Ilk çocuğunu düşünenler...

Hımmm bende tam bilmiyordum. Benim adetim hap kullanmadan önce hep geç gelirdi, benim sonraki günleri de değerlendirmem lazım ne olur ne olmaz :1: Tabi meleksimamın dediği gibi o hafta misafir kabul etmemek lazım ışıkları söndürüp oturmalıyız :52: Biz zaten 4 haftadır pazar günleri boş kalamıyoruz ya bi pazarımız var özledik birbirimizi aynı evin içinde :( Yarın yine misafir gelecekmiş haftaya kimseyi kabul etmicem evde yokuz demem lazım bi yalnız kalamıyoruz :50:

vallahi ben kafayı yerim her pazar her pazar.. yok kızlar zatn bebiş olunca bol bol gelirler bu ara gelmesinler :1: arkadaşım sen boşver 12. 14. 16 kuralını bat a kadar allah ne verdiyse :1:

vallahi ben kafayı yerim her pazar her pazar.. yok kızlar zatn bebiş olunca bol bol gelirler bu ara gelmesinler :1: arkadaşım sen boşver 12. 14. 16 kuralını bat a kadar allah ne verdiyse :1:

Gelmeyin de diyemiyoruz ama hafataya gezmeye gidicez dicem herkese, sadece bebek içinde değil ya valla özledim eşimi o gece çalışıyor ben gündüz, sabah kahvaltıda görüşüyoruz sadece az önce telefonda konuştuk kapatırken görüşürüz diyor bende dedim evet mümkünse bi ara görüşelim :52:

Bide biz başka şehirdeyiz burada kimsemiz yok herkes şehir dışından baskın yaptı şu son bir aydır hiç bi hafta sonu boş kalamadık :50:

kimseden ses çıkmıyor sanırım daha müjdeli haber veren olmadı canım, ama en kısa zamanda teker teker güzel haberleri veririz inşallah (amin) :34: Sende durumlar nasıl?

ya bugün kasığım çok ağrıyor. Adetim 27 nisanda. Daha şimdi ağrı olmaz her halde. Bilmiyorum, belki de psikolojiktir.

Gelmeyin de diyemiyoruz ama hafataya gezmeye gidicez dicem herkese, sadece bebek içinde değil ya valla özledim eşimi o gece çalışıyor ben gündüz, sabah kahvaltıda görüşüyoruz sadece az önce telefonda konuştuk kapatırken görüşürüz diyor bende dedim evet mümkünse bi ara görüşelim :52:

Bide biz başka şehirdeyiz burada kimsemiz yok herkes şehir dışından baskın yaptı şu son bir aydır hiç bi hafta sonu boş kalamadık :50:

Kıyamam yaa.. inşallah düzene girer herşey ve sizde stressiz sorunsuz geleceğe yönelik adımlar atabilesiniz..

kolay gelsin canım... Benim de karnım ağrıyor, niye anlamadım.[/

teşekkür ederim.. hayırdır karnın neden ağrıyorki ? ayaklarından soğuk falanmı aldın acaba.. biraz sıcak su falan koysan belki iyi gelir .. bide bat ne zaman ?

BAT 27 NİSAN. BİLMİYORUM. BUGÜN EVDE ÇOK ÜŞÜDÜM, BELKİ ONDANDIR.

arkadaşlar merhaba,
Allahin izniyle bizde 2 ay sonra ilk bebeğimizi yapmayı düşünüyoruz ,
bu testleri gebelikten ne kadar önce yaptirmak
gerekiyor.

arkadaşlar merhaba,
allahin izniyle bizde 2 ay sonra ilk bebeğimizi yapmayı düşünüyoruz ,
bu testleri gebelikten ne kadar önce yaptirmak
gerekiyor.

allah hayırlısıyla nasip etsin size de inşallah, amin. Bence tam zamanı, git yaptır. Allah göstermesin bir tedavi filan gerekirse 2 aya kadar görürsün. Hem iyi bir doktor bulmak çok zor, ancak bulursun. Ben daha bulamadım. :(( kolay gelsin canım.

Kızlar yeni bir şey öğrendim, hani belki siz biliyorsunuzdur da ben yeni öğrendim. :) ovulasyonu çok da takip etmeye gerek yok; adetten yaklaşık bir hafta sonra ben de çok fazla akıntı oluyordu, beyaz bir akıntı. Ben de korkuyordum, bir sorun var mı diye. Meğer o akıntı o dönemlerde herkeste olurmuş, yumurtlama zamanıymış. Bu ay takip ettim, tam da ovulasyonun yüksek olduğu haftaya denk geldi. Bilmeyenlerin bilgisine :))

ewet canım akıntının çok olması yumurtlama zamanın olduğunun belirtisiymiş bende duymuştum...

bat 28 nisan bakalım yazıcam eger hamileysem burayaaaa kısa zamanda olsa cok guzel duygularımızı paylastık dimi kızlar arayı sogutmayalım

Back
X