- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.361
Canım mutlaka bulursun diktirmene gerek yok ki.
Nevresimler çok hoşmuş. Benim kızım olsa mutlaka bir hellokity nevresim alırdım, bayılıyorum ya
bebe nevresimleri indirime girmiş aldım.Eki Görüntüle 660830 Eki Görüntüle 660829 Eki Görüntüle 660831 Eki Görüntüle 660834
hepsine 100 tl verdim:)))
canım bulantım şiddetli değil çok şükür. ama yemekyemek biraz dert oluyor. meyve, yoğurt filan yiyorum. Mesela taze fasülye yaptım 3 gündür yiyemiyorum. bakıyorum öyle :? ağrımda var birazson günlerde. Sürekli hastalanacakmışım gibi kasılmalar var. gece kasılmaetkisiyle sabaha kadar kabusgördüm bebeğimin kalbi duruyordu hüngür hüngür ağlıyordum. bugün dr.aradım korkuyorum diye, kanama yoksa korkma normal bunlar rahim kasılmaların olacak dedi. insan korkuyor yinede. şu 3 ay geçseydi...
aaaa gamzee!!! eşimin ailesine söyledik sonunda. Kadıncağız sevinçten öyle bir çığlık attı telefondaki sesini evin diğer ucundan duydum. bugün görmeye geldi görümcemle gözleri ışılışıl sevinçten. sağsalim atlatırız inşallahhhh.
Canım mutlaka bulursun diktirmene gerek yok ki.
Nevresimler çok hoşmuş. Benim kızım olsa mutlaka bir hellokity nevresim alırdım, bayılıyorum ya
bende NBB aldım.birde lohusa korsesi aldım. hava geçirgenli. onuda piere cardin ama indirimden aldım. emzirme sütyenide tamam.
Kızlar bu lohusa korsesi ne? Bende magicform'un çıtçıtlı body şeklinde korsesi var. Sizin dediğiniz nasıl bir şey? Pamuklu mu oluyor? Ne işe yarıyor? Bir bilgilendiriverin beni
Göğüs bölgesi korsesi midoğumdan sonra karın ve bel bölgesini desteklemek ve çabuk toparlamasını sağlamak için kullanılıyor hayatım. sarkmaları engelliyor. sezeryan bile olsak kullanılabiliyor. ben göğüs bölgesi ve basen ve karın bölgesi için 2 ayrı korse aldım.
annemlerde doğumdan sonra hemen sararlarmış bunun için özel pamuklu kumaşlar alıp dikerlermiş. şimdi göbek yok ondan ilham aldım:))
Kızlar bu lohusa korsesi ne? Bende magicform'un çıtçıtlı body şeklinde korsesi var. Sizin dediğiniz nasıl bir şey? Pamuklu mu oluyor? Ne işe yarıyor? Bir bilgilendiriverin beni
doğumdan sonra karın ve bel bölgesini desteklemek ve çabuk toparlamasını sağlamak için kullanılıyor hayatım. sarkmaları engelliyor. sezeryan bile olsak kullanılabiliyor. ben göğüs bölgesi ve basen ve karın bölgesi için 2 ayrı korse aldım.
annemlerde doğumdan sonra hemen sararlarmış bunun için özel pamuklu kumaşlar alıp dikerlermiş. şimdi göbek yok ondan ilham aldım:))
Göğüs bölgesi korsesi miEmzirmeye engel olmaz mı? Bir de o sıcaklarda korseyi giyebilir miyiz sence?
Ablamla haftasonu bu korseyi konuştuk.Sezeryan olduktan sonra ablamın belini hastanede sıkı sıkı sardılar.Evdede korse giyin dediler.Ablam diyorki korse giymeseydim okadar kolay ayaklanamazdım
Göğüs bölgesi korsesi miEmzirmeye engel olmaz mı? Bir de o sıcaklarda korseyi giyebilir miyiz sence?
Konu başlığı açılalı çok olmuş ama ben yeni üye olduğum için şimdi yazabiliyorum. Ben de ilk bebeğimi düşünmeye başladım. Ama herhangi bir hazırlık yapmadım henüz. (Doktora gidip testler yaptırmak ya da folik asit kullanımına başlamak gibi) Öncelikle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Ortalama kaç ayda hamile kalınır ? Adetim bugün başladı daha. Kaç gün sonra ilişkiye girmeye başlamalıyım ? Laboquick diye bir test var. Kullanan var mı ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
bu korseler tamamı pamuk ama aralarında hafif elastik bantlar konulmuş şekilde. lohusa korsesi diye geçiyor. ve hiç terletmiyor öyle çok sıkısıkı bişey değil hayatım. bende ilk çok tereddüt etmiştim. ama denedim bir iki gün kullandım hamileykende kullanılıyor zaten. karnın aşağı doğru çok sarkmasını önlüyor destekliyor bir nevi.
Canım bana kullandığın modelin resmini ekler misin?emzirmeye engel değil. o zaman emzirme sütyeni kullanmıyorsun. buda kopçalı açılabiliyor göğüsü sıkmıyor daha çok alttan destekleyip sırtı şekillendiriyor.
Konu başlığı açılalı çok olmuş ama ben yeni üye olduğum için şimdi yazabiliyorum. Ben de ilk bebeğimi düşünmeye başladım. Ama herhangi bir hazırlık yapmadım henüz. (Doktora gidip testler yaptırmak ya da folik asit kullanımına başlamak gibi) Öncelikle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Ortalama kaç ayda hamile kalınır ? Adetim bugün başladı daha. Kaç gün sonra ilişkiye girmeye başlamalıyım ? Laboquick diye bir test var. Kullanan var mı ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Emzirme kopçası varsa iyi. Nereden aldın?Eki Görüntüle 662002 Eki Görüntüle 662003
canım 1. korse alt karnı toparlayıcı KDV dahil 16 TL ye aldım 2. korse benim aldığıma yakın sadece emzirme kopçası var atlet gibi düşün ama alt destekli buna benziyor. kdv dahil 20 TL ye aldım
Emzirme kopçası varsa iyi. Nereden aldın?
kasılmalardan korkma hayatım. vucudun hala regl olacağını düşünüyor. bebişin tutunmaya çalışıyor. ama çok şiddetlenirse doktorun magnezyum başlar nasılsa normal deyip geçme. ağrıların şiddetini iyi kontrol et hayatım.
K.v ni torun telaşı sarmış ohhh :))) büyük sürpriz oldu tabi. zamanla dahada heyecanlı olacaklar. sen ailene söylemedinmi peki.
Asya şimdi kasılman gazın çok olur korkma..Benimde çok olurdu.Kanaman yoksa sakin ol..
evet öylemiş, öğreniyorum canım :) anneliğe alışacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?