İlk defa bütün belirtileri yaşıyorum sizce sonuç ne ?

Acaba durumunuz nedir insALLAH hamilesinidir benimde belirtiler sizinkine benzio bakalım benim hatta 5 Mart

Silik çizgi görmeye de raziyim insALLAH bende mutlu haberler alırım burada hamileyimmmm diye yazarım insALLAH Allah'ım
canım ben 4 gün kala hayalet çizgi gördüm fotoğraftaki gibi 2 gün sonra tekrar test yaptım yükselirse koyulaşır diye daha koyu çıktı çok şükür yoksa bugün benim bat belki hala haberim yoktu bekliyodum ama sabırsızlanınca yaptım işte rabbim sizinde gönlünüze göre versin ben yinede çok umutlanmamaya çalışmıştım inşallah sağlıklı gebeliktir hastaneye gitmek için bir kaç hafta bekleyeceğim

Benimde bel ve kasık ağrım var adetim 5 Aralık'ta ana sanki erken olucam gene bu ay bebek yok hayırlısı rabbim den ne desem kendime boş olucak veren rabbim herşeyi enniyi bilen yüce rabbim var bundada hayır ne diyim çok istiyorum bebek ondan olmuo kafa rahat olmayınca olmio

Bu konuyu okuyan olursa en azından sonucunu bilmiş olur demekki bir ihtimalde olsa çok erken belirti gösterebiliyor vücut
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağıniza almak nasip olsun. Bizim için de dua edin ne olur belirtilerinizin bulantı hariç hepsi bende de var ve bende yumurtlamadan bir kaç gün sonra hissetmeye başladım. Şuan adetime bir hafta var ve beklemek çok zor .. darısı isteyen herkese ve bana nasip olsun inşallah. Çok mutlu oldum adınıza. O silik çizgiyi hiç göremedim görmek bizlere de nasip olsun

Merhaba kaç gün kala öğrenmiştiniz acaba

Canim merhaba benim.beta yükseldi 162 oldu şükürler olsun.aende varmi gelişme
Canım ben bat gelir gelmez dayanamayıp kan verdim idrarda pozitif görünce tabi sabırsızlandım iyice. 245 gibi bir şey çıkmıştı çok şükür ben yükselişine bakmadım sonra korktum dış gebelik falan çıkar anlamam diye cuma kan verdim sağlık ocağına bu sefer pazartesi öğlene kadar çıkar dedi bakalım nasıl yükselişi

Ne yaptın canım oldun mu

İnşallah canım hiç belli olmaz allah herkesin gönlüne göre versin

Yok cnm dündü olmadı ama aşırı terleme sıcak basması var ve kasık ağrım var bilmiorum bakalım pazartesiye kadar olmassam direk kan vericem sendede olmusmuydu terleme ateş basma
Bende öğrendikten sonra olmaya başladı ama ben bat gününde öğrendim gebeliğimi

Ay merhaba, ilk belirtileriniz nasıldı tam olarak, benimde sanki içim kıpır kıpır, arada kalbimin çarpıntısını hissediveriyorum, göbeğimin alt kısmında bazen ağrı oluyor ama çok hafif, baş dönmem var 2 gündür çok az ama bugün çok başım döndü sabah. Başkada belirtim yok, adetimede 13 gün var daha, son ilişkim 28 şubatta oldu. 26 günde adet oluyorum.

Canım benim battan 11 gün önce falan çıktı belirtiler ama şöyle bir detayım varki ben 38 günde bir adet oluyorum ve adet günümde öğrendiğimde 5 haftalıktı zaten değere göre henüz doktora gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…