- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.541
Evet canım çok doğru bir karar vermişsin bir kadın doğumcuyla konuşup ona göre hareket etmen gerek bu arada çalışmalara başlamadan 3ay kadar önce folik asite başlamayı da unutma
Rabbim bekletmesin tez zamanda nasip etsin inşallahhh
Günaydın millet.
Bir sorum olacak, öncelikle sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istedim.
ben (bilen bilir) 28 yaşımdayım ve 3,5 yıllık evliyim. bu yaz bebek için çalışmalara başlamak istiyoruz. fakat benim PCOS'um var. ve bunun için yaklaşık 4 aydır doğum kontrol hapı (Diane-35) kullanıyorum. tiroidlerimin de az çalışması dolayısı ile Euthyrox-50 kullanıyorum. bir sonraki doktor kontrolüm 27 mayıs. o zaman doktora gidip bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim. doğum kontrol hapını bıraktıracak muhtemelen ve tiroid ilacıma doz ayarlaması yapacak (tiroid ilacını ömür boyu kullanmam gerekiyormuş).
sorum ise, doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonrasında bebek yapmak daha sağlıklıymış. Diane35 kullanıp bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalanlarınız var mı??
hamile kalmak çok zor olur mu benim için?
nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor ?? 1 nisanda kontrolümüz var bakalım kızım nasılmış ?
Beşiğimizi de alıcaz pazartesi günü inşallahh eksıkler gözumde buyuyor gittikçe , beşiğinide nisanın sonu gibi kurdurturum diye dusunuyorum bakalım nasıl olacak gittikce heyecan artıyor
bu haftasonu gidersem doktor başlatır herhalde folik asit'e. haftasonu belli olacak durumlar :)))
Ben hap kullanıyordum Yaz24.. 5. ayım hamile kaldım.. 3. ayımda PKO olduğumu öğrendim ve soğan kürü yaptım. 4. ay adet aldum bir dahada olmadım kızım beni buldu
Bende hapı bıraktıktan sonra bir süre korundum.Zaten üzerinede 5 ay olmayınca bütün zararlı etkileri atmışımdır herhalde
ya şu soğan kürünü yapmayı çok istedim ama öyle bir midemi bulandırdı ki, düşündükçe kusasım geliyo
annem de yapmıştı miyomları için, annem "soğukken midesini bulandırıyo insanın", "ılık içsen o kadar kokmuyo demişti."
sizce nasıl içsem? sizin mideniz bulanmadı mı?
Ben normalde soğan yemeyen bir insanım.Yemeğe bile sadece koklatırım soğanı..Ama ılık içince nefes almadan ardındanda ağzıma şeker atıyordum sorun olmadı..Bence denemeye değer
Ben normalde soğan yemeyen bir insanım.Yemeğe bile sadece koklatırım soğanı..Ama ılık içince nefes almadan ardındanda ağzıma şeker atıyordum sorun olmadı..Bence denemeye değer
tatlım soğan kürünü sen nasıl yapmıştın bende yapayım diyorum bu ay düşükten sonrada işe yarıyormuş
canım bi kere daha niyetlenicem. adetim 1,5 hafta sonra. 13'ünde başlamayı planlıyorum. çalışanlar akşam yemeğinden önce ve gece yatarken içebiliyorlarmış sitesinden baktım az önce. öyle yapıcam yoksa öğlen yapamam.
gözün aydın annesi....
Günaydın millet.
Bir sorum olacak, öncelikle sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istedim.
ben (bilen bilir) 28 yaşımdayım ve 3,5 yıllık evliyim. bu yaz bebek için çalışmalara başlamak istiyoruz. fakat benim PCOS'um var. ve bunun için yaklaşık 4 aydır doğum kontrol hapı (Diane-35) kullanıyorum. tiroidlerimin de az çalışması dolayısı ile Euthyrox-50 kullanıyorum. bir sonraki doktor kontrolüm 27 mayıs. o zaman doktora gidip bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim. doğum kontrol hapını bıraktıracak muhtemelen ve tiroid ilacıma doz ayarlaması yapacak (tiroid ilacını ömür boyu kullanmam gerekiyormuş).
sorum ise, doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonrasında bebek yapmak daha sağlıklıymış. Diane35 kullanıp bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalanlarınız var mı??
hamile kalmak çok zor olur mu benim için?
Maaşallah subhanallah canımcımmm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla hayırla taze anneee
Bence zorla kendini ve yap derim.
sonuçlarıda bizimle paylaş ama
Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede
Günaydın canımm..
Bir prensesimiz daha oluyor desene..Eşinde alışır boşver.İlk çocuğun kız olması iyidir
SAğol canim Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin senin kızdı dimi...aynı kaderi paylaşıyoruz hayata eksik saçm edeceğiz çok şükür meleklerimiz bizimle nasıl gidiyor hamilelik maşallah bayağı büyümüş fındığın
Evet canım benimkide kız..Kocaman oldu artık gün saymaya başlıyacaz...
Bacak ağrılarım haricinde sıkıntım yok çok şükür.Senin nasıl gidiyor
Çok şükür İyiyim canimmmm...ne ciciler almışsindir şimdi sen güle güle giydir canimheyecan dorukta yani....hayirlisiyla doğurursun ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?