• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet canım çok doğru bir karar vermişsin bir kadın doğumcuyla konuşup ona göre hareket etmen gerek bu arada çalışmalara başlamadan 3ay kadar önce folik asite başlamayı da unutma:34:
Rabbim bekletmesin tez zamanda nasip etsin inşallahhh:16:

bu haftasonu gidersem doktor başlatır herhalde folik asit'e. haftasonu belli olacak durumlar :)))

Günaydın millet.

Bir sorum olacak, öncelikle sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istedim.

ben (bilen bilir) 28 yaşımdayım ve 3,5 yıllık evliyim. bu yaz bebek için çalışmalara başlamak istiyoruz. fakat benim PCOS'um var. ve bunun için yaklaşık 4 aydır doğum kontrol hapı (Diane-35) kullanıyorum. tiroidlerimin de az çalışması dolayısı ile Euthyrox-50 kullanıyorum. bir sonraki doktor kontrolüm 27 mayıs. o zaman doktora gidip bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim. doğum kontrol hapını bıraktıracak muhtemelen ve tiroid ilacıma doz ayarlaması yapacak (tiroid ilacını ömür boyu kullanmam gerekiyormuş).

sorum ise, doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonrasında bebek yapmak daha sağlıklıymış. Diane35 kullanıp bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalanlarınız var mı??

hamile kalmak çok zor olur mu benim için?

Ben hap kullanıyordum Yaz24.. 5. ayım hamile kaldım.. 3. ayımda PKO olduğumu öğrendim ve soğan kürü yaptım. 4. ay adet aldum bir dahada olmadım kızım beni buldu :1:

Bende hapı bıraktıktan sonra bir süre korundum.Zaten üzerinede 5 ay olmayınca bütün zararlı etkileri atmışımdır herhalde

nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor ?? 1 nisanda kontrolümüz var bakalım kızım nasılmış ?

Beşiğimizi de alıcaz pazartesi günü inşallahh eksıkler gözumde buyuyor gittikçe , beşiğinide nisanın sonu gibi kurdurturum diye dusunuyorum bakalım nasıl olacak gittikce heyecan artıyor

allah 'ım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı da başımıza :(

Ben hap kullanıyordum Yaz24.. 5. ayım hamile kaldım.. 3. ayımda PKO olduğumu öğrendim ve soğan kürü yaptım. 4. ay adet aldum bir dahada olmadım kızım beni buldu :1:

Bende hapı bıraktıktan sonra bir süre korundum.Zaten üzerinede 5 ay olmayınca bütün zararlı etkileri atmışımdır herhalde

ya şu soğan kürünü yapmayı çok istedim ama öyle bir midemi bulandırdı ki, düşündükçe kusasım geliyo :25:

annem de yapmıştı miyomları için, annem "soğukken midesini bulandırıyo insanın", "ılık içsen o kadar kokmuyo demişti."

sizce nasıl içsem? sizin mideniz bulanmadı mı?

ya şu soğan kürünü yapmayı çok istedim ama öyle bir midemi bulandırdı ki, düşündükçe kusasım geliyo :25:

annem de yapmıştı miyomları için, annem "soğukken midesini bulandırıyo insanın", "ılık içsen o kadar kokmuyo demişti."

sizce nasıl içsem? sizin mideniz bulanmadı mı?

Ben normalde soğan yemeyen bir insanım.Yemeğe bile sadece koklatırım soğanı..Ama ılık içince nefes almadan ardındanda ağzıma şeker atıyordum sorun olmadı..Bence denemeye değer

Ben normalde soğan yemeyen bir insanım.Yemeğe bile sadece koklatırım soğanı..Ama ılık içince nefes almadan ardındanda ağzıma şeker atıyordum sorun olmadı..Bence denemeye değer

tatlım soğan kürünü sen nasıl yapmıştın bende yapayım diyorum bu ay düşükten sonrada işe yarıyormuş

canım bi kere daha niyetlenicem. adetim 1,5 hafta sonra. 13'ünde başlamayı planlıyorum. çalışanlar akşam yemeğinden önce ve gece yatarken içebiliyorlarmış sitesinden baktım az önce. öyle yapıcam yoksa öğlen yapamam.

tatlım soğan kürünü sen nasıl yapmıştın bende yapayım diyorum bu ay düşükten sonrada işe yarıyormuş

bir orta boy soğanı dörde böldüm.1 bardak suda 5 dakika kaynattım.Ilıttım ve içtim.

Öğlen aç karnına ve akşam aç karnına içtim.yarım saat sonrada yemek yedim..

Ben bu kürü yaparken çok ağrı çektim.Ama yılmadı 15 gün yaptım.İş yerinde mutfak olmadığından her öğlen evime gidip yaptım. Ben faydasını gördüm.Yapmakta fayda var

canım bi kere daha niyetlenicem. adetim 1,5 hafta sonra. 13'ünde başlamayı planlıyorum. çalışanlar akşam yemeğinden önce ve gece yatarken içebiliyorlarmış sitesinden baktım az önce. öyle yapıcam yoksa öğlen yapamam.

