• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk defa aşılama yaptırıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün dinlen daha yumurtan çatlamamış ama çatlamak üzere dedi. Herkes ağrı olmuyor diyor ben duramıyorum ağrıdan aynen bende de basınç var gaz şişkinlik tuhaf yani anlamadım
O kadar ilaçlar, fazla büyüyen yumurtalar falan çok normal bu sancılar.. geçecek inşallah 🥰🙏🏼

Salı günü akşam 11 bugün sabah 11 gibi yaptırdım yani 36 saat civarı sizin ?
Ben salı 7 de yaptım iğneyi, 10 da aşılama oldu. Benim doktor 39-40 saat sonra yapıyorum ben dedi. 8.30 gibi benim baya sancı girdi karnıma sanırım o zaman çatladı. Bir de bize bu aksam da mutlaka değerlendirin dedi bize ama hiç halim yok 😬😬

Ben salı 7 de yaptım iğneyi, 10 da aşılama oldu. Benim doktor 39-40 saat sonra yapıyorum ben dedi. 8.30 gibi benim baya sancı girdi karnıma sanırım o zaman çatladı. Bir de bize bu aksam da mutlaka değerlendirin dedi bize ama hiç halim yok 😬😬
Çatladı o zaman hayırlısıyla olur inşallah Bize de aynı şeyi söyledi bugün değerlendir o zaman sonuçta geç değil hala nolur nolmaz garanti olsun 😬

Ben bir kez yaptırdım ama sonra doğal yoldan hamile kaldım 🤗

Çok sevindim canım senin adına cok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın benim daha 3. Günüm gerginimmmm belirtilerim nelerdi canım

canım benim aşırı şişkinim yprgubluk göğüs hassasiyeti sık idarara çıkma
Şuan tek belirti sık idrara çıkma sol arka bel ağrısı onun dışında şişkinlik mevcut 🤪 kendimi daha fazla umutlandırmayayım inş inş rabbim isteyen herkese nasip etsin 14. Günde test yaptım değilmi canım

Back