- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
Mesajlarda ne yazıyor ki?
Kıvırılmaz mı?
Kıvırılmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlarda ne yazıyor ki?
Kıvırılmaz mı?
Sorma benim de icim icime sigmiyor cok sinirleniyorum ..
Senin adamla mesajlarının, bu manyağın tlfnunda ne işi var?
Bir cinnet her şeyi çözer
Kilitle kapıyı al eline bir sopa, ver ulan o telefonu diye başla...
S..ç sıva, sende onu tehdit et sonra ara polisi bu kadın evime zorla girdi de, görsün edepsizlik nasıl oluyor, deli deliyi görünce çomağını saklar unutma, sen de gir eskilerden, kocama sarkmıştın yine bunun için mi yakama yapışıyorsun diye saydır ya korkma, dinsizin hakkından imansız
Aşifteye bak sen! Bak yukardaki tavsiyeye katılıyorum, eve çağır sizin evde hallet bu işi. Polisi de çağır şikayetçi ol bir deSs yapip kendine atmis mesajlari
Fotograflari falan
Ruh hastası.Ss yapip kendine atmis mesajlari
Fotograflari falan
Yok artık demekki bu hadsiz senin teli karıştırıyor.bu işine yarar .aklıma bişey geldi ama umarım faydalı olur.bence manyak telimden baska biriyle yazısmıs ben yazmısım gbi sonrada ekran resmi cekip kendine atmış dersin.sonucta yoo ben onun teli izinsiz alıp ekran resmi cogaltıp kendime yollayıp tehdit ediyorum diyecek hali yok.desede ayrı manyak gözükür kimse inanmaz.bence en iyi cözüm bu.nasıl böyle bişey yapar benim telimden aklım almıyor de.ruh hastası ekran resmi bile almış.benmişim gbi yazısmıs deSs yapip kendine atmis mesajlari
Fotograflari falan
Ohoo bütün gün evde oturup senaryo yazıyosa burayı kesin takip ediyodur.okumuştur yazdıklarını yandınYok butun gun evde oturup senaryolar yaziyo
Takipte olabilir hakikaten allah yardımcısı olsun witchinOhoo bütün gün evde oturup senaryo yazıyosa burayı kesin takip ediyodur.okumuştur yazdıklarını yandın