- Konu Sahibi meleksimam
- #19.381
Oooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamla haftasonu bu korseyi konuştuk.Sezeryan olduktan sonra ablamın belini hastanede sıkı sıkı sardılar.Evdede korse giyin dediler.Ablam diyorki korse giymeseydim okadar kolay ayaklanamazdım
Oooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?![]()
pekibu korse sezeryan bölgesini incitmiyormu? yada dikişleri etkilemiyormu?
biz iyiyiz sennerelerdesin bakalım??? neler yaptın? :))
Biz de seni özledik kaçak gelinOooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?![]()
Biz de seni özledik kaçak gelinNerelerdesin neler yapıyorsun?
Asyacım sen de hamilesin ha inanmıyorum cok sevindim. Iyiyim ben de canım. Gayet iyiyim bu ara:-D
pekibu korse sezeryan bölgesini incitmiyormu? yada dikişleri etkilemiyormu?
Oooh ooh lohusa korseleri bakılmaya başlanmış göbüşler büyütülmüş ;-) ozlemisim sizi kizlar ya geldim kendime dondum aranıza nasılsınız me var ne yok alışveriş ler yapiliyor mu?![]()
iyiyim canım çok şükür. ee bebeklerin cinsiyetlerini alayım?![]()
evet canım bende hamileyim :) süpriz gibi bişey oldu bana.
dün aklımdan geçtin, girmiyorsun ne yaptın acaba diye :) heyfin yerinde şükür
saol canım yaa depresyona girmek üzereydim 1 tane daha kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi çok iyiyim. :) 13 şubat sattı 12 martta beta hcg yaptırdım 77 çıktı yine kimyasaldır diye çok üzerine gitmedim bu kez ama bikaç gün sonra lekelenmem olunca testi tekrarladım 17 martta >500 çıktı havalara uçtum..:) eşim herkese söyledi sağolsun bekleyemedi herkes biliyo şimdi inşallah bi sorun olmaz :) dün muayene oldum kese görünmedi erken mi ne diyosunuz ne zaman görürüm ?![]()
ben henüz öğrenemiyorum malum... gamzenin de güllümsününde kızı oluyor. güya dünür olacaklardı....oğlum olursa belki ben dünür olurum :)))
hoşgeldin canım. ben kendimi kısaca dinazor olarak tabir etmeye başladım bile. kendi kendime bakınca bişey yok gibi ama aynada bakınca baya genişim:))
acemiperi nin oğluşu olacak diğerleri bende dahil kızlar geliyor:)
hayırlı olsun canım.Çok sevindim![]()
saol canım yaa depresyona girmek üzereydim 1 tane daha kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi çok iyiyim. :) 13 şubat sattı 12 martta beta hcg yaptırdım 77 çıktı yine kimyasaldır diye çok üzerine gitmedim bu kez ama bikaç gün sonra lekelenmem olunca testi tekrarladım 17 martta >500 çıktı havalara uçtum..:) eşim herkese söyledi sağolsun bekleyemedi herkes biliyo şimdi inşallah bi sorun olmaz :) dün muayene oldum kese görünmedi erken mi ne diyosunuz ne zaman görürüm ?![]()
Acıtmıyormuş canım.Sezeryan bölgesinide sıktığı için daha rahat hareket edebiliyormuşsun
aaa çok sevindim. :)) hayırlısı olsun inş. canım. önümüzdeki hafta görürsün sanırım keseyi
iyimiş ozaman öğrendiğim iyi oldu. :)
canım bende ilaçkullanıyorumdiye şüphelenmemiştim çok sonra test yaptım gördüm amasanırım sat tarihini 10gün gibi geçmişti de görmüştük. sen git görün bence... 500 baya yüksek ben 3000lerdeydi gördüm.
kızlar bişey sorucam ya sigarayı hamile kalır kalmaz hemen kestiniz mi? ben yapamıyorum ya ne yapıcam bilemiyorum çok canım çekiyor..