- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.481
cnm ben 29 ekimde idrar ve kan testi yaptım...benim değerim 479 çıktı...30 ekimde soluğu doktorda aldım..ole ikiye katlıyomu falan die bi daha kan vermedim....karnımdan baktı göremedi alttan baktı be 2mm boyutunda ki keseyi gördü..karnından baktıysa göremez..gerçi bide usg ye bağlı her usg de ufak olunca gözükmüyo
Vajinal bakti canim goremedi. Erken daha falan dedi. Ctsye randevu aldim tekrar ins. Yolundadir herşey. .
cnm usg ile alakalı her usg de görülmüyomuş...şimdi benim kzımın fotolarına bakan arkadaşlarım bizim böle net fotomuz yok dio mesala..benim doktorumun usg si baya iyi ondan gördü 2 mm lik keseyi
Drumu degistirmeyi dusunuyorum ben de dogru duzgun cevap alamadim basi cok kalabalikti. Daha sakin bi dr istiyorum cok hastasi olmasin ilgilensin bilgi versin adam akilli.
inş. gönlüne uygun bulursun cnm..ben özel muyanehaneye gidiyorum çok rahatım ondan..herşeyi konuşabiliyorum çünük randevulusunsana ayrılan zaman belli rahat oluyo...
Drumu degistirmeyi dusunuyorum ben de dogru duzgun cevap alamadim basi cok kalabalikti. Daha sakin bi dr istiyorum cok hastasi olmasin ilgilensin bilgi versin adam akilli.
Ne kadar oduyosun muayeneye? Ben 35 vermistim ama 10 gun icinde gidince tekrar ucret odemiyosun. Ozel muayenehane de de oyle oluyor mu?
öncelikle hayırlı olsun ama bişey diycem senin değerin daha çok kuçuk bu yuzden doktora gitsende anlamsız çunku keseyı görmeleri imkansız hatta ben ilk ogtendiğimde doktor bu ara gelme dedi sadece zaman kaybı ve bende keseyi 6+5 ken gormuştum anca değerin altı binlerde ise görulur ha değerini takip etmek için gideceksen o anlamlı
öncelikle hayırlı olsun ama bişey diycem senin değerin daha çok kuçuk bu yuzden doktora gitsende anlamsız çunku keseyı görmeleri imkansız hatta ben ilk ogtendiğimde doktor bu ara gelme dedi sadece zaman kaybı ve bende keseyi 6+5 ken gormuştum anca değerin altı binlerde ise görulur ha değerini takip etmek için gideceksen o anlamlı
cnm ben 200 tl veriyorum..ole 10 gün olayı falan yok...doktor atnıdık bi alıyo bi almıyo...şimdi ayda 1 gidiyorum...bi alıyo bi almıyo yanı iki ayda bi alıyo
Tesekkurler canim 2000lerde gorulur demisfi benim dr. Bakalim cts belli olacak ins.
emboli riski varmış hayatım. kontrol amaçlı yatış yapmış doktor. dün akşam mr falan derken baya koşturduk. çok yorgunuuum.((
geçmiş olsun canım. dün giremedim bende. eşim hastalandı acile götürdüm. şükür bir iğne bir serumla kendine geldi. aslında iğneyi görür görmez kendine geldi ama sağlam olsun...
ya cnm hiç kız çocuğu demiyo...bjk li battaniye nevresim takımı tulum cıtcıtlı badı falan hep aldı hadi onunda hevesi var dedim ama bi yere kadar halı alcakmış yavru kartallı dur orda artık dedim sonunda
aynı zamanlardayız ikimizde
bende bulantı vs yok sadece uykum var her daim
bayılcakmış gibi oluyorum oturuyorum 2 dakka geçiyooo
sende durum nasıl
bulantı denilen şeyler ne zaman başlıyo biliyo musun
cnm ben 200 tl veriyorum..ole 10 gün olayı falan yok...doktor atnıdık bi alıyo bi almıyo...şimdi ayda 1 gidiyorum...bi alıyo bi almıyo yanı iki ayda bi alıyo
geçmiş olsun asya fasülyen nasıl ne zaman gidiyosun doktora
Cesaret mi edemiyosunuz yani ? Gerçi ben de bazen korkuyorum bi bebekten. Nasıl bakarım, sorumluluğu çok diye ama, valla gözümü kapıcam girişicem bi işe bakalım, hayırlısı :)))
bizimki de Karşıyakalı olacakmış... ona kalsa odası kırmızı-yeşil olacak. kabus gibi.. öyle bebek odası olur mu ??? :)
bide durup durum bizip bebeğimiz nereli olacak? diye soruyor cevabı İzmir olarak kabul etmiyor. o derece enteresan yani.
okuduğuma göre 8. haftada coşuyormuş. benim bulantım pek olmadı. ama bu hafta yemek yemede zorlanıyorum. sürekli elma- yoğurt-sebze yiyorum. şükür kusma yok ama göğüslerim biraz daha büyürse arabada hava yastığı özelliğine gerek kalmayacak...
bende 150 veriyorum ayda bir oluyor ücret, arada ki kontrol randevularında vermiyorum. ama 2 ayda bir iyimiş doktor torpil geçiyor, güzelmiş :))
sağol tatlım. geçen hafta gitmiştik 10 gün sonra demişti. hafta başı gideyim diyorum. ne kadar büyürse o kadar iyi görürüm diye :))
ay çok heyecanlı kocaman bir kese binicik bir bebek göreceksin kuşum
ayy ,inşallah canım. şöyle belirginleşmiş görsem... son gidişimde belirgin değildi. sadece kalbi görünüyordu. pıt pıt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?