- Konu Sahibi meleksimam
- #16.821
slm canım. ii işte .. sen nasılsın
ii sayılır pek keyfim yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım. ii işte .. sen nasılsın
ii sayılır pek keyfim yoknedenini bende bilmiyorum
biliyorum hepsine dikkat ediyorum ama geçmiyor işteee neyse bir doktora gıdeyımde vicks ve sıcak su torbası iyi gelıyormus doktora sorucam onu kullanıcam olmadı
kilo aldın mı canım nasıl geçiyor hamilelikk ?
ASBELOVE mide bulantılaırm allaha şükür azaldı cok az geçti gitti yani :)
seni sırt üstü yatırıp karnını kıdıklıcamm :)) öyle severim benn.. gamze hamiş ona yapamam![]()
ii sayılır pek keyfim yoknedenini bende bilmiyorum
slm bende inş aralıkta yada ocakta bebek istiyorum. benim ilk bebegim olacak ama 2 tane düsük yaptım 2 sini gecen sene ocaka ayında kaybettım ama korunmadıgım halde hamilee kalamadım bu ay 14 gün gecıktım doktora gittim kist varmıs ama patlamıs hamıle kalabılırsın dedı ama esim cok istemeye basladı hızlandırmak için yapabilcegım dogal bisiy varmı ilaç kullanmak istemıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmsınz..
hayırdır hayatım..
kızlar halletmem gereken biraz iş var (aslında dağ kadar) sonra yine gelirim... :)
öptüm sizi..
biliyorum bende umutsuzum mutsuzum keyifsizim( içim daralıyo
allahım benim bu iş yerimdeki öküzlere kendi kendilerini gütmeyi öğret yarabbim amin
yanlış.... kendini güdebilen öküz olmaz:)) mutlaka birilerine ihtiyacı olacak... sende bu yüzden oradasın bebeğim.
ne yaptılar yine.
ben bu duyguyu biliyorum bitanem.. belirsizlikler. beklemeler. yada rutine bağlanan hayatımız.. herşey etken bunda hayatım.
yapacak keşke bişey olsa. inan neler neler yapılırdı.
slm hayatım. geçmiş olsun öncelikle kayıpların için. Allah senide çok bekletmesin. sağlıkla bebişini nasip etsin. neden düşüyormuş araştırılmadımı mutlaka bir nedeni vardır. ona göre tedavi uygulanmalı diye düşünüyorum.
amin. arastırıldı çapaya gittim bişiy cıkmadı sonra doktorumu degiştirdim hamile kalınca kan sulandırıcı kullanacaksın ama bi sıkıntı yok dedi bilmiyorum neden olmuyor napcamıda bilmiyorum..
haklısın galiba değişikliğe ihtiyacım var biraz
aman ben hiç birini güdmek falan istemiyorum
zaten iyice sinirlendim en sonunda patlattılar beni
zaten şu meşur abimizi bilyosununz öğlen çıkacam diyorum adama taşa sölesem o kadar dile gelirdi yeter anladım die
bu taş kafa anlamıyo
diğerleri başka alem çıktı alırlar makineye bakmazlar
11,000 dolarlık makinenin hakkını eline vermişler çıktı
alınmıyo
o diğerine diğeri öbürene b.k atıp duruyo
kan sulandırıcıyı bende yıllardır kullanıyorum hayatım. hiç endişe etme olurmu. hala kullanıyorum. çok şükür bebişimde sağlıklı.. Sabırlı ol olurmu. gelecek ben eminim ebebişin. hem benim bir sözüm vadrır rabbim hiç bişeyi kolay nasip etmiyor diye.
allah bagıslasın bebegini inş saglıkla kucagına alırsın. ben sabrediyorum en iyi zamanı rabbim bilir ama esim artık sabredemiyor anlatıyrm ama cok istiyor :100: bşiy daha sorcam sogan yada incir kürü varmıs galiba bi bilgin varmı ise yarıyor mu?