- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.521
Geçmiş olsun canım ya dikkat et. Ben düşmemek için merdivenleri öyle bir iniyorum ki gülersin halime. Allah muhafaza bu minik canlar bize emanet.Burdayız
Kızlar cuma günü düştüm ben
Marketten çıktık hava yağmurlu,kaldırımın ucunu aşağıya doğru eğimli yapmışlar görmedim.Ayağım kaydı ellerimi yere koydum bacaklarımı kastım.Köprü yaptım resmen düşüşümün şiddetini azaltmek için.O sırada eşim yetişti.Totoyu yere değdirmeden atlattım.Ama çok korktum
Geçmiş olsun canım ya dikkat et. Ben düşmemek için merdivenleri öyle bir iniyorum ki gülersin halime. Allah muhafaza bu minik canlar bize emanet.
Ben de nihayet bebek bezimi aldım. Geceliklerimi yıkayıp çantama koysam diyorum. Bebişiminkileri de ya dolaplar gelince yıkarım ya da çok gecikirse birazını yıkar çantasına koyarım
Bende çok dikkat ediyorum aslında ama nasıl oldu anlamadım..Kendimi nasıl korumaya aldım onuda anlamadım.Reflekslerim iyiymiş çok şükür..
Bizimde odamız Nisansonu gelecek.Dolapları havalandırdıktan sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirecem.Bebek bezimi bende aldım.Kendime pijama takımınıda önümüzdeki haftalarda alacam.Çanta hazırlamak daha içimden gelmiyor
Burdayız
Marketten çıktık hava yağmurlu,kaldırımın ucunu aşağıya doğru eğimli yapmışlar görmedim.Ayağım kaydı ellerimi yere koydum bacaklarımı kastım.Köprü yaptım resmen düşüşümün şiddetini azaltmek için.O sırada eşim yetişti.Totoyu yere değdirmeden atlattım.Ama çok korktum
Seninki tam yaza geliyor. Nisanın sonuna doğru alırsan tüm yazlık modeller çıkmış ve fiyatları da makulleşmiş olur. Ben nedense bir acele ile herşeyi hazır etmek istiyorum. Bazen bebeğimin erken doğup da açıkta kaldığını görüyorum rüyalarımdaEşyalar da ortada duruyor, dağınık sevmiyorum böyle. Mobilya işi de zormuş ama karar vermesi zor oluyor.
Bende çok dikkat ediyorum aslında ama nasıl oldu anlamadım..Kendimi nasıl korumaya aldım onuda anlamadım.Reflekslerim iyiymiş çok şükür..
Bizimde odamız Nisansonu gelecek.Dolapları havalandırdıktan sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirecem.Bebek bezimi bende aldım.Kendime pijama takımınıda önümüzdeki haftalarda alacam.Çanta hazırlamak daha içimden gelmiyor
Burdayız
Seninki tam yaza geliyor. Nisanın sonuna doğru alırsan tüm yazlık modeller çıkmış ve fiyatları da makulleşmiş olur. Ben nedense bir acele ile herşeyi hazır etmek istiyorum. Bazen bebeğimin erken doğup da açıkta kaldığını görüyorum rüyalarımdaEşyalar da ortada duruyor, dağınık sevmiyorum böyle. Mobilya işi de zormuş ama karar vermesi zor oluyor.
Geçmiş olsun canım ya allah korumuş bebeğini de seni de..
Çok ozendim ama ben şimdi ;-) allah saglikla kullanmayi nasip etsin hepsini..
Biz de kesemizi gördük bugün teyzeleri;-) 1 cm miş.. artik gebelik takvimi istiyorummmmm...:-D
nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor ?? 1 nisanda kontrolümüz var bakalım kızım nasılmış ?
beşiğimizi de alıcaz pazartesi günü inşallahh eksıkler gözumde buyuyor gittikçe , beşiğinide nisanın sonu gibi kurdurturum diye dusunuyorum bakalım nasıl olacak gittikce heyecan artıyor
geçmiş olsun aman dikkat et canım. daha heyecan sarmamış demekki :)
ayy cnm ben,m allah korumuş valla geçmiş olsun
canıım yaa. çok geçmiş olsun. iyi olmana sevindim.
