- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
-
- Konu Sahibi ikincibebis
Sen hamilesin bence canım tebrikler inşallah bakali yarın belli olacak benim de gelmedi daha.. dinlen dikkat et istersen kan ver emin olBu alttakinide ayni anda yaptim ya bunlarin yanlis cikma ihtimali varmi sence ? Ayy insallahhhh yaa hadi sende haber et bana
Yaa üzüld0m canimmm insallahhh hayirli haberin gelirBen adet oldum yaabu ay da olmadı inşallah senden güzel haber alırım benim için de dua et
Ahhh kuzumm.ben sana yazmadimmmm hamileyimmmmKanda ne çıktı ? Canım bir var görüyorum bir yok gibi ama yanıltmak da istemem seni. İnşallah vardır
Ayyyy coook sevindim gerçekten. Belliydi silik silik çıkmasından . İnşallah sağlıkla gelsin mutlu oldum çokAhhh kuzumm.ben sana yazmadimmmm hamileyimmmmbata 3-4 kala 28 cikti sali gününden bu yanada da testle takip ediyorumm
Saoll kuzumm darisi insallah tezzamanda sana nasip olsunnnnnAyyyy coook sevindim gerçekten. Belliydi silik silik çıkmasından . İnşallah sağlıkla gelsin mutlu oldum çokbenim için de dua et
tebrik ederim. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. testte ilk en silik pozitifi gördüğünüzde çatlamaadan kaç gün sonra çıkmış oldu ve belirtileriniz nelerdi acaba?Ahhh kuzumm.ben sana yazmadimmmm hamileyimmmmbata 3-4 kala 28 cikti sali gününden bu yanada da testle takip ediyorumm
Tesekkür ederimmm darisi isteyen herkese olsun benim 27.28 mayis yumurtlama 29 mayis catlamaydi ben gözle görülür silik cizgiyi 7 haziranda gördüm canim ama 6 hazirandada cok cok silik benim gördügüm cizgi vardi elimdeki testler erken testti o yüzdrn catlamadan 1 hafta sonra test etmeye basladimtebrik ederim. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. testte ilk en silik pozitifi gördüğünüzde çatlamaadan kaç gün sonra çıkmış oldu ve belirtileriniz nelerdi acaba?
Kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin benimde bugün adet olmam gerekiyor fakat henüz olmadım sadece bulantım var az önce afedersiniz kustum bu sabah test yaptım ilk idrar değildi gözle görülür hafif gölge var gibi ve sağ kasığımda hafif kasılmalar hissediyorum sizce testte varmıdır çalıştığım için de alamıyorum test emin olmadan da tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkcasıTesekkür ederimmm darisi isteyen herkese olsun benim 27.28 mayis yumurtlama 29 mayis catlamaydi ben gözle görülür silik cizgiyi 7 haziranda gördüm canim ama 6 hazirandada cok cok silik benim gördügüm cizgi vardi elimdeki testler erken testti o yüzdrn catlamadan 1 hafta sonra test etmeye basladim
yeni gördüm canım hamile misinKızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin benimde bugün adet olmam gerekiyor fakat henüz olmadım sadece bulantım var az önce afedersiniz kustum bu sabah test yaptım ilk idrar değildi gözle görülür hafif gölge var gibi ve sağ kasığımda hafif kasılmalar hissediyorum sizce testte varmıdır çalıştığım için de alamıyorum test emin olmadan da tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkcası
Yok canım maalesefyeni gördüm canım hamile misin
Canım sonucun ne olduBenim de sizin gibi çok erken belirtilerim oldu nasipse 2. Gebeliğim olacak 3 kez aralıklı zamanlarda kan verdim ilk 0.16 sonra 0.37 sonra 0.97 beta HCG değerlerim çıktı adete 12 gün kala tekrar test yaptım bütün belirtilerim bir anda yok olmuştu sanki 0 sonuç da 0.15 çıktı düşüş oldu hamile değilim dedim ama bu gün adetim 2 gün gecikti hala adet olacakmış gibi de hissetmiyorumm çarşamba gününe randevu aldım hastaneye gideceğim ama sizin de çok erken belirtileriniz olmus sonucunuzu merak ettim doğrusal inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ❤