Ilk çocuğunu düşünenler...

sendende cnm bende cıkıyorum gorusurz bişiler yemem lazım kahvaltı bıle yapmadım kocam b duysa bacaklarımı kırar :1:

aynen benimki de öyle. Tek başıma bir şey yiyemiyorum. O gelinceye kadar da aç durunca da kızıyor. Tabii bi de bir kaç kilo fazlam var.. :))

aynen benimki de öyle. Tek başıma bir şey yiyemiyorum. O gelinceye kadar da aç durunca da kızıyor. Tabii bi de bir kaç kilo fazlam var.. :))

ya ben tek basına hayatta kahvaltı etmem acıp telefonu azıına gelenı soyluyor kızıyor bende laf ısıtmmek ıcın yıyorum :D yalanda soyleyemem ama artık bebek dusunuypruz saglıklı beslenelım kızlar diyene bak :27:

Evet çok değişik bi duygu, bakma ben sana diyorum ama hele benim bi adetim geciksin nasıl stres yaparım acaba oldu mu? adetim mi gecikti? ne durumdayım diye :1: Biz yine de sakin olmaya çalışalım :)

Ay ben o hissi henüz bilmiorum Canim bu ay ilk deneme ya bakalım 27 Nisan bat tarihim o günde esimin dogum gunü nolcak görcez hayırlısı :))

Evet çok değişik bi duygu, bakma ben sana diyorum ama hele benim bi adetim geciksin nasıl stres yaparım acaba oldu mu? adetim mi gecikti? ne durumdayım diye :1: Biz yine de sakin olmaya çalışalım :)

Ay ben o hissi henüz bilmiorum Canim bu ay ilk deneme ya bakalım 27 Nisan bat tarihim o günde esimin dogum gunü nolcak görcez hayırlısı :))

ya ben tek basına hayatta kahvaltı etmem acıp telefonu azıına gelenı soyluyor kızıyor bende laf ısıtmmek ıcın yıyorum :D yalanda soyleyemem ama artık bebek dusunuypruz saglıklı beslenelım kızlar diyene bak :27:

Hepimizin kocaları yemek konusunda hassas sanırım :D Benimde öğlen yemeklerim çok aksıyor iş yerinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum bide dışarı da yemeğe de alışkın değilim :120: Zaten yemekle de aram yok ya neyse :)) Bundan sonra dikkat etmek gerekiyor.

Hee birde geceleri süt için kalsiyum olsun, öğlenleri yoğurt tüketmeye özen gösterin hatta ev yoğurdu yapabiliyorsanız çok daha iyi. Ben artık her gece süt içiyorum, akşam yemeklerinde kendimi zorlayıp bi kase yoğurt yiyorum :) Herşey bebiş için :55:

Aynen kızlar benim kociste sürekli arayıp yemek yiyip yemedigimi kontrol ediyo ama bende sabahları Bişey yiyemem ki kızıyor valla kızmasın diye atıştırıyorum bişeyler :))

Son düzenleme:
Aramıza yeni katılanlar var, hoş geldiniz. Umuyorum hepimiz de tek tek buradan güzel haberleri veririz. Bir şey soracağım, cahilliğime verin. Yasmin ne?

kızlar hızınıza yetişemiyorum yahu :) yasmin doğum kontrol hapı ilk evlendiğimde bu meretle korunayım demiştimde 1 ay kanamam kesilmemişti.. eşim e zaten birlikte olmamıza izin vermeyerek maksimum koruma sağlıyor çok güzel ama sevmedim ben bu yöntemi demişti :D

yaa, geçmiş olsun. Bat meselesini ben de anlamadım. Biz yeniyiz ya, ondan anlamadık her halde. çaktırmayın. :))

kızlar sat son adet tarihi yani 1 nisanda adet oldunuz diyelim olupta 12-14-16 nisanda da yumurtlama tarihiniz ilişkiye girdiniz ve tuttu o zaman gebeliğin başlangıcı için son adat tarihi baz alınacak..