Ben de 8 nisanda göreceğim tabi kendini saklamazsa. Çok merak ediyorum ne alemde diye. Acaba saçları çıkmış mıdırnasılsınız hanımlar nasıl gidiyor ?? 1 nisanda kontrolümüz var bakalım kızım nasılmış ?
beşiğimizi de alıcaz pazartesi günü inşallahh eksıkler gözumde buyuyor gittikçe , beşiğinide nisanın sonu gibi kurdurturum diye dusunuyorum bakalım nasıl olacak gittikce heyecan artıyor
Hayırlısıyla olur inşallah. Çalışmalara devamkızlarrr hepinizi tebrik ederim
Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına alın bebişlerinizi inşallahh
banada dua edin emi ? sizler sabisiniz şimdi duanız kabul olur ne olur banada dua edin bende sağlıklı sıhhatli bi bebişe hamiş olabileyim.. 5 aydır bekliyorum ama henüz olmadıama bu ay daha bir umutluyuz..
dualarınızı bekliyorum...
bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...
Geçmiş olsun canım ya allah korumuş bebeğini de seni de..
Çok ozendim ama ben şimdi ;-) allah saglikla kullanmayi nasip etsin hepsini..
Biz de kesemizi gördük bugün teyzeleri;-) 1 cm miş.. artik gebelik takvimi istiyorummmmm...:-D
hadi hayırlısı canım. bizde dün kontrole gitttik. maşallah kalbi güm güm düvideoya da çektim bir güzel. hatıra olacak bebeşime.
hadi hayırlısı canım. bizde dün kontrole gitttik. maşallah kalbi güm güm düvideoya da çektim bir güzel. hatıra olacak bebeşime.
Günaydın millet.
Bir sorum olacak, öncelikle sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istedim.
ben (bilen bilir) 28 yaşımdayım ve 3,5 yıllık evliyim. bu yaz bebek için çalışmalara başlamak istiyoruz. fakat benim PCOS'um var. ve bunun için yaklaşık 4 aydır doğum kontrol hapı (Diane-35) kullanıyorum. tiroidlerimin de az çalışması dolayısı ile Euthyrox-50 kullanıyorum. bir sonraki doktor kontrolüm 27 mayıs. o zaman doktora gidip bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim. doğum kontrol hapını bıraktıracak muhtemelen ve tiroid ilacıma doz ayarlaması yapacak (tiroid ilacını ömür boyu kullanmam gerekiyormuş).
sorum ise, doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonrasında bebek yapmak daha sağlıklıymış. Diane35 kullanıp bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalanlarınız var mı??
hamile kalmak çok zor olur mu benim için?
Canım pco lu olup ilk aydan hamile kalanda var 3yıl bekleyen de var inşallah ilk gruba dahil olursun sende ama doğum kontrol hapı adına nette bulduğum bi notu paylaşmak isterim seninle
Hamile kal.ma.yı plan.la.ma.yı dü.şün.dü.ğü.nüz.de en az iki âdet dö.ne.min.den ön.ce do.ğum kon.trol hap.la.rı.nı.zı da bı.rak.ma.lı.sı.nız.
diyor kadın doğum doktoru bir bayan bence dr.unla görüş dr.un durumunu en iyi bilen insan o sana bi yol gösterecektir.
Rabbim hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsinnnn
Canım cevabın için çok teşekkürler. ben de öyle biliyorum. 3 ay sonra düşünün diyolar. zaten bende mayısta tiroid doktoruna gitçem. o tiroid ilacı doz ayarlaması yapacak. ondan 1-2 ay sonra çalışmalara başlamak istiyorum. ama bu cumartesi kadın doğum doktoruna gidip ön muayene olup derdimi anlatmak istiyorum.
Bakalım inşallah uğraşmam çok fazla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?