İlk defa bütün belirtileri yaşıyorum sizce sonuç ne ?

bu arada kasık ağrılarım çok belirgindi. Gece bulantıları yaşıyordum hatta onu hamileliğe değil bir rahatsızlığım olduğuna falan bağlamaya başlamıştım. Üşüyordum özellikle ayaklarım çok üşüyordu. Baş dönmem vardı. Akıntım çok oldu

Bendede akıntı olmaya başladı çok değil ama var adetim bugünde olmassam üç gün geçti

Ay benimde eşim uzman, son ilişkimiz 28 şubatta oldu, şimdi gene erken gebelik testi aldım yapacam valla çok merak ediyorum duramıyorumbazen karnımda pırpır oluyor değişik bişey ama heveslenmicem bu sefer dedikçe hevesleniyorum, nerdeyse 7 aydır evliyiz

Bide sende hala adet olcakmis gibi ağrı oluomu
Valla öğrendiğim günden bir kaç gün önce sürekli adet oldum diye tuvalete gidiyodum. Şuandada ara ara öyle ağrılar yokluyor. Bide şiddetli bir şekilde hapşırınca kasığıma kramp giriyor o var

Test yapma bence moralin bozulacak ben 9 gün önce yaptığımda negatifti sonra 4 gün kala yaptım hayalet çıktı sonra günümden bir gün önce belirgin çıktı erken gebelik testininde hiçbir numarası yok bak benden demesi ilk çocuktan biliyorum

O kadar haklısınki, sürekli test yapıyorum belki çıkar diye, ama yapmicam kendimi tutacam

Merhaba benzer belirtiler bende de var ara ara ağrı oluyor sonra geçiyor sık sık tuvalete gidiyorum sanki regl olmuşum gibi geliyor dün yemekten sonra midem bulandı tam bulanma da değil ekşime gibi su an 3 gün gecikti ama ümitlenip test yapmak istemiyorum geçen ayda benzer şekilde gecikti test almaya gittim ki regl oldum siz bu ay hamile olabilir miyim?

Merhaba benimde bat yarın. Kasıklarıma ara ara giren kramplar var. Şeffaf akıntım var. Sizin akıntınız nasılfı acaba ?

Benimde dortgun gecikti bende bulantı yok yani öle hafif bı kere vurdu ama çok değil bende karın ve kramp çok var bide akıntı olmaya başladı bugünde olmassam yarın hastanede soluğu alırım kaset test yapmak istemiyorum
Nedense en iyi sonç kan olucaktir rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin

Bir dene test yapmayı bir şey kaybetmezsin günün geçmiş işin doğrusunu öğrenirsin

İyi sabrediyosun valla

Amin canım allah hayırlısından ayırmasın

Bakin esiniz de oyle diyorsa kesin hamilesiniz
Erken yumurtladıysanız testte çıkar bence cnkü kusma falan rahme yerleşince mideye baskıdan oluyomuş
1 mm bile olmayan hucre toplulugu rahme yerlesince mideye baski mi yapiyormus yanlis biliyorsunuz, hcg hormonu Mide rahatsizliklarina sebep olabiliyor

Ben bu gün test yaptım pozitif çıktı çok şükür belirtiler hamilelik belirtisiymiş inşallah sizinde pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…