- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 30
-
- Konu Sahibi ikincibebis
Sadece hissediyordum zaten adetimede 1 hafta falan vardı toyluktan herhalde sabredemedin gittim kan verdimİlk hamileliğinizde belirtiniz nelerdi acaba iki haftalıkken öğrrnecek kadar çok merak ettim
Benimde adete 6 gün kaldı bende hissediyorum bazı belirtiler var ama adet belirtiside olabilir inşallah değildir o yüzden sormuştum inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırızSadece hissediyordum zaten adetimede 1 hafta falan vardı toyluktan herhalde sabredemedin gittim kan verdimgeç döllenmede cabası tabi 3 haftalık olması gerekirdi
İnşallah canım benim senin daha az kalmış bize göre söyle bizede sonucunuBenimde adete 6 gün kaldı bende hissediyorum bazı belirtiler var ama adet belirtiside olabilir inşallah değildir o yüzden sormuştum inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırız
Ben kesin hissedemiyorum malesef çok hayal kırıklıkları yaşadığım için hep çekingenim inşallah söylerim canım sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah bende haftaya bugün hamileyim diye gezerim inşallahİnşallah canım benim senin daha az kalmış bize göre söyle bizede sonucunuben çok güçlü bir şekilde hissediyodum ya bana göre kesindi yani ama bunda hayal kırıklığı yaşarım diye hissetmemeye çalışıyorum
İnşallah dualarım seninleBen kesin hissedemiyorum malesef çok hayal kırıklıkları yaşadığım için hep çekingenim inşallah söylerim canım sizlerde güzel haberler alırsınız inşallah bende haftaya bugün hamileyim diye gezerim inşallah
Evet çok var bende psikolojik olabileceğini düşündüm ama yeni istiyorum ve ilk olmayacağı için çokta acelem yok aslında beklemiyordum o yüzden belirtler benide şaşırttı bekleyeceğiz yapacak bir şey yokDaha reglınıza çok var belirtiler bukadar erken başlamaz bence psikolojik Olablir
Biz ne desek boş mecbur bekleyeceksiniz
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah
Belirtiler birazda psikolojik canım 11 gün varken adetine bukadar belli olmaz zaten en erken gebelik 15 günde oluşuyor. Adetine az kalmış. Ozmani bekle derim benTest için erken aslında kusma içinde çok erken o yüzden emin olamıyorum kusma kızımda 6 haftadan sonra başladı şuan daha adetime 11 gün var işte adet döngüm uzun olduğu için emin olamıyorum canım sadece sordum hem konu üzerinden zaman geçiririm hemde 11 gün sonra adet olursam ya da pozitifsem benim gibi arkadaşlarda faydalanmış olur diye
Öyle yapıyorum canımBelirtiler birazda psikolojik canım 11 gün varken adetine bukadar belli olmaz zaten en erken gebelik 15 günde oluşuyor. Adetine az kalmış. Ozmani bekle derim ben
Vildan ne yaptın kan testi yaptın mıEwet sabah kan vericem hayırlı olur inslalah sonu.Allah razı olsun.Sende haber ver gelişmeleri.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba dün yaptırdım kan testi sonuç 9 çıktı.2 gün sonra tekrarlamami istedi doktorum.Ama tahlil çok erken yapıldı 12. Gundu acaba iğne etkisi varmıydı diye düşünüyorum.Pazartesi benim adet günüm pazartesi tekrar yaptiricam bakalım sonuç ne olur inşallah yükselirVildan ne yaptın kan testi yaptın mı
Yaaaa nasıl sevindim anlatamamm benimde bu sabah uyandım evde test vardı dayanamadım yaptım 5 dk içinde silik çizgi çıktı bende salı gününe kadar beklicem inşallah kimyasal falam değildir bir daha test yaparım sonra kan veririm inşallahMerhaba dün yaptırdım kan testi sonuç 9 çıktı.2 gün sonra tekrarlamami istedi doktorum.Ama tahlil çok erken yapıldı 12. Gundu acaba iğne etkisi varmıydı diye düşünüyorum.Pazartesi benim adet günüm pazartesi tekrar yaptiricam bakalım sonuç ne olur inşallah yükselirsende var mı canim bir gelişme
Ay hadi inşallah canim ben dayanamadım birazdan gidiyorum tekrar kan vermeye.Eşim dedi haftasonu düşünüp durmayalim git öğrenelim bana kalsa gitmezdim pazartesi tekrar yaptır diyecek eminim doktor.Bakalim sonuç ne olacak rabbim hayirlisini versin.Senin iğnenin kaçıncı günü bugunBu konuyu okuyan olursa en azından sonucunu bilmiş olur demekki bir ihtimalde olsa çok erken belirti gösterebiliyor vücut
Amin canım benim inşallah bebeğin seninledir. Ben iğne yaptırmadım canım daha 6 aydır deniyoruzAy hadi inşallah canim ben dayanamadım birazdan gidiyorum tekrar kan vermeye.Eşim dedi haftasonu düşünüp durmayalim git öğrenelim bana kalsa gitmezdim pazartesi tekrar yaptır diyecek eminim doktor.Bakalim sonuç ne olacak rabbim hayirlisini versin.Senin iğnenin kaçıncı günü bugun
Inşallah canim iğne yaptırdın gibi aklim da kalmış canim kusura bakma.O zaman kesin hamilesin hayirli olsun.Bende kanı verip okul geldim bakalım sonuç ne olacakAmin canım benim inşallah bebeğin seninledir. Ben iğne yaptırmadım canım daha 6 aydır deniyoruz
İnşallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkesim gönlüne göre versinInşallah canim iğne yaptırdın gibi aklim da kalmış canim kusura bakma.O zaman kesin hamilesin hayirli olsun.Bende kanı verip okul geldim bakalım sonuç ne olacak
Canim merhaba sana haner vermek istedim hamileyimİnşallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkesim gönlüne göre versin
Bebek var o zaman hayırlı olsun değer 5 in altında olsaydı yazmazdimGerçekten mi var yani öyle bir ihtimal. Eğer öyleyse iki hamileliğimde çok farklı başlamış olur. İlkinde o kadar emindim ki hamile olduğumdan teste inanmayıp kan vermiştim adetimede daha çok vardı 5.29 çıkmıştı. Bakalım inşallah hamileyimdir kardeş isteyip duran bir kuzum var çünkü
Ay maşallah allah nazardan saklasın kuzum çoo sevindim inşallah kucağına almakta nasip olurCanim merhaba sana haner vermek istedim hamileyim24 çıktı bugün sonucum doktoru aradım hemen gel dedi gittim rahim kalinlasmis vucut kendini hazirlamis dedi ilaçlar yazdi alip geldim Şükürler olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hayırla sonunu görmeyi kucagimiza almayı nasip etsin