Ilk çocuğunu düşünenler...

hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum

canım mide bulantıların nasıl? işten ayrılmıştın dimi?

Allah yardımcın olsun canım biraz zor geçiyor galiba.

hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum

geçmiş olsun hayatım. bebişini kucağına alınca bütün sıkıntıların geçecek inş.
doktoruna söyle tabi ihmal etme. dikkat et kendine.

evet canım ben istanbula pahalı diyordum ankara almış başını gidiyor valla bakalım istanbulda inşallah iyi bir dr. bulurum da hiç gerek kalmaz kaan beye gitmeye çok yorucu bir süreç zaten bir de şehrilerarası yolculuk stres mahvolurum herhalde maliyeti de cabası zatennn
Allahım inşallah gerek kalmadan normal yolla nasip eder bebişimizi bizeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiinnnn... rabbim aratmasın.

:))) iyi fikir ama dimi... öyle kesi falanda yapılsın istemiyorum ..

inş. cnm geçen benim doktorun bi videosunu dinledim
oda normal doğumu destekliyo
mutlu oldum
diokş normal doğan çocuklar daha az sarılık oluyo anne daha sağlıklı oluyo dio
tabi ta herşey olması gerektiği gibi olmalı bencede

günaydın kızlar...

yine başladık maratona... Kendimi at gibi hissediyorum. hergün koş koş bitmiyor. arkadaş nezaman gelecek bu yolun sonu???

Gamzecim mayaarı düşünmeden edemiyorum bu aralar çok üzgünüm... Tek kurtuluşum mayalar! :?

günaydın asya

kolay gelsin hayırlı işler.
mayalara takılmayalım biz yolumuza devam edelim.
sabah kalktığımdan beri belime zonk diye ağrılar saplanıyor ara ara oturunca geçiyor

canım merhaba,
Tup bebek ıcın yaklasık ne kadr bı ucret gerekıyor ve surec nekadr suruyor acaba?? 23-39 yas arası devlet ılk ıkı denemenın ılaclarını karsılıyormus sanırım bunun ıcın devlet hastanesınden nereye basvurmak lazım,devlet nekadarını karsılıyor acaba??
Dogal yoldan olması umutlarım tamamen bıttıgı ıcın artık bunu arastırmanın ve esımı alıstırmanın zamanı geldı de gecıyor ...

tatlım öncelikle eşinin iyi bir üroloğa gitmesi gerek bir kaç test daha yapılması gerekiyor bence detaylı araştırılması gerek varikosel var mıydı kontrol edildi mi eşinde bir de spermogram testi 3ayda bir yenilenmesi gerek diyor dr.lar bunları göz ardı etme bende seninle aynı düşüncedeydim ama iş öyle olmuyormuş mesela sperm dna hasar tespiti yapılması gerekiomuş çünkü eğer onda sorun varsa tüp bebek tutma şansı da az bunların hepsinin denenip eğer çok uzun değilse bekleme süreniz önce aşılama denenip sonra tüp bebeğe geçme taraftarı gerçek dr.lar çünkü çoğu para kazanma sevdasında o yüzden dr.unu da iyi seçmelisin ama önce eşinin iyi bir kontrolden geçmesi gerek bence şimdi ben beklemedeyim eşimin tüm tetkikleri yapılıo ondan sonra ilaç tedavisine başlanacak olmazsa aşılama veya tüp diyorum evet beklemek çok can sıkıcı ama Allahımızın bize verdiği sınavda böyleymiş ne diyelim...
Tüp bebeğe gelince eğer devlette yaptıracaksan ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama özelde yaptıracaksan devlet hastanesinden rapor alıp gittiğinde ilaç ücretleri hariç yine bir kısım ödeme yapıyorsun diye biliyorum yakın zamanda gittiğimde hastaneye bir bayan tüp bebek için rapor alıyordu dışarda yaptıracakmış 5000tl ye mal oldu dedi raporlu olduğu halde sana bir link veiyorum orada da detaylı bilgi vermişleri zaten bir oku istersen
Devlet Tüp Bebek Masrafını Karşılar Mı? | Tüp Baba
umarım gerek kalmadan gelir bebişin ama yine söylüyorum eşinin detaylı kontrolü
Konusunda çok iyi olan kaan hocanın site linkinide vereyim sana oradan oku olmazsa aklına takılanları eşinin tetkiklerini de mail aracılığıyla yollayıp fikir danışabilirsin
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
biraz uzun oldu ama kusura bakma canım.....

gel hadi... gelll... kıyamam:)

mırrrrrrr......

amiiinnnn... rabbim aratmasın.

amin canım aminnnnnn

bu fikir doktorumdan geldi. şimdi bende pıhtılaşma sorunu var. genel anestezi verilemiycek. epidural olucak sezeryan olursada. ee elimizdede normal doğum gibi bir şans var. doktorum önerdi epidural normal doğumu.

kesinlikle canım niye sağlığından olasın ki inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz da istediğin gibi olurrr

Ayakta çok kalmayacaksın, yatış pozisyonuna da dikkat et. Bende de oluyor sık sık

biliyorum hepsine dikkat ediyorum ama geçmiyor işteee neyse bir doktora gıdeyımde vicks ve sıcak su torbası iyi gelıyormus doktora sorucam onu kullanıcam olmadı

kilo aldın mı canım nasıl geçiyor hamilelikk ?

ASBELOVE mide bulantılaırm allaha şükür azaldı cok az geçti gitti yani :)

bu fikir doktorumdan geldi. şimdi bende pıhtılaşma sorunu var. genel anestezi verilemiycek. epidural olucak sezeryan olursada. ee elimizdede normal doğum gibi bir şans var. doktorum önerdi epidural normal doğumu.

zaten sezeryanı mecbur durumda yapıyorlar artık dimi? en güzeli epidural bencede...

kızlar halletmem gereken biraz iş var (aslında dağ kadar) sonra yine gelirim... :)

öptüm sizi..

Back
X