• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

geçmiş olsun canım. dün giremedim bende. eşim hastalandı acile götürdüm. şükür bir iğne bir serumla kendine geldi. aslında iğneyi görür görmez kendine geldi ama sağlam olsun... :1:

geçmiş olsun hayatım... benim kocişte iğneyi görünce iyileşiyor. ne mübarek şey şu şırınga:)))

canim cok saol tesekkur ederim de neden degisti senin hesap?

Onemli degil canim yani 500 ciktiktan 1 hafta sonra mi gordun keseyi? Su yuzden spruyorum ben 500u gordugumun ertesi gunu dra gittim alttan bakti goremedi keseyi. Ama benim adetlerim 28 gun degil 31-32arasi o yuzden gec dollenme de olabilir. Aklima dis gebelik ihtimalini getirmek istemiyorum..

Bende de yok canim sadece surekli tuvalete gidiyorum goguslerimin ustune yatamiyorum cok aciyo bi de uyukluyorum ben de her yerde. Doyamiyorum uykuya. Ha bi de ben oyle cok su icen biri degildim ama simdi surekli agzim kuruyo cok susuyorum. Dudaklarim bile catladi cok ilginc.. ;-)
ben 500 çıktığının ertesi günü doktora gittim kese evet vardı ama karartı halinde..haftaya gel tekrar bakalım dedi yarın gideceğim sanırım döllenmenin ne zaman olduğuyla çok alakalı kesenin görünme zamanı
aklına hemen kötü şeyler getirme lütfen görürsün inşallah keseyi
keseyi görünce kalp atışını duyma telaşına düşücez sonrada
bitmicek telaşe hiç .. :)
3 ay çok önemli dedi bana doktor sakın ağır kaldırma kendini yorma ayaklarını üsütme dedi
zaten hemen yoruluyorum ben ya nefesim kesiliyorrrr
çok hareket edemiyorum belim falan ağrıyor
yarın gidicem bakalım ne görücez çok merak ediyorum
senin için dua edicem sen de benim için et :)
insanın kendine değil başkasına ettiği dua kabul olurmuş
allah hepimizin yardımcısı olsun

ben 500 çıktığının ertesi günü doktora gittim kese evet vardı ama karartı halinde..haftaya gel tekrar bakalım dedi yarın gideceğim sanırım döllenmenin ne zaman olduğuyla çok alakalı kesenin görünme zamanı
aklına hemen kötü şeyler getirme lütfen görürsün inşallah keseyi
keseyi görünce kalp atışını duyma telaşına düşücez sonrada
bitmicek telaşe hiç .. :)
3 ay çok önemli dedi bana doktor sakın ağır kaldırma kendini yorma ayaklarını üsütme dedi
zaten hemen yoruluyorum ben ya nefesim kesiliyorrrr
çok hareket edemiyorum belim falan ağrıyor
yarın gidicem bakalım ne görücez çok merak ediyorum
senin için dua edicem sen de benim için et :)
insanın kendine değil başkasına ettiği dua kabul olurmuş
allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim tabi ki dua ederim insallah sag salim hayırlısıyla kucaklarimiza almak nasip olur. O nefes kesolmesi bende de var merdiven cikarken cok zorlaniyorum az yuruyeyim soluk soluga kaliyorum bi de burnum tıkalı surekli cok zor nefes aliyorum. Ne kadar tatli heyecanlar bunlar ya rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla.son adetlerimiz ayni madem seni takipteyim bundan boyle.

Bu arada bugun 1833 cikti benim beta hcg. 17 sinde 500 du en son normal mi ki?

merhaba hanımlar,öncelikle Allah isteyen herkesi tez vakitte evlat sahibi yapsın inşallah.
Ben size bi konuda fikir danışıcam,yorumlarınız benim için önemli;
Öncelikle acaba çocuk işi çok masraflı bişey midir,gebelikten tutunda doğum ve sonrasında acaba maddi olarak çok zorlar mı? Doğum fiyatlarına bakıyorum almış başını gitmiş,iyi bir hastanede sezeryan olayım desen dünya para. Tabi doğumdan sonrası ayrı.Odasıydı kıyafetleriydi şuydu buydu aklıma gelmeyen her şey..
Aslında durumumuz fena değil ama beni bu konular çok tedirgin ediyo bilmiyorum ben mi gözümde büyütüyorum sırf bu yüzden bir türlü cesaret edemiyorum,doğum yapmış olanlar deneyimlerini yapmamış olanlarla bu konudaki görüşlerini söyleyip beni rahatlatırsa çok memnun olurum..

merhaba hanımlar,öncelikle Allah isteyen herkesi tez vakitte evlat sahibi yapsın inşallah.
Öncelikle acaba çocuk işi çok masraflı bişey midir,gebelikten tutunda doğum ve sonrasında acaba maddi olarak çok zorlar mı? Doğum fiyatlarına bakıyorum almış başını gitmiş,iyi bir hastanede sezeryan olayım desen dünya para. Tabi doğumdan sonrası ayrı.Odasıydı kıyafetleriydi şuydu buydu aklıma gelmeyen her şey..
Aslında durumumuz fena değil ama beni bu konular çok tedirgin ediyo bilmiyorum ben mi gözümde büyütüyorum sırf bu yüzden bir türlü cesaret edemiyorum,doğum yapmış olanlar deneyimlerini yapmamış olanlarla bu konudaki görüşlerini söyleyip beni rahatlatırsa çok memnun olurum..

