• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Oooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?:40::emir_bebek:

Ablamla haftasonu bu korseyi konuştuk.Sezeryan olduktan sonra ablamın belini hastanede sıkı sıkı sardılar.Evdede korse giyin dediler.Ablam diyorki korse giymeseydim okadar kolay ayaklanamazdım

pekibu korse sezeryan bölgesini incitmiyormu? yada dikişleri etkilemiyormu?

Oooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?:40::emir_bebek:

biz iyiyiz sennerelerdesin bakalım??? neler yaptın? :))

pekibu korse sezeryan bölgesini incitmiyormu? yada dikişleri etkilemiyormu?

biz iyiyiz sennerelerdesin bakalım??? neler yaptın? :))

Asyacım sen de hamilesin ha inanmıyorum cok sevindim. Iyiyim ben de canım. Gayet iyiyim bu ara:-D

Biz de seni özledik kaçak gelin :34: Nerelerdesin neler yapıyorsun?

hoşgeldin canım..

Biz büyüttük bebişlerimizi..Alışverişlerin çoğunluğu tamam.Şimdi beklemedeyiz:1:

evet canım bende hamileyim :) süpriz gibi bişey oldu bana.

dün aklımdan geçtin, girmiyorsun ne yaptın acaba diye :) heyfin yerinde şükür

saol canım yaa depresyona girmek üzereydim 1 tane daha kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi çok iyiyim. :) 13 şubat sattı 12 martta beta hcg yaptırdım 77 çıktı yine kimyasaldır diye çok üzerine gitmedim bu kez ama bikaç gün sonra lekelenmem olunca testi tekrarladım 17 martta >500 çıktı havalara uçtum..:) eşim herkese söyledi sağolsun bekleyemedi herkes biliyo şimdi inşallah bi sorun olmaz :) dün muayene oldum kese görünmedi erken mi ne diyosunuz ne zaman görürüm ?:52:

hoşgeldin canım. ben kendimi kısaca dinazor olarak tabir etmeye başladım bile. kendi kendime bakınca bişey yok gibi ama aynada bakınca baya genişim:))
acemiperi nin oğluşu olacak diğerleri bende dahil kızlar geliyor:)

saol canım yaa depresyona girmek üzereydim 1 tane daha kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi çok iyiyim. :) 13 şubat sattı 12 martta beta hcg yaptırdım 77 çıktı yine kimyasaldır diye çok üzerine gitmedim bu kez ama bikaç gün sonra lekelenmem olunca testi tekrarladım 17 martta >500 çıktı havalara uçtum..:) eşim herkese söyledi sağolsun bekleyemedi herkes biliyo şimdi inşallah bi sorun olmaz :) dün muayene oldum kese görünmedi erken mi ne diyosunuz ne zaman görürüm ?:52:

hayırlı olsun canım.Çok sevindim:49:

hoşgeldin canım. ben kendimi kısaca dinazor olarak tabir etmeye başladım bile. kendi kendime bakınca bişey yok gibi ama aynada bakınca baya genişim:))
acemiperi nin oğluşu olacak diğerleri bende dahil kızlar geliyor:)

hoşbulduk tatlım hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah sağ salim :)
hayırlı olsun canım.Çok sevindim:49:

saol canım ben de:52:

aaa çok sevindim. :)) hayırlısı olsun inş. canım. önümüzdeki hafta görürsün sanırım keseyi

kızlar bişey sorucam ya sigarayı hamile kalır kalmaz hemen kestiniz mi? ben yapamıyorum ya ne yapıcam bilemiyorum çok canım çekiyor..

Acıtmıyormuş canım.Sezeryan bölgesinide sıktığı için daha rahat hareket edebiliyormuşsun

iyimiş ozaman öğrendiğim iyi oldu. :)

canım bende ilaçkullanıyorumdiye şüphelenmemiştim çok sonra test yaptım gördüm amasanırım sat tarihini 10gün gibi geçmişti de görmüştük. sen git görün bence... 500 baya yüksek ben 3000lerdeydi gördüm.

aaa çok sevindim. :)) hayırlısı olsun inş. canım. önümüzdeki hafta görürsün sanırım keseyi

inşallah canım ya keseyi görmeden hiçbir moda giremiyorum çok da hamile gibi hissetmiyorum sadece göğüslerim çok hassas o kadar.. :)

iyimiş ozaman öğrendiğim iyi oldu. :)

canım bende ilaçkullanıyorumdiye şüphelenmemiştim çok sonra test yaptım gördüm amasanırım sat tarihini 10gün gibi geçmişti de görmüştük. sen git görün bence... 500 baya yüksek ben 3000lerdeydi gördüm.

daha 4 gün kadar gecikti adetim dün muayene oldum görünmedi. bi de ona takıldım şimdi alttan baktı dr. zararı olur mu diye..

kızlar bişey sorucam ya sigarayı hamile kalır kalmaz hemen kestiniz mi? ben yapamıyorum ya ne yapıcam bilemiyorum çok canım çekiyor..

Ben başlarda hiç bulantı yaşamadığım için çok zorlandım canım. doktoruma sordum oda günde 3-4 iç dedi.ama ben günde 1 yada haftada 1-2 iyle atlattım.

Back