovulasyonun 8.günü bugün aksam 23 de yaptim böyle cikti sen bisi görüyormusun
Bi test yapsan yaa nasil duruyosunbak ben yaptim ovulasyonun 8.günü bugün aksam 23 de yaptim böyle cikti sen bisi görüyormusun
Inanirmisin bende yoruldum aslinsa testte yapmicaktim bu ay gelisi güzel akisina biraktim ama aksam eve gelince seytan bi dürttü suan yaptigima pismanim yani yine hüsran olacakBüyütüp ekran ışığını açınca çoook silik goruyrium ama gözüm beni mi yanıltıyor? Sen görüyor musun? Işıkta ve hafif gölgeli bak . İnşallah bir şeyler vardırben 2 yılda sayısız yaptım ondan şimdi de korkuyorum canım ondan iki gün daha bekliycem
Telefonu çok dik tutup üstten bakınca gölgesini görüyorum birkaç kişi daha baksın atma testi belki belirgin olurInanirmisin bende yoruldum aslinsa testte yapmicaktim bu ay gelisi güzel akisina biraktim ama aksam eve gelince seytan bi dürttü suan yaptigima pismanim yani yine hüsran olacakbende görüyorum ciplak filtresizde görüyorum ama gördügümdende emin olamiyorumki
Sence var mı bunda bir şey ben hayali çizgi mi görüyorum gece yaptım sabah tekrar yapacağımBi test yapsan yaa nasil duruyosunbak ben yaptim ovulasyonun 8.günü bugün aksam 23 de yaptim böyle cikti sen bisi görüyormusun
Valla ben görüyorummm kuzummmmSence var mı bunda bir şey ben hayali çizgi mi görüyorum gece yaptım sabah tekrar yapacağım
Ay yaptım bembeyaz negatif çıktı vücudum sanki oyun oynuyor bana. Özele gidip kan vercem ne olacaksa olsun psikolojim mahvolduValla ben görüyorummm kuzummmmsabah yaptinmi tekrardan
Neye göre ölcüyoki bu zikkim testler acaba ben anlamiyorumAy yaptım bembeyaz negatif çıktı vücudum sanki oyun oynuyor bana. Özele gidip kan vercem ne olacaksa olsun psikolojim mahvoldu
Gölge yaparak bak canım bunlarda ben göremedim gölgeli çekip yan bakınca görünüyor ama kitin kendi izi mi bilemiyorum valla ben de aynı durumdayimBuda filtreli hali
Onu nasil yapcamm hic bilmiyom artik haftaya belli olur yaa sikildimmm iyiceee inanki cizgi aramaktan ,bugün yine bi kuzenimin dogum haberini aldim sildim kafamdan diyorum sonra bisi duyuyorum yine alt üst oluyorumGölge yaparak bak canım bunlarda ben göremedim gölgeli çekip yan bakınca görünüyor ama kitin kendi izi mi bilemiyorum valla ben de aynı durumdayim
Ilk 5 dakkada cektim valla bu kitleri anlamiyorum bende yanilticimi degilmi Innovita z1 Pharma aldim erken test diye ama 20 miu sensitivität diyoGölge yaparak bak canım bunlarda ben göremedim gölgeli çekip yan bakınca görünüyor ama kitin kendi izi mi bilemiyorum valla ben de aynı durumdayim
Bırak yapma test bir şeylerle meşgul ol ben de bıraktım olacağına varır sürpriz olsun. Uykularım kaçtı benim de kaç gündür midem ağrıyor stres oldum. Sonra yapınca güzel haber alınca mesaj yaz ama merak ederimOnu nasil yapcamm hic bilmiyom artik haftaya belli olur yaa sikildimmm iyiceee inanki cizgi aramaktan ,bugün yine bi kuzenimin dogum haberini aldim sildim kafamdan diyorum sonra bisi duyuyorum yine alt üst oluyorum
Vallah biraktim bende ayni seyi düsündüm zaten varsa var yoksa yoktur 6 günüm kaldi bakalim mutlaka yazarimmm sende yaz banaBırak yapma test bir şeylerle meşgul ol ben de bıraktım olacağına varır sürpriz olsun. Uykularım kaçtı benim de kaç gündür midem ağrıyor stres oldum. Sonra yapınca güzel haber alınca mesaj yaz ama merak ederim
G0naydin canim ben bugün sabahta yaptim adete kadar su elimfekileri denicem bu sabahkinde bisi görüyomusun ? Üstteki dünki alttaki bu sabahki adetime 4-5 gün vatBırak yapma test bir şeylerle meşgul ol ben de bıraktım olacağına varır sürpriz olsun. Uykularım kaçtı benim de kaç gündür midem ağrıyor stres oldum. Sonra yapınca güzel haber alınca mesaj yaz ama merak ederim
G0naydin canim ben bugün sabahta yaptim adete kadar su elimfekileri denicem bu sabahkinde bisi görüyomusun ? Üstteki dünki alttaki bu sabahki adetime 4-5 gün vat
Görüyorum Eveeett bana göre var inşallah hadi bakalım geliyor galiba . adete daha varken çıkıyor böyle. Benim 6 gün oldu gecikmeli çıkmıyor bir şey hadi inşallah hamilesindir
Yaaaa öylemi diyosunnnn ben pek güvenemiyorum , oglumda da böyl3 silikti onda nasil g0venmisim sasiriyorum son günler kaldi insallah yaniltmaz beni yarin asilama icin görüsmemiz var asilama olucam diye bu ay öylr cok üzerine düsmedim rast gele olduu nolur Rabbim her isteyene versin sanada banada hepimizeeGörüyorum Eveeett bana göre var inşallah hadi bakalım geliyor galiba . adete daha varken çıkıyor böyle. Benim 6 gün oldu gecikmeli çıkmıyor bir şey hadi inşallah hamilesindir
Daha belirgin hadi hayırlısı yaaaa ben de kan vercem yarin gelmezse inşallahSoktayimmmm bennnn