Canim mutlaka masraflidir tabi sonucta bir can daha ekleniyor aileye ama o bence rizkiyla gelir. Hic o kismini dusunme bence. Ailen cok mu varlikliydi? Sahsen benimki degildi kit kanaat gecinirdik 3 kardesiz ama hiçbirimiz de ortada kalmadik allaha sukur. Bence hic boyle dusuncelerle kafani bulandirma allah yardim eder insallah hele bi gelsin de.. :-)

Mrb kızlar benim de aklıma takılan bi kaç soru var kk ye yeni üye oldum bir haftadır dolaşıyorum sitede bende bebiş istiyorum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğne ye geçtik yumurta gelistiricilerle 3 güzel yumurtam oluşmuş 8 gün öncede çatlatma iğnesi oldum ve felaket bi kasık ağrım var bu bel diz ağrısı normal mi goguslerimde çok hassaslasti daha bat a11 gün var birde en merak ettiğim şey yerleşme kanaması diye birşey duydum bu bu durum sık mi seyrek mu rastlanan bi durum yardımcı olursanız sevinirim

Bebeği gerçekten istemek bence önemli olan. Yoksa tabi ki masraflı bir süreç. Ama her bebek rızkıyla geliyor. Birisi bir bodye 25 verir birisi 3 tlye alır. Sonuçta iki çocuk da mahrumiyet çekmeden büyür. O yüzden maddiyat için bebek ertelenmemeli.

Mrb kızlar benim de aklıma takılan bi kaç soru var kk ye yeni üye oldum bir haftadır dolaşıyorum sitede bende bebiş istiyorum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğne ye geçtik yumurta gelistiricilerle 3 güzel yumurtam oluşmuş 8 gün öncede çatlatma iğnesi oldum ve felaket bi kasık ağrım var bu bel diz ağrısı normal mi goguslerimde çok hassaslasti daha bat a11 gün var birde en merak ettiğim şey yerleşme kanaması diye birşey duydum bu bu durum sık mi seyrek mu rastlanan bi durum yardımcı olursanız sevinirim
Belirtilerin gebelik belirtsine benziyor. BAT a daha çok varmış. Bir hafta kala test yapmaya başlayabilirsin ama en net sonuç BAT günü ve sonrası çıkar.

Yerleşme kanaması herkeste olan bir şey değil. Zaten olanda da bünyeye göre farklılık gösteriyor. Bende adetin son günü gelen kahverengi lekelenme şeklinde olmuştu

Bende de bel kasik ve diz agrisi oldu goguslerim de hassaslasti ama 11 gun cok fazla. Bende bu belirtiler adetim 3-4 gun gecikince oldu. Sadece adete 1-2 gun kala camasirima bile bulasmayan sadece pecetede gordugum 2 damla kadar acik kirmizi lekelenmem oldu ben o zaman anladim.

Belirtilerin gebelik belirtsine benziyor. BAT a daha çok varmış. Bir hafta kala test yapmaya başlayabilirsin ama en net sonuç BAT günü ve sonrası çıkar.

Yerleşme kanaması herkeste olan bir şey değil. Zaten olanda da bünyeye göre farklılık gösteriyor. Bende adetin son günü gelen kahverengi lekelenme şeklinde olmuştu[/QUOTE]

Çok tsk ederim canım kafam çok karıştı beklemek çok zor

Bende de bel kasik ve diz agrisi oldu goguslerim de hassaslasti ama 11 gun cok fazla. Bende bu belirtiler adetim 3-4 gun gecikince oldu. Sadece adete 1-2 gun kala camasirima bile bulasmayan sadece pecetede gordugum 2 damla kadar acik kirmizi lekelenmem oldu ben o zaman anladim.

Çok tsk ederim canım ben bat geçince test yapmayı düşünüyorum hayal kırıklığına düşmek istemiyorm

Kizlar ben de bisey sorucam ama gülmek yok haa ;-)

Ben bu ay hamile kalmasaydim lazere başlamayı düşünüyordum o yuzden jilet yaptim bi kac kere. Simdi de agdaya tekrar geri donmek istiyorum malum.. sizce sakincali olur mu?

Ben bu ay hamile kalmasaydim lazere başlamayı düşünüyordum o yuzden jilet yaptim bi kac kere. Simdi de agdaya tekrar geri donmek istiyorum malum.. sizce sakincali olur mu?

Canım daha erken dönemdesin bişi olmaz. Karnın büyüyünce sorun oluyor

canım doktorum programında ki doktor bacak arasındaki yapılan ağdanın sakıncalı olduğunu, zaten çok hassas bir bölgeyi tahriş edip mikrop kapmaya müsait olduğunu söylemişti. ben yapamadığım için ve kuaförlere den de hoşlanmadığımdan o küçük bölgeyi jilet yapıyorum. geri kalanı makine ile...

eğer kendin yapabiliyorsan dikkat et canım. kuaförlere gideceksen de kendi sir kazanını, spatulanı götür.

Ya ne guzel alismistim agdaya azalmisti keske hic jilete donmeseydim yaa..

ben ağdaya devam ediyorum soğan suyu hemde 15 yıldır gittiğim bi kuaför var ona gidiyom çümkü artık göbeğimden göremiyorum bi sıkıntı yaşamadım ama kuaförüm çok titiz saolsun

Burdayız :3:

Kızlar cuma günü düştüm ben :(
Marketten çıktık hava yağmurlu,kaldırımın ucunu aşağıya doğru eğimli yapmışlar görmedim.Ayağım kaydı ellerimi yere koydum bacaklarımı kastım.Köprü yaptım resmen düşüşümün şiddetini azaltmek için.O sırada eşim yetişti.Totoyu yere değdirmeden atlattım.Ama çok korktum :(

Back