Bence zorla kendini ve yap derim.
sonuçlarıda bizimle paylaş ama

gözün aydın annesi....

Sende tez zamanda gör bebeğini inşallah. güzel güzel pozlar versin sana :)

Günaydın millet.

Bir sorum olacak, öncelikle sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istedim.

ben (bilen bilir) 28 yaşımdayım ve 3,5 yıllık evliyim. bu yaz bebek için çalışmalara başlamak istiyoruz. fakat benim PCOS'um var. ve bunun için yaklaşık 4 aydır doğum kontrol hapı (Diane-35) kullanıyorum. tiroidlerimin de az çalışması dolayısı ile Euthyrox-50 kullanıyorum. bir sonraki doktor kontrolüm 27 mayıs. o zaman doktora gidip bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim. doğum kontrol hapını bıraktıracak muhtemelen ve tiroid ilacıma doz ayarlaması yapacak (tiroid ilacını ömür boyu kullanmam gerekiyormuş).

sorum ise, doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonrasında bebek yapmak daha sağlıklıymış. Diane35 kullanıp bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalanlarınız var mı??

hamile kalmak çok zor olur mu benim için?

ben 6 yıl kadar yasmin kullandım. doktorlar 3 ay diyor genelde ama bence 6 ayı buluyor. gözlediğim kadarıyla 6 ayda anca normale dönüyor... ama hapı kullanırken bile hamile kalan arkadaşım var. kısacası bünyene bağlı şekerim ;)

Maaşallah subhanallah canımcımmm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla hayırla taze anneee:34:

sağol canımmm inşallah...

Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede:9:

Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede:9:

Günaydın canımm..

Bir prensesimiz daha oluyor desene..Eşinde alışır boşver.İlk çocuğun kız olması iyidir

Günaydın canımm..

Bir prensesimiz daha oluyor desene..Eşinde alışır boşver.İlk çocuğun kız olması iyidir

SAğol canim Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin senin kızdı dimi...aynı kaderi paylaşıyoruz hayata eksik saçm edeceğiz çok şükür meleklerimiz bizimle nasıl gidiyor hamilelik maşallah bayağı büyümüş fındığın :nazar:

SAğol canim Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin senin kızdı dimi...aynı kaderi paylaşıyoruz hayata eksik saçm edeceğiz çok şükür meleklerimiz bizimle nasıl gidiyor hamilelik maşallah bayağı büyümüş fındığın :nazar:

Evet canım benimkide kız..Kocaman oldu artık gün saymaya başlıyacaz...

Bacak ağrılarım haricinde sıkıntım yok çok şükür.Senin nasıl gidiyor

Evet canım benimkide kız..Kocaman oldu artık gün saymaya başlıyacaz...

Bacak ağrılarım haricinde sıkıntım yok çok şükür.Senin nasıl gidiyor

Çok şükür İyiyim canimmmm...ne ciciler almışsindir şimdi sen güle güle giydir canim:16::16: heyecan dorukta yani....hayirlisiyla doğurursun ins..

Çok şükür İyiyim canimmmm...ne ciciler almışsindir şimdi sen güle güle giydir canim:16::16: heyecan dorukta yani....hayirlisiyla doğurursun ins..

Kızımın çoğu ihtiyacı hazır.Odasını bile aldık:1:
Bir an önce gelsin diye bekliyoruz işte..İnşallah hepimiz bir hayırlısıyla doğuralımda ilerki süreci konuşalım dimi ama:1:

$korse.webp
•Gebelik korsesi çift fonksiyonludur.

•Doğum öncesinde düşük yapma ihtimalinin azaltılmasına yardımcı olur.

•Gebelik korsesi bel ağrılarının giderilmesine yardımcı olur.

•Bebeğin ana rahminde rahat durmasına yardımcı olur.

•Doğum sonrasında gebelik korsesi ters çevrilerek kullanılır.

•Gebelik korsesi Doğum sonrası sarkma ve deformasyonun önlenmesine yardımcı olur.

Gebelik korsesi bedenleri:36-38 S ,40-42 M ,44-46 L ,48-50 XL ,52-56 XXL

Gebelikte Korse Kullanımı
Gebelik süresince anne karnı devamlı olarak büyümektedir. Bu büyüme çoğu zaman bel ve çeşitli eklem ağrılarına neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda anne adayları doktor tavsiyesi ile korse kullanabilirler. Özellikle ikiz çocuk taşıyan annelerde budurum daha yaygın olarak kendini göstermektedir.Normal de gebeliğin ilk aylarında korse takılmasına gerek yoktur. Gebelikte korse 5 ya da 6. aylardan itibaren kullanılmaya başlanır.

günaydın hanımlar:)
cumartesi bebeğimi görücem. sabah sabah dayanamadım korse aldım şimdilerde kullanmak için. gg. dan 45 tl ye aldım. bel ağrısı çeken ve çok sarkma olmasını istemeyen (tabi hepimiz isteriz) arkadaşlarda görsün istedim.

Back