bat ise beklenen adet tarihi yani 1 nisanda adet olan biri hamile kalmaz ise 28 gün sonra yani 29 nisanda görecek ya adetini.. 29 nisan böylece bat oluyor..

kızlar hızınıza yetişemiyorum yahu :) yasmin doğum kontrol hapı ilk evlendiğimde bu meretle korunayım demiştimde 1 ay kanamam kesilmemişti.. eşim e zaten birlikte olmamıza izin vermeyerek maksimum koruma sağlıyor çok güzel ama sevmedim ben bu yöntemi demişti :D

Bende öyle etkisi olmadı ama psikolojimi bozdu deli gibiydim :D Seni tam sıkı korumuş normal haplar %99 korur yasmin seni %100 korumuş :1:

kızlar sat son adet tarihi yani 1 nisanda adet oldunuz diyelim olupta 12-14-16 nisanda da yumurtlama tarihiniz ilişkiye girdiniz ve tuttu o zaman gebeliğin başlangıcı için son adat tarihi baz alınacak..

bat ise beklenen adet tarihi yani 1 nisanda adet olan biri hamile kalmaz ise 28 gün sonra yani 29 nisanda görecek ya adetini.. 29 nisan böylece bat oluyor..

Sağol canım bende diyorum nedir bu sat bat :D

kızlar yasmin yazısını görünce konuya bakmadan atladım k. bakmayın :)) bnde 1 senedr yasmin kullanıyorum ama bazıları olumsz seyler yazmış aranzda korunma sürecnde kullannlar oldumu

kızlar yasmin yazısını görünce konuya bakmadan atladım k. bakmayın :)) bnde 1 senedr yasmin kullanıyorum ama bazıları olumsz seyler yazmış aranzda korunma sürecnde kullannlar oldumu

arkadaşım yukarıda dediğim gibi ben 1,5 ay kullandım ama kanamam hiç kesilmedi.. sorunsuz korunan arkadaşlarım da var yasminle .. sonuçta doğum kontrol hapında ısrarlıysan yasmin en az hasar vereniymiş öyle söylemişti doktor. diğerleri baş ağrısı falan yapıyormuş sanırım.. tabiki bu yöntemle korunan arkadaşlar yazarsa daha çok işine yarar.. benim tecrübem kısa ama % 100 güvenli oldu :D

arkadaşım yukarıda dediğim gibi ben 1,5 ay kullandım ama kanamam hiç kesilmedi.. sorunsuz korunan arkadaşlarım da var yasminle .. sonuçta doğum kontrol hapında ısrarlıysan yasmin en az hasar vereniymiş öyle söylemişti doktor. diğerleri baş ağrısı falan yapıyormuş sanırım.. tabiki bu yöntemle korunan arkadaşlar yazarsa daha çok işine yarar.. benim tecrübem kısa ama % 100 güvenli oldu :D

Bende 3 ay kullandım ama adet düzensizliğim vardı yumurtalıklarımla ilgili sorunum vardı 3 ayda geçti bitti çok şükür :) Doktor yasmini verirken en az yan etkisi olan hap demişti. Kiminin yüzündeki sivilceleri bile geçiriyormuş ama bende ters tepti :)) Yüzümde ve genital bölgemde sivilceler çıktı hadi bunu geçtim psikolojik dengemi bozdu hiçbişey yokken ağlıyordum sonrada gülüyordum. Herkeste aynı etkiyi yapacak diye bişey yok sana bir yıldır bi sorun çıkarmadıysa kullanmaya devam et derim. Çünkü en az yan etkisi olan hapmış.

Bende çoğu şey tersine olur zaten, ben haşimato hastasıyım, normalde haşimatolar kilolu olur bense 47,50 olabilidim daha yeni :))) Kısacası sana iyi geldiyse hiç başka yazılanlara bakma:34:

2 yıl doğum kontrol hapıyla korundum.Hiçbir olumsuzluğunu yaşamadım.Umarım hamile kalırkende problem olmaz

Back
X