Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben lise olarak mı girsem önlisans olarak mı çok kararsızım. Şuan Sosyoloji okuyorum 4yıllık ama 2. yılında diploma alabiliyormuşuz tabi bölüm yazmıyormuş.Lisede de çocuk gelişimi okudum. Liseden mi Önlisanstan mı atanmam daha kolay olur araştırmam lazım :S Ona göre sınava gireceğim :S

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
ben aof lab.veterıner saglık okuyorum su an son bır dersım var onu verıcem bıtırırsem önlisans olarak bıtırmez isem lise olrak gırcem hersey bu sınavarıma baglı bakalım guzel gectı ama inş gecerım 4 .senem ya 2 senelıgı bır ders yuzunden bıtıremedım

benim de girişimim iki. Ben kalkmıyorum, üstelik belimin altına yastık koyuyorum, eşim duştan çıkana kadar öyle yatıyorum. öyle yapın yazıyordu bir yerde. Inşallah tutar...

Biz eşimle yatıyoruz yarım saat kadar sakın kıpırdama diyorum :1: Yastık olayını hiç denemedim. şu sat bat olayı nedir ben anlamadım forumda yazıyordu :))

ben lise olarak mı girsem önlisans olarak mı çok kararsızım. şuan sosyoloji okuyorum 4yıllık ama 2. Yılında diploma alabiliyormuşuz tabi bölüm yazmıyormuş.lisede de çocuk gelişimi okudum. Liseden mi önlisanstan mı atanmam daha kolay olur araştırmam lazım :s ona göre sınava gireceğim :s

hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

hiçbir bilgim yok canım. Bir şey öğrenirsem sana mutlaka yazarım. Bölümün çok güzelmiş. Niye çocuk gelişimi üzerinden devam etmedin? Bi de sosyolojiyi mutlaka bitir, yarıda bırakma. çocuk yuvalarında iş bulursun, her iki bölümünün de faydasını görürsün..

ben aof lab.veterıner saglık okuyorum su an son bır dersım var onu verıcem bıtırırsem önlisans olarak bıtırmez isem lise olrak gırcem hersey bu sınavarıma baglı bakalım guzel gectı ama inş gecerım 4 .senem ya 2 senelıgı bır ders yuzunden bıtıremedım

Ben daha 1.sınıftayım reber hocası dedi "eğer seneye alttan ders bırakmadan diploma alabilirsen önlisans olarak sınava gir" Seninde tek dersin kalmış eğer önün açıksa önlisans olarak gir canım o derside verirsin inşallah Amin :)

Biz eşimle yatıyoruz yarım saat kadar sakın kıpırdama diyorum :1: Yastık olayını hiç denemedim. şu sat bat olayı nedir ben anlamadım forumda yazıyordu :))

bende anlamadım bat nedir arkadaslar ya :s ben kalktım işte 3 dk bıle olmadı bobregımde tas vardı dusurmusum o yuzden tas olusmasın dıye tuvaletımı asla tutamam o anda geldı gıttım :( gıtmesem böbreğim agrıyor yapcak bırsey yoktu ya çok üzüldüm:14:

Ben daha 1.sınıftayım reber hocası dedi "eğer seneye alttan ders bırakmadan diploma alabilirsen önlisans olarak sınava gir" Seninde tek dersin kalmış eğer önün açıksa önlisans olarak gir canım o derside verirsin inşallah Amin :)

inş bu brans olarak seçmicem zaten çünkü bir memur alıyorlar o yuzden sansım yoktur düz memurda olsam memur olayım anlayacagınız

inşallah mezun olursun canım, amin. Bölümün güzelmiş, atanman zor olmaz her halde...

bende anlamadım bat nedir arkadaslar ya :s ben kalktım işte 3 dk bıle olmadı bobregımde tas vardı dusurmusum o yuzden tas olusmasın dıye tuvaletımı asla tutamam o anda geldı gıttım :( gıtmesem böbreğim agrıyor yapcak bırsey yoktu ya çok üzüldüm:14:

yaa, geçmiş olsun. Bat meselesini ben de anlamadım. Biz yeniyiz ya, ondan anlamadık her halde. çaktırmayın. :))

hiçbir bilgim yok canım. Bir şey öğrenirsem sana mutlaka yazarım. Bölümün çok güzelmiş. Niye çocuk gelişimi üzerinden devam etmedin? Bi de sosyolojiyi mutlaka bitir, yarıda bırakma. çocuk yuvalarında iş bulursun, her iki bölümünün de faydasını görürsün..

Ben çocuk gelişimi çok istedimde puanım yetmedi :2:Geçiş hakkım vardı ama evlendiğim için başka şehirdeyim mezun olduğum okulun oradaki üni. geçiş yapabiliyormuşum, eğer balıkesir üni. geçiş yapabilseydim devam edecektim ama olmadı:2: Benim bölümüme en yakın ve önü açık olarak sosyolojiyi seçtim. Sosyolojiyi inş. tamamlayacağım, bırakmayı düşünmüyorum ama 2.yılında önlisans diploması alıp 3 ten devam edeceğim.

Geçmiş olsun canım, olacak olduktan sonra o 3dk.da bile olur. :)

ben çocuk gelişimi çok istedimde puanım yetmedi :2:geçiş hakkım vardı ama evlendiğim için başka şehirdeyim mezun olduğum okulun oradaki üni. Geçiş yapabiliyormuşum, eğer balıkesir üni. Geçiş yapabilseydim devam edecektim ama olmadı:2: Benim bölümüme en yakın ve önü açık olarak sosyolojiyi seçtim. Sosyolojiyi inş. Tamamlayacağım, bırakmayı düşünmüyorum ama 2.yılında önlisans diploması alıp 3 ten devam edeceğim.

güzelmiş o zaman... Evlilik için bir çok şeyi böyle erteledik. Kıymetimizi bilirler inşallah... Ben de evlenmesem şimdi üniversitede hocaydım :( eşimden ayrı düşmemek için başvurmadım. Sevdik, çok sevdik, napalım :))))))))))))))))))))))

güzelmiş o zaman... Evlilik için bir çok şeyi böyle erteledik. Kıymetimizi bilirler inşallah... Ben de evlenmesem şimdi üniversitede hocaydım :( eşimden ayrı düşmemek için başvurmadım. Sevdik, çok sevdik, napalım :))))))))))))))))))))))

Gerçekten insan nelerden vazgeçebiliyor :) hayat 2 yol gösterdi biz evliliği tercih ettik. Kıymetimizi ömür bou bilirler inşallah, Amin :)